Пациентки на д-р Стаменов

• 83 464
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Има ли някой ходил при Стаменов да каже работят ли с фонда? Аз в събота ще ходя да ми кажат как е биопсията и кога почвам.

# 46
  • София
Санди, пиши после след прегледа. Аз имам час за 7-ми.

# 47
  • София
Аз съм утре на преглед (фоликулометрия), като си записвам час за събота, да питам ли? Или то се пита в отсрещната стая (аз не знам, нали не съм изобщо по фонда)?

# 48
  • София
Аз съм утре на преглед (фоликулометрия), като си записвам час за събота, да питам ли? Или то се пита в отсрещната стая (аз не знам, нали не съм изобщо по фонда)?

Направо лекаря, който те преглежда може да питаш.
Но засега никой не се е оплакал че връщат и като бях последно там си имаше доста хора по фонда.

# 49
Аз днес бях при д-р Стаменов и имаше доста момичета по фонда, които си правеха процедурите, дори на рецепцията ме питаха дали съм по фонда или не за да знаят дали ще си плащам хормоните.
Мисля, че си работят безотказно с фонда за сега Simple Smile

# 50
Макар и да не съм по фонда,да ,продължават за сега да приемат удобрените по фонда момоичета.Дори стимулациите,определени за октомври са 70%по фонда с вече приложени блокажи.Така ме уведомиха преди 2 дни от клиниката.

# 51
Момичета много ви благодаря за информацията за др.Стаменов. Много ме окуражихте, защото наистина  залагам на неговото мнение. За жалост имам лоша база за сравнение ( 2 неуспешни инвитро процедури в Варна) и сега очакванията ми са доста положителни.

# 52
Здравейте всички !!!! Днес бях в клиниката и работят с фонда .  Доктор Стаменов ми каза резултата от биопсията и каза че имам бактери и на 9 ден от цикала да ходя за промивка . Запазих си час това е другата събота. Искам да попитам жените с проблим с биоп. какво точно ще ми правят и дали ще правя пак биоп. и след колко време може да почно стимулацията?

# 53
  • София
Щом се прави нещо, промивка или лекарство някакво, след това пак биопсия, за да се види дали е подействало.
Кога може да започнете стимулация само той може да ти каже, ако си избрала да лекуваш тия неща.
Може да се откажеш и да започнете в подходящия ден в зависимост от това какъв протокол ти е измислил.

# 54
Тези дни като ходих на преглед и случайно чух един разговор между работещите във клиниката... че др Стаменов излизал всеки ден следобяда, за да говори за парите по фонда /ще има ли или няма да има/.

# 55
Има пари по фонда,инфото е от вчера.

# 56
Здравеите мили момичета.Преди няколко дни бях на преглед при ДР.Персенска и ми каза да направя куп изследвания а те са ;имонологични;биопсия;имонологични;и разширена спермограма по Крюгер тест.Аз съм с едно неоспешно инвитро.Защо толкова много изследвания.Някои може ли да ми каже по колко пари са.Ами ако има някакъв проблем колко време е лечението.Дали ще се забавят много нещата.Много ви моля които е минал по този път нека да пише.Благодаря.

# 57
  • София
Имунологичните изследвания са 260 лв; биопсията е 200 лв, като в нея влизат и изследването на Е2 и Прогестерон.
Имунологичните изследвания се правят на чист ден (препоръчително е да се направят около 12-ти ден от цикъла), а биопсията - 5 дни след овулация. Ето ти теми, които биха ти били от полза:

Тема за ендометриалните биопсии:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37238.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=493029.0

Теми за имунологични изследвания:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=23.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=479118.0

# 58
  • София
Здравите мили момичета.Преди няколко дни бях на преглед при ДР.Персенска и ми каза да направя куп изследвания а те са ;имонологични;биопсия;имонологични;и разширена спермограма по Крюгер тест.Аз съм с едно неуспешно инвитро.Защо толкова много изследвания.Някои може ли да ми каже по колко пари са.Ами ако има някакъв проблем колко време е лечението.Дали ще се забавят много нещата.Много ви моля които е минал по този път нека да пише.Благодаря.

Генче, по-добре много пари за изследвания, от които може да се разбере причината за неуспеха/стерилитета, отколкото много пари за ин-витро, за което шанса за успех да е  бил 0.

Принципно, повечето във форума сме ги правили гореизписаните изследвания, ако си запишеш отсега всички часове за прегледи можеш да се вместиш дори и в един месец. 

# 59
gencheto7, да добавя по памет 90 лв. спермограма. Шарки е права, без изследвания не може, безмислено е да се тъпче на 1 място, трябва да се намери причината за неуспеха.

Общи условия

Активация на акаунт