Пациентки на д-р Стаменов

• 83 466
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Аз не чаках да ми се обадят, имах същите съмнения като тебе Pouh. Обадих се 2-3 седмици по-рано и  си потвърдих часа.

# 76
За да си по-спокойна им звънни предната седмица. Аз направих така.
Искам да попитам момичетата, които са си правили имунологични изследвания какво точно представляват. На гладно ли се правят? В събота ще си правим в клиниката, но така и не разбрах трябва ли да съм гладна и жадна преди това. Д-р Стаменов ми каза, че се попълва и някакъв въпросник. Някой има ли идея какво представлява? Благодаря предварително за отговорите.

matie, няма изискване да си гладна или жадна за имунологичните, като единствено знам, че е хубаво да са на чист ден. Взимат ти кръв в лабораторията и след няколко дена излизат резултатите. Иначе въпросникът се попълва по време на разговора ти с имуноложката и става въпрос за това имаш ли допълнителни заболявания, някакви специфични симптоми и т.н.

# 77
Благодаря, TaIChi    bouquet

# 78
  • Малта
Здравейте момичета,
насочих се към клиника МАЛИНОВ за Ин Витро ... за пръв път ми е ... и съм малко шашната, както се досещате  Rolling Eyes както и да е ..

От форума разбрах, че клиниката подава документи към Фонда? ТАКА ли е?

Друтгият ми ВЪПРОСЪТ е: Като отида в клиниката какво да им кажа?  Че съм се насочила към Ин Витро, но искам дъ мина през Фонда за АР и искам да си направя всички необходими изследвания за кандидатстване при тях и те да подадат документите???? (да не се сопнат нещо)

2ри ВЪпРОС горе долу знаете ли колко излизат първичните изследвания в клиниката , които са необходими за Фонда?

3ти въпрос, Клиниката работи по ЗК, нали? т.е. някои изследвания могат ли да ми ги направят по Касата или си плащам по ценоразпис на Малинов????

БЛАГОДАРЯ ви ПРЕДВАРИТЕЛНО  Hug

# 79
  • София
medimed ще отговоря на това което знам,
1. Трябва да запишеш час за първичен преглед. В момента не записват, а вчера подочух че записват чак за 2015г.Не знам дали е вярно.
2. Клиниката не работи по ЗК
3, А какви изследвания ще са необходими в твоя случай,това само лекаря може да каже.

# 80
  • София
...а вчера подочух че записват чак за 2015г...

#Crazy #Crazy #Crazy

# 81
  • София
допълних че не знам дали е вярно..просто подочух

# 82
medimed, първо трябва да имаш час за първичен плеглед. Тогава док ще прецени какво е най-добре за вас. Може да не започнете с инвитро, а с инсеминация например.
Да, подготвя документи за ФАР.
С всичко свързано с ФАР се занимава Силвия. Тя работи на 3 ет. първия кабинет вляво.
Колко излизат първичните изследвания за Фонда не знам, защото не се знае вие какви изследвания имате и по коя точка ще кандидатствате. Задължително е да се представи изследване на ФСХ, което е нищо пари. Тук е http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 914&Itemid=30 правилникът на Фонда.
Клиниката не работи с ЗК и дори за хормоните не може да се ползва талон.

Преди месец бяха спрели със записването на часове за първични прегледи и ако не се лъжа д-р Стаменов иска това да се поднови чак януари 2011 г. Ако добре си спомням последно записваха за края на 2012 г.

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 16:26 от Мира:)

# 83
  • Малта
Благодара за бързите и точни отговори момичета   bouquet

а... 2015 звучи наестино ШОКИРАЩО   Thinking Crazy

# 84
И още нещо, Преди процедура се правят Васерман, Хепатит, Спин. Тези изследвания могат да ви излязат безплатни ако дарите кръв и предварително кажете, че си ги искате. Другия вариант е да се изследвате в РИОКОЗ и по тлевизията върви реклама на фондация Хепасист.

# 85
Здр.извинете че се намесват в темата,но аз се обаждах миналата седмица и ми казаха ,че са спрели да записват часове по нарейдане на д-р СТАМЕНОВ,понеже имало много пациенти и няма как да бъдат обслужени,и ще подновят записването януари 2012,като записаните часове ще бъдат осъщетвени края на 2012г.УСПЕХ!!!

# 86
Здр.извинете че се намесват в темата,но аз се обаждах миналата седмица и ми казаха ,че са спрели да записват часове по нарейдане на д-р СТАМЕНОВ,понеже имало много пациенти и няма как да бъдат обслужени,и ще подновят записването януари 2012,като записаните часове ще бъдат осъщетвени края на 2012г.УСПЕХ!!!
наистина е така.  Peace

# 87
  • Малта
Лоша работо, момичета (това с Малинов и  2010)

КЪДЕ ЩЕ ХОДИМ ТОГАВА???? Щерев или ... ПРЕПОРЪЧАЙТЕ друга Клиника Моля   bouquet

# 88
  • София
аз също се съмнявам да записват часове в Надежда - като знам колко народ е, и какво е чакането... Моя приятелка чака 2 години, докато и дойде реда  за първичен преглед...
Клиника едва ли може някой да ти препоръча - това е въпрос на личен избор, и най-добрия доктор е този, който ти е помогнал Peace

В зависимост от това, какъв е проблема, изследванията са различни за фонда

Успех ти желая   bouquet

# 89
Лоша работо, момичета (това с Малинов и  2010)

КЪДЕ ЩЕ ХОДИМ ТОГАВА???? Щерев или ... ПРЕПОРЪЧАЙТЕ друга Клиника Моля   bouquet
Щерев
Владимиров
Афродита
Свети Лазар
бившата Тина Киркова
ДИмитров
Братя  Тодорови

имаш избор, въпроса е къде има свободни часове предвид предстоящите празници и многото изтичащи заповеди. късмет и успех

Общи условия

Активация на акаунт