Аркутино ризорт- thumbs down!

• 48 815
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Ами честно казано аз не виждам кое й е "вип-а" на тази оферта, при положение, че ние за 5 нощувки в стая делукс на база ОИ от 20 август платихме 530 лв с ранно записване през април. На мен лично не ми се вижда изгодна тази оферта, доста е заблуждаваща, но както по нагоре някой беше писал, всеки сам преценява!

# 46
Ние ще бъдем там от 22 Август, като цената ни е 770 лв. за 6 нощувки и сме с детенце на 9 години. Резервацията направихме края на Юни. И аз мисля, че тази ВИП оферта, не е много изгодна, но с риск да повторя другите, всеки знае с какво разполага и какво търси. Успех!

# 47
  • Sofia
от спеделената тук информация единствено комарите ми се виждат проблем.... дали има някой със скорошни впечатления в това отношение и другия ми въпрос е ОТДАЛЕЧЕНОСТТА НА ПЛАЖА ... на колко минути всъщност е от хотела.... на снимките ми се струва много отдалечен...

# 48
  • София
desip, миналата година наши приятели го ползваха и казаха, че водата е студена. Не се отоплява явно. Септември  слънцето не е достатъчно за да го стопли. Аз лично не съм влизала в него.

# 49
Много благодаря за информацията! Ако е студено, просто ще бъде плажът. Само дето щерката ни подлуди да е място с басейн, защото много искала. Ох, дечица. Живи и здрави да отидем - ще видим. Дано е ОК

# 50
И аз направих резервация за Аркутино за 21-28-ми август. Понеже двойните стаи бяха свършили за периода, за който ние желаем да почиваме, ни предложиха апартамент и за 7 нощувки цената е малко над 1000 лв AI за тримата. В началото се чудех, защото апартамент ми се струваше излишен лукс, но след като разгледах други оферти за същия период, установих, че там апартамента ни излиза по-евтино от двойна стая в другите предпочитани от нас хотели за същия период. След всички негативни отзиви на почивали по нашето Черноморие познати и съфорумки, съм малко притеснена тази цена дали няма да е за сметка на сериозни икономии от качествени продукти и услуги.

# 51
Да се надяваме, че няма да бъдем разочаровани. Ние сме там по същото време. Peace

# 52
И ние сме там от 20-ти до 26-ти август и моите притеснения са същите, но да се надяваме да ни опровергаят притесненията  Praynig
А няма ли още някой завърнал се да сподели и други впечатления и отзиви???  newsm78

# 53
Като гледам каква групичка форумски мами сме се събрали за края на август, със сигурност ще има доста отзиви за почиващите там през септември Simple Smile
( трябва да си направим баджове с надпис bg-mamma, за да се разпознаваме Simple Smile )

# 54
Идеята за баджовете е страхотна  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Peace Peace

# 55
За да успокоя всички, отправили се към Аркутино, си позволявам да постна информацията, която получих от един любезен г-н, на безкрайните ми въпроси за комплекса. Сигурна съм, че ще си прекараме чудесно там Simple Smile:

"...Здравейте,

И ние бяхме с дете на 5 години. Нашето беше очаровано от почивката. Не му тежеше катеренето, бяхме в горната част. Докато бяхме там бяха резервирани всички стаи чак до септември месец. Паркинга не е платен, но е малък, може да го погледнете на сателитната снимка в maps.google.com. Храната беше идеална, готвени ястия всеки ден различни, нашето дете е доста капризно и не остана гладно. Сладолед има, безплатен по всяко време. За шезлонги и чадъри  даваха някакви проценти отстъпка, но ние си носехме, не обичаме шезлонгите, предпочитаме да стоим близо до морето за да гледаме детето. Плажа между другото е идеален за деца, плитко е на около 50 метра навътре. Хавлии не сме взимали. Храна от ресторанта не може да се изнася. Вода има само по време на храненията. Алкохолни и безалкохолни дават безплатно, някакви наливни разбира се. Маркови не сме си поръчвали, не остава време. Малко е претоварена програмата с това ходене до плажа и после търчене обратно за обяд или вечеря в хотела. Няма да съжалявате, аз изчетох доста мнения за хотели преди да избера този, освен това се разходихме до съседните курорти иии навсякъде е меко казано смесица между битак, лудница и чалгаджийница. Да не говорим за мръсотията, пренаселването и шума. Аркутино е като някакъв самотен остров в цялото черноморие. Ако имате други въпроси, не се притеснявайте да питате.

Поздрави!"

# 56
 Peace Peace Благодаря за споделената информация!

# 57
И аз благодаря за инфото  Peace Звучи добре!
А идеята за баджовете е върха  Mr. Green  Joy

# 58
  • Пловдив
Да споделя и аз- бяхме там 3-9 юли в най-натоварения период преди силния сезон и увеличените цени. Пристигнахме към 12 часа, но не пожелаха да ни настанят преди 2, въпреки че апартаментите ни бяха свободни.В началото бяхме разочаровани, защото дойдохме с нагласата от прекрасния Сиренити Бей Царево, където за съжаления тази година нямаше места по това време.
Хубавото е, че е затворен комплекс и децата могат да се разхождат и тичат почти спокойно (от време на време минаваше някоя кола, я на персонал, я на почиващ, защото паркингът отпред не е достатъчен за всички, ако пристигате събота или неделя. Комари има и то доста, особено около игрището. Басейнът е ок, но щезлонгите са недостатъчни. Плажът е на 10-15 мин за тези с малки деца. Водата е чиста, виждаха се рибки и рачета, пясъкът също е хубав.
Храната е ок,не особено разнообразна, но гладни не сме останали; вечер си беше трудно да се хване маса отвън, особено за по-голяма компания.
Апартаментите са просторни, но в нашето блокче- 9то, което е на върха имаше проблем с тръбите. При всяко пускане на вода от нас или съседи се чуваше такова свирене, първите 4-5 дена детето ми плачеше като ги чуеше и едвам заспиваше.
В крайна сметка детето остана доволно, децата като се нахранят има място да тичат и да си играят пред очите на родителите си, следователно и ние сме доволни, но не знам дали бих повторила там.
Рапорт даден и приятна почивка на заминаващите Simple Smile

# 59
здравейте!

Бяхме на Аркутино от 17-27.07. с ранните записвания. Ако имаше коментарии мнения по-рано не бих резервирала пак. Всичко,което е споменато по -горе особено за "близостта " на плажа е така - не е близо и с 2 деца си беше изпитание да ходим и да се връщаме за обяд и после пак... после просто оставахме на басейна ,защото нямахме сили пак да изминаваме с чадърите и с всичкия багаж отново това разстояние.
   Общо казано да плажа е добре ,защото е плитко ,но всеки ден по 2 часа чакахме да се разнесат водораслите та да можем да влезем във водата.Децата изобщо не искаха на морето и следобяд на басейна се радваха на водата . В басейните водата се затопляше около обяд,сутрин беше по-студена. За  1 чадър и 2  шезлонга ни искаха по 15 лв на ден./по този повод благодаря на съфорумката ,която беше споделила това преди за заминем и по пътя си купихме чадъри/. Комарите са ужасна напаст задължително препарати трябва да се носят.
   Относно стаите - ние бяхме в стая делукс ,която ни беше малко тясничка за 2+2 /имам предвид ,че ако бяхме сложили и кошарка за малката нямаше къде да се разминем,та тя спа при нас / Предполагах ,че са по -широки,но уви,не бяха. Почистваха наистина всеки ден ,аз бях доволна от нашата камериерка ,докато майка ми и баща ми бяха в 10 къща ,всеки ден се занимаваха с тоя въпрос и накрая пак им беше мръсна стаята за целия период.
   Анимацията е сравнително добре,малката се радваше много на дискотеката,след обяд имаха различни занимания някои от тях платени. До обяд имаше анимация с децата на басейна.Следобяд някои спортни игри за възрастни.Няколко вчери имаше опит за някакви програми от аниматорите ,състезателни игри и комедийна вечер.Заслужаваше си само фолклорната вечер с нестинарката.
   ЗА ОЛ ИНКЛУЗИВА ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.Изключително ниско качествени продукти,много малко разнообразие, само 2-3 пъти имаше калмари и риба,салатите еднообразни и малко .....много зле .
Соковте някакви пуншове на незнайна фирма ужасни на вкус, естетсвено  безалкохолните коктейли се првеха с тях и малко гренадин.БГ  алкохола пак беше незнаен,бирата = на сода с вкус на бира....с една дума пълна нула!!! Поста ми стана много дълъг,но аз никога не бих повторила там  почивката си.

Общи условия

Активация на акаунт