"Леля Фуска " в "Ева"...

• 2 088
  • 10
  •   1
Отговори
...Така каза малкият ми син.Той е говорил с "Леля Фуска"/ нашата Fussii/ само веднъж по телефона, но след като аз докато си ровех в салатата тази вечер  и отворих любимото си списание едва днес, моят малък син прояви съответното любопитство и е много горд, че "Леля Фуска", с която е говорил по телефона на мнооооооооого специалната тема как мама прави картофена супичка/ ще признаете, изкючителен майсторлък Simple Smile/... " я дават по списаниние Ева"

ние си я знаем, но моля всички момичета, знайни и незнайни, които сега тръгват по този път да прочетат интервюто!Аз бях позабравила за "съществените неща", но си припомних цялото вълнение около онези, първи дни...Жалко ,че книгата е изчерпана във варненските кижарници, вероятно и в по-малките населени места.Но, момичета, особено вие, бъдещи майки, прочетете интервюто, сигурна съм, че ще имате поне една спокойна и "спяща нощ" преди да се появи мъничето...

Fussii ,браво!!! HugНе намерих и не съм ти чела книгата, но днес ,т.е. тази вечер ми е спокойно и щастливо след задочната ни среща в най-любимото ми списание!

П.С. цял ден писах и работих върху едни много, много тъжни неща...повече от 20-30 пъти написах в един много важен доклад думата см...дори и не мога да я напиша, когато става въпрос за деца.Секретарката плака...И сега това интервю, в списанието, което си купих едва днес, а го "следя" и отворих едва на вечеря.!..момичета има надежда и за нас и за онези мили, невинни душички...

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 21:11 от Светкавица

# 1
Светкавица, ще ми го дадеш ли назаем? Mr. Green

# 2
Светкавица, ще ми го дадеш ли назаем? Mr. Green

о.к. давам го на всеки, който поиска! И ако се наложи и пощенски разходи плащам, само да си го допрочета!

# 3
някои ще почакаме октомври да качат статиите от септемврийския брой на сайта Simple Smile

http://www.eva.bg/, за това списание става дума, нали?

освен ако Светкавица не сканира страницата за нас ... ?  Praynig

# 4
освен ако Светкавица не сканира страницата за нас ... ?  Praynig

Ми като съм "компютърно неграмотна"...дано някои не си спомнят, че миналата година бях на професионални курсове и се старах, старах, пък и почерпих виртуално / и някои...реално!/ за успеха си- мн. добър 5!

# 5
Донеси го в четвъртък в Бонели за колективно четене и цъкане с език.  lalalala

# 6
  • София
И някой по-грамотен компютърно да го вземе и да го сканира, че ние няма как да скокнем до Бонели  Peace

# 7
Оказа се, че на моя компютър и да искам няма как да го сканирам.

Най-хубавото е снимката на мама и детето, двамата са толкова лъчезарни и зареждащи с настроение!

На варненските мами непременно ще донеса списанието!

# 8
Е, Фокси, прецакани сме! Поне в коя рубрика е включена "леля Фуска", че в списанието са много!

# 9
И някой по-грамотен компютърно да го вземе и да го сканира, че ние няма как да скокнем до Бонели  Peace

Ето сканираната статия:

http://dom7.snimka.bg/arts/fussii.533455.20599034

# 10
  • София
Благодаря  Hug

Браво на Фуси Peace

Общи условия

Активация на акаунт