/... " я дават по списаниние Ева"ние си я знаем, но моля всички момичета, знайни и незнайни, които сега тръгват по този път да прочетат интервюто!Аз бях позабравила за "съществените неща", но си припомних цялото вълнение около онези, първи дни...Жалко ,че книгата е изчерпана във варненските кижарници, вероятно и в по-малките населени места.Но, момичета, особено вие, бъдещи майки, прочетете интервюто, сигурна съм, че ще имате поне една спокойна и "спяща нощ" преди да се появи мъничето...
Fussii ,браво!!!
Не намерих и не съм ти чела книгата, но днес ,т.е. тази вечер ми е спокойно и щастливо след задочната ни среща в най-любимото ми списание!П.С. цял ден писах и работих върху едни много, много тъжни неща...повече от 20-30 пъти написах в един много важен доклад думата см...дори и не мога да я напиша, когато става въпрос за деца.Секретарката плака...И сега това интервю, в списанието, което си купих едва днес, а го "следя" и отворих едва на вечеря.!..момичета има надежда и за нас и за онези мили, невинни душички...