Носим вече сладки новини - ОКТОМВРИйско бебе се роди!

• 27 303
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Stavanger,Norway/ Varna
Съни, успокой малко топката, като се роди бебче, ще се сринеш, недей така. Щади си силите. Мъжътти не се ли пооправи да се заеме с децата той или поне с готвенето вечер. И тази работа  Naughty Заради детенце, трябва да си максимално отпочинала, за да си ефективна, защото то на теб чака, на никого другиго.

Аз всеки ден си гледам корема да не се е смъкнал  Laughing, слава богу, все горе ми се струва, че си стои. Но ми е много зле на главата, нон стоп съм замаяна и ми тежи. Спах от 11 до 13 и пак ми е едно никакво. Кафета повече от едно, немога да пия, гади ми се.  Sick

# 406
   Ама каква почивка бе милички, докато не си приключа обекта съм тука.Ще отсъствам само докато съм в болницата, май само там ще е моята почивка. Как да помага за децата моя мъж, тая малката види ли ме и край никой не иска.Та и за нея се притеснявам как ще се справят докато съм в болницата.
 А за раждане не бързам Mr. Green, още малко да изчака. Макар че моя корем е ниско от доста време, но бебка нещо неще да се обърне та ще се прави гимнастика май.

# 407
Цвети, да, разширяваха ми зениците, мериха очни дъна, налягане всичко. После ми слагаха нещо като упойка под формата на капки е, и ми гледаха очите, една мама обясняваше по рано, истеглят ти окото като вакуум, много е странно но вообще нищо не усещаш....и т.н. абе немога да кажа дали съм доволна, защото не знам в другите клиники как е. Абе, ще отида и за второ мнение след седмица, две, спор няма.

# 408
Здравейте!

Днес съм много доволна от себе си! Доста полезни неща свърших. Но което е най-важното - купих си зимни обувки Heart Eyes newsm44 . Най-хубавото е, че са останали миналогодишен модел и само моя номер, та ги взем супер евтино! Хич не обичам да давам пари за обувки! Така се бях притеснила, че ще трябва с количката да обикалям, но ще ми се разминее! Party И разни други дребни нещица си накупувах и се чувствам супер! Сега малко почивка и ставам да готвя, че после и на разходка със снаха ми искам да ходя Simple Smile

Лина, ваничката я взехме от Вис Виталис, но понеже е на Baby OK мисля, че на много места можеш да я намериш. Най-хубавото е, че поставката за бебчо докато е под 6м. е с гумено покритие, за да не се пързаля и няма да му слагам нищо. А след като започне да сяда от другата страна също има гумено Heart Eyes . Термометъра й е верен - изпобвах го! 'Щото аз на дигиталните хич им нямам доверие.

# 409
Привет пак!Гледам варненските мами обсъждат очната болница на доц.Георгиев-аз лично съм много доволна.Страхотен спеиалист, голямо внимание и да-работи със здравната каса.Правиха ми там операция,която не ми костваше и една стотинка. Peace

# 410
Облаче, леле къде ги намери тези зверове, ама и аз с късмет като тебе. Но тоновете предния път ми ги мереха без пари в ТК но не помня веднъж в седмицата ли беше или всеки ден, във всеки случай като преносваш е всеки ден.

Съни, а предишните две къде ги роди?

Не съм, ако ти се дават пари аз бих си направила второ изследване при друг лекар в друга лаб, защото на мене това еколи дето ми го откриха много ме съмнява, само ми докараха гъби, а после микробиологията за гъби излезе отрицателна!!!

Хейли топлата вана мисля че ускорява раждането, но като ти почне естествено, няма лошо да си вземеш топъл душ - много обезболяващо действал.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 16:08 от Мунка

# 411
Аз се върнах от преглед.  Wink   Чувствам се толкова уморена, че ще си полегна малко. Направо не мога да повярвам, че има жени като Съни, които успяват да се справят със всичко, на работа ходи, че и с две деца.   bouquet Аз съм си по принцип леееко мързеливичка, но сега и да искам да свърша нещо, просто нямам сила.  Blush

Облачето, как се ядосах на тези две кокошки, при които ходиш на ЖК. Това е безобразие! Как могат така да се държат с пациенти, и то с бременна жена.  Close

Новините от прегледа са, че съм с разкритие 1,5см, тоновете са идеални и май няма да се ражда тази седмица. Казвам "май", защото, както каза и Лазарова, никой не може да каже със сигурност, но тя мисли, че другата седмица е вече моята 100%.  Crazy
Засега оставам нормално раждане с епидурална упойка, няма показания за секцио, но лекарката каза, че ако в хода на раждането се наложи секцио хич няма и да ме пита дали искам или не.  Mr. Green С една дума съм спокойна, защото има кой да решава, и то професионалист. Както написа и  Лина, като ми говорят за раждането, все едно не говорят на мен. Кой, аз ли ще раждам?  Crazy

Най-странното  е, че преди близо 2 седмици на ехографа при Мазнейкова бебето излезе 3,200кг и ме наплашиха, че върви много едро. Днес Лазарова го гледа, мери, и накрая излезе пак 3,200кг.   Rolling Eyes  Хич им нямам доверие на тези мерки.  Naughty

Хейли, честити обувки и покупки! Аз пък не смея да си купя сега обувки,защото имам чувството, че ми е пораснал крака.  Laughing Моите затворени обувки ме стягат, надявам се като родя пак да са ми удобни, че иначе няма да мина с купуването на един чифт.

# 412
   Алек го раждах в Шейново, а Весела в Тина Киркова. Бях се засилила за водното раждане, но заради непредвидени обстоятелства пак си родих при дежурния екип  Mr. Green.

# 413
Зеленоочке, аз като бях с 2 см. разкритие на прегледа и на другата сутрин вече имах бебе. Прегледа беше към 15,00ч., контракциите ми започнаха в 20,30ч., а на др. сутрин в 08,20ч. се роди Моничка. Говоря за първия път, разбира се.  Hug
Леле, Съни, мила, не ти завиждам. Тъкмо разказвам на мъжа ми какъв герой си.  Hug

# 414
   Алек го раждах в Шейново, а Весела в Тина Киркова. Бях се засилила за водното раждане, но заради непредвидени обстоятелства пак си родих при дежурния екип  Mr. Green.
Ами МД още не си посетила  Laughing
Аз ще съм в ТК ако я избереш може да се засечем  Peace

# 415
  • У дома
Привет на всички, честит празник на всички празнуващи!   bouquet Hug

Ние днес като излязохме в 8и30 за преглед в училище, та чак сега се прибрахме, голяма разходка си направихме, купихме букетите и чакаме вече утре, вълнението е голямо.

Сге ще си полегна малко, че не си усещам краката.

Съни, започна да липсваш много, мислех, че и ти ни спретваш изненада.

# 416
   Joy и Окръжна болница също, ама не мисля да я карам до 5 деца. Не за друго ми нямам стаи, а и пари за отглеждането им де, иначе в сърцето си имам място колкото щеш за тях  Heart Eyes!
  *Noel* , благодаря ти мила, но не съм герой ( за съжаление не и според мъжа ми де).Въобще не осъзнава на колко ниви се боря в момента и колко физически и психически ми коства това  Sad. Но няма начин в тая икономическа обстановка в момента, ако не ги взимам тия пари загиваме.

# 417
  • Stavanger,Norway/ Varna
Сега се върнах от акушерката, главичката е още горе, няма да се ражда скоро май  Party

Получих си Арниката от мама и четох в темата на Михайлов, ама да си питам.

Правилно ли съм разбрала, пие се 2 х 3 зрънца (5 СН ) е моята ????

# 418
Момичета, какви шишета си избрахте. Аз наскоро разбрах, че шишетата на Авент (старите, с които съм отгледала сина ми) са токсични. ooooh! Изпаднах в ужас, но какво да се прави, всичко е свършено. Сега Авент предлагат три вида шишета - старите с вредната съставка,  2 - едни полупрозрачни, меки, бели, които нямат противоколикова система, а освен това се и оцветяват и третите едни безумно скъпи - със  златист оттенък, които засега са най- добрите, ако изобщо има такива. На Нук течът, на чико не ги знам ... вие избрахте ли?

# 419
  • София
Аз пак си поръчах Авентски с помпата от Англия ми донесоха 1 или 2 и от Франция си поръчах комплекта 2 малки, 2 големи четка и залъгалка. Тези с помпата са златисти, а от Франция ги чакам и ще дам отзиви. Залъгалки имам 3-4 вида да видим дали някоя ще му допадне, с баткото ползвах само Авент признаваше и малко преди 2 години сам я отказа като спряха да го мъчат зъбите.

Общи условия

Активация на акаунт