Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко време са валидни изследванията за хепатит В и СПИН?
Какво трябва да опаковам в багажа си за болницата, когато раждам?
Какви документи трябва да получа от лекаря преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко време са валидни изследванията за хепатит В и СПИН?
-
Какво трябва да опаковам в багажа си за болницата, когато раждам?
-
Какви документи трябва да получа от лекаря преди раждането?
-
Къде мога да намеря топ матрак в София?
-
Какви са цените на памперсите в различните магазини в София?
Заради детенце, трябва да си максимално отпочинала, за да си ефективна, защото то на теб чака, на никого другиго.
. Най-хубавото е, че са останали миналогодишен модел и само моя номер, та ги взем супер евтино! Хич не обичам да давам пари за обувки! Така се бях притеснила, че ще трябва с количката да обикалям, но ще ми се разминее!
И разни други дребни нещица си накупувах и се чувствам супер! Сега малко почивка и ставам да готвя, че после и на разходка със снаха ми искам да ходя 
Чувствам се толкова уморена, че ще си полегна малко. Направо не мога да повярвам, че има жени като Съни, които успяват да се справят със всичко, на работа ходи, че и с две деца.
Аз съм си по принцип леееко мързеливичка, но сега и да искам да свърша нещо, просто нямам сила. 

и Окръжна болница също, ама не мисля да я карам до 5 деца. Не за друго ми нямам стаи, а и пари за отглеждането им де, иначе в сърцето си имам място колкото щеш за тях
. Но няма начин в тая икономическа обстановка в момента, ако не ги взимам тия пари загиваме.
Изпаднах в ужас, но какво да се прави, всичко е свършено. Сега Авент предлагат три вида шишета - старите с вредната съставка, 2 - едни полупрозрачни, меки, бели, които нямат противоколикова система, а освен това се и оцветяват и третите едни безумно скъпи - със златист оттенък, които засега са най- добрите, ако изобщо има такива. На Нук течът, на чико не ги знам ... вие избрахте ли?