ТЪРГОВИЩките ни буболечета, правят снежни човечета!

• 34 335
  • 705
  •   1
Отговори
# 660
Честит рожден ден на сладката Ники!
    bouquet

# 661
Честит Рожден Ден и от нас Hug

# 662
Здравейте,търговищки мами.Аз съм от Разград,но съм решила да раждам в Търговище по ред причини.Бих искала да попитам в Търговище какво искат в болницата,как са лекарите и акушерките като отношение,въобще вашето мнение ми е много важно.То не остана де,но силно се надявам да стигна до вашия град.Тук нещата са плачевни.Благодаря предварително за инфото!  bouquet

# 663
  • до една звездичка
ами ти като си вземеш обменната карта и дойдеш тук, би трябвало да ти кажат каво да си носиш.

# 664
Е,да де,ама аз мисля да дойда за раждане.Иначе на преглед съм била 1-2 пъти при Димитров,но в начална бременност.Въпроса ми е към раждалите скоро там мами.А и тук в Разград е трагедия.За цяла бременност са ми правени само веднъж изследвания.Иначе имам карта,но каква е ползата от нея в моя случай-никаква!

# 665
За където и да попиташ има противоречиви мнения.Аз лично съм доволна от отношението в нашата болница.
За списъка ще карам по памет...
два термометъра,тоалетна хартия,памперси за детето,памперс гащи за теб,подлогани/не знам с "о" ли се пише/ за теб,мокри кърпи/голям пакет за детенце/,четка за зъби и паста,чехли тип джапанки с които ще ходиш и в тоалетната с тях/гледай да не се пързалят/,зарядно за телефон,вода,вилица,лъжица,.....май имаше още нещо но не се сещам сега.
Друго не трябва да носиш,вече сокове и нещо за ядене като бисквитки за теб,може да ти донесат след като родиш.

Няма да се притесняваш и да си мислиш как ще се отнасят към теб,мисли позитивно и всичко ще е наред.Леко раждане ти желая... Peace

# 666
Благодаря за отговора,Merydit!И аз това съм си подготвила,но питам,за да не пропусна нещо.

# 667
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ на малките ни сладурки и сладурковци!    newsm67 Нека да растат усмихнати и безгрижни!И нека да има повече  и най-вече чисти и безопасни детски площадки и градинки в Търговище, където да водим дечицата си да играят!
В тази връзка да попитам днес имаше ли официално откриване на площадката пред Театъра?

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 11:17 от Мъринка

# 668
В тази връзка да попитам днес имаше ли официално откриване на площадката пред Театъра?
Вчера НЕ откриха площадката newsm11

# 669
А има ли въобще нова площадка?
Бате Дани е в Т-ще при баба и дядо, тъкмо са тръгнали към игрите на Милка. По някое време през лятото и ние ще си дойдем, първо обаче трябва да ни мине квесторството с половинчо и един мой изпит. 

# 670
  • до една звездичка
Площадка има, и то много хубава! Спонсорирана от Тракия глас. Само че явно не са успели да я открият за първи юни, едва вчера са я оградили, за да могат да я довършат спокойно. Ако го бяха направили по-рано, може би вече щеше да е готова.

# 671
Много се радвам, че има нещо ново, като си идваме все се чудя къде да водя децата. Къде се намира - на мястото на старата или е отделно от нея?

# 672
  • до една звездичка
Много се радвам, че има нещо ново, като си идваме все се чудя къде да водя децата. Къде се намира - на мястото на старата или е отделно от нея?

Точно на мястото, където беше старата.

# 673
Здравейте! Peace
Искам да попитам, мисля да раждам в Търговище, ако може да ми помогнете кой лекар е добър и коя болница, доколкото съм чувала май е само една там, ама аз да питам за всеки случай Thinking
Аз съм от друг град какво трябва да нося да се запиша при някой гинеколог там?
Мерси предварително!   bouquet

# 674
Здравей,ще ти дам номер на доктора при който бях аз.
Най-добре звънни и питай какво трябва и какво не,за да не те объркаме тук ....Д-р Емил Абаджиев 0888/444 586.
Колко ти остава още до раждането?От къде си?

Общи условия

Активация на акаунт