Son bahar - Любов назаем - Еркан и Айча - Тема 34

• 33 647
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
# 481
# 482

И все пак, не е като нашия филм, този : " И така минаваше, времето"! Немога да свикна, нито с визията му, нито с тези мустаци и колко е слаб, тука........нито с другите му партньори! Сега, гледах повторението, верно........ играта му е хубава, тази, де му партнира.......също, но не е същото, не ми харесва, даже оттатък в"Орлови улици", по го възприемам........сори!  ooooh! ooooh! ooooh! Отивам да си гледам 3-ти епизод на "Любов назаем"! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 483
# 484

И все пак, не е като нашия филм, този : " И така минаваше, времето"! Немога да свикна, нито с визията му, нито с тези мустаци и колко е слаб, тука........нито с другите му партньори! Сега, гледах повторението, верно........ играта му е хубава, тази, де му партнира.......също, но не е същото, не ми харесва, даже оттатък в"Орлови улици", по го възприемам........сори!  ooooh! ooooh! ooooh! Отивам да си гледам 3-ти епизод на "Любов назаем"! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кралице сори скъпа, но нашия филм няма да се повтори - ще си го гледаме само в нета и ще си продължаваме да го обсъждаме. Той си е нашата любов.
Аз го приемам и с мустака, защото отново си е той. Продължава да играес с цялото си тяло - мимики, жестове, които съм гледала и преди.
Да наистина е много слаб за ръста си, но добрия петел не е дебел да не забравяме и това.

# 485

И все пак, не е като нашия филм, този : " И така минаваше, времето"! Немога да свикна, нито с визията му, нито с тези мустаци и колко е слаб, тука........нито с другите му партньори! Сега, гледах повторението, верно........ играта му е хубава, тази, де му партнира.......също, но не е същото, не ми харесва, даже оттатък в"Орлови улици", по го възприемам........сори!  ooooh! ooooh! ooooh! Отивам да си гледам 3-ти епизод на "Любов назаем"! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кралице сори скъпа, но нашия филм няма да се повтори - ще си го гледаме само в нета и ще си продължаваме да го обсъждаме. Той си е нашата любов.
Аз го приемам и с мустака, защото отново си е той. Продължава да играес с цялото си тяло - мимики, жестове, които съм гледала и преди.
Да наистина е много слаб за ръста си, но добрия петел не е дебел да не забравяме и това.

Взех си дозата любов от нашето филмче, сега мога да се опитам да не му търся толкова кусури на този Али, капитанчето, ще го видим, какви ще ги надроби по-нататък......ще страда май, ама по-друг начин............ще е нещастен и малко лош, ми се струва! В рекламата на втори епизод, раздава едни шамари...ужас! И тая неговата любовница, дето му е завъртяла главата, малко пресметлива и гадничка, ще е май.......има нещо, фалшиво.....при тази тяхна любов, от нейна страна........в характера на героинята, също има такова определение, че е пресметлива и способна, за да постигне това което желае, не се спирала, пред нищо...........с кокетничене и красотата си, пише......омайвала, мъжете, около себе си! Интрижка, се очертава..........нашия, май ще го излъжат..........че  го обичат! Колко жалко, за децата и самия него, пък за жена му да не говорим........!!! Има, някаква друга причина, ми се струва...тази мома да е избрала него, уж че го обича.......!!! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 11:23 от KraLeva66

# 486
Rolling Eyes Вай, отиди масата...и вечерята, много скандали, ще има...май?  newsm78 newsm78  hahaha  hahaha  hahaha

# 487
Вай, отиди масата...и вечерята, много скандали, ще има...май? hahaha
Изглежда ще видим нашия човек в коренно противоположен образ от това което видяхме в нашия филм. Е сега вече ще си заслужава оплювките неговия герой. Но за нашия сериал просто беше неуместно. Той там какво не направи за да спаси любовта си -  голямата, обсебващата, завладяващата истинската любов, докато тук може би ще има някаква любов към тази Каролине, но тя няма да е еднозначна - в смисъл той ще се разкъсва между любовницата и семейството си. А пък и тя ако ще го изпързаля - тогава ще стане весело.

# 488

Тука е хубавец! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 489
Здравейте, сладурки!  Hug Hug Hug

# 490
Кралице благодаря ти за разясненията , мила!  newsm51 newsm51 newsm51

# 491

Разговора, тук:

Джемиле:  Домъчня ли ти, за нас...?
Али:    Да, разбира се....!
Джемиле:   А, за мен.....домъчня ли ти?
Али:  Да,.да......но, тази вечер съм много ...уморен, извинявай...искам да си почина, наистина!- и се обръща, на другата страна, но го дават, че и на него не му е много добре от това, което прави........измъчва се...!А, тя.....не разбира състоянието му,вероятно и не повярва,че наистина е толкова уморен, за тези неща умората е, последната пречка.......... и я заболява, след толкова време, май не..... повярва на отговорите му.........!Отнесен, беше по време на вечерята, тук също, като си легнаха още...в началото, в леглото!Гледаше я, като се съблича, но не я виждаше...сякаш?И тя видя, това, попита...къде си се отнесъл, тук ли си?И после, знаете...става от леглотои излиза в хола, където плаче! Идва, голямата дъщеря и я вижда в това състояние и пита дали е добре и какво е станало....и сякаш, знае........и й говори:"Дойде си, ти се беше приготвила, ходи на фризьор, гремира се........а, той забеляза ли, всичко това, не.......!! Това, казва дъщеря й и взема, чашата вода, за която каза, че е дошла и я оставя.......вероятно, не за първи път в това състояние!

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 12:09 от KraLeva66

# 492
Здравей Белл  Hug Честит първи учебен ден  bouquet Предполагам, че имаш повод да ти го честитя, защото снощи само ти напомни за него  Hug

# 493
Кралице благодаря ти за разясненията , мила!  newsm51 newsm51 newsm51
ОООО, Белисима, ЗДРАВЕЙ !!! Мерсаж, пак заповядай! Hug Hug Hug

# 494
Сладурки, пуснах тема  Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki - 1 Тук

Общи условия

Активация на акаунт