Звездни компромати-74 част

• 46 295
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Алисия въобще не ми харесва груба и състарена е. Песента  и клипа също са неприятни за мен.
Таня Илиева е направо грозна тук.

# 556
Офф тоя па не го ли е срам и точно пък с Курволета решил "връзка" да има, че са имали вземане даване беше ясно, но чак пък до там да стигне  ooooh! ooooh! Тези милиони където се пишеше по рано, които  беше дал на Алисия, да не би да са издръжка  Grinning

Съгласна  Peace
На мен пък не ми се нравят такива като Никлета дето се занимават с обвързани мъже. Кофти ми е заради детето. И това пък, че Алисия била "вързала" Божинов с дете си е обида не към Алисия, а ми към Божинов. Извинявам се, ама Алисия да не би да се самоосеменила с генетичен материал от Божинов. Божинов, ако не е искал да забременява от нея да е изпозвал предпазни мерки бе, живеем в 21 век. Ако връзката им не е вървяла, ОК, но мисля, че това не е начина да слагат край на връзката си. Отделно също така смятам, че Николета ще е поредната бройка на Божинов. Бил малък като го "излъгала и вързала" Алисия. Че сега да не би да е голям. Той никога няма да порастне, просто е такъв тип мъж - коцкар и това си е. Аз лично съжелявам Алисия. И друго още, Божинов бил малък, че Алисия да не би да е на 50  Tired

# 557
Алисия наистина изглежда състарена.

# 558
Не че искам да връщам темата, ама понеже Алисия днес си е пуснала клипа към песента за Валери, ако някой иска да го види- http://www.youtube.com/watch?v=zWZUXBR94HY&feature=player_embedded
На мен не ми хареса как изглежда.
Сега Николета да направи фото сесия на стадиона и сеира да е пълен  Laughing

# 559

Старо, старо, колко да е старо, едва ли сега мисли по по-различен начин  Flutter

# 560

Старо, старо, колко да е старо, едва ли сега мисли по по-различен начин  Flutter

Както виждаш не съм коментирала мисленете й, а предаването.

# 561
  • Cофия
Алисия да не е обула на мъжа си гащите в този клип?
На мъжки ми приличат.....  Crazy

# 562
Яка мацка е Алисия, повече ми харесва от Николета. По- интересна е, умее да е се превъплащава, да е различна.

# 563

Както виждаш не съм коментирала мисленете й, а предаването.

А ти "както виждаш" нямам намерение да се заяждам  Tired

Колкото до по-предния ти коментар, че в случая с любовния триъгълник Николета, Алисия, Божинов, че никой от тях не се слави с голям ум и т.н. и, че победител няма да излезе никой от ситуацията съм съгласна  Peace

# 564
  • In The Middle Of Nowhere
Виктория Бекъм Изглежда ми подпухнала на тези снимки.

Ким Кардашиан

# 565
Виктория Бекъм Изглежда ми подпухнала на тези снимки.

Дам  Peace

# 566
Яка мацка е Алисия, повече ми харесва от Николета. По- интересна е, умее да е се превъплащава, да е различна.
Определено повече ми харесва от Николета. А най-честно и двете не ми харесват. Peace

# 567
На мен Алисия пък тук ми харесва, малко само гримът й е прекален. Намирам я доста отслабнала, може би оттам и по-състарения вид.. newsm78

# 568
На мен пък, повече ми харесва Николета. Голяма сладурана е. Wink

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 16:59 от koki1

# 569
Ивана - Уникална клипът http://vbox7.com/play:2a02164e

Общи условия

Активация на акаунт