Носим вече сладки новини - ОКТОМВРИйско бебе се роди!

• 25 847
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Димяни Hug Hug силно се надявам скоро всичко да се оправи! Аз тъкмо изпрах първата пералня за бебка,ама смятам да гладя утре....сега ще използвам хубавото време да изпера и да изсъхнат.Отивам да хапна нещо и да полегна Hug

# 631
Тони, дано прегледа ти повлияе положително. Д-р Слънчева в МД е неонатолог и знам, че е много добра. Имала ли си контакт с нея? Hug

Бях на бременна среща  Laughing Беше ми за пръв път и ми беше много приятно да се запозная с бъдещите мами от Варна. Снимки малко по-късно предполагам ще качат момичетата. Настроенитео ми пак е на 6, остава сега да преборим и кашлицата и сополите на Симона.  Hug

Друго не мога да коментирам, че съвсем по диагонал прочетох.  Embarassed

# 632
Maris,моята бъзглавница за кърмене я поръчах он-лайн от kasida.bg
Зехтин и аз ще ползвам (както  с каката ,смятам че за зимни месеци е особено подходящ),преварявам го на водна баня 10-15мин.

и аз да попитам -колко време след секцио трябва да мине за да се изкъпя
На 24 часа при раздвижването може(а и на мн места така правят)залепят силиконова лепенка и покрива цялата операция и когато се чувстваш добре можеш да се къпеш!Но с лепенка обезателно!

Димяни,стискам палци всичко с двете да е наред!Не се самообвинявай.Ти знаеш аз какво съм преживяла ,мн пъти съм си задавала въпроси защо на мен,с какво го заслужих?Но отговор няма,няма и да получим.Но в никакъв случай не сме виновни!

За интимна хигиена използвам само Лактацид и не съм имала грам проблеми,и влагалищните секррети винаги са мн добри,дори PH и чистота!

Мами,да ви питам,днес ходих за комплект за изписване!Имах идея ,че трябва да са плющени дрехи и плюшена пелена подплатена дебеличка. newsm78  Обаче хем че нямаше,хем всеки ми казва ,че е мн дебело това за октомври около 20-ти.Взех един само трико гащеризон и трико е пелена с тънка вата вътре!Но умувам дали не е мн тънко и да си търся аз  от плюшените!Вие как смятата да сте за средата на октомври?

Оле,ти си с моя термин,какви дрехи си избрала?

# 633
  • София
Оле,имам нали тя до сега ги проследяваше както и още няколко докторки там но аз съм по близка с др. Яръкова която също е страхотен лекар и много мила!  Rolling Eyes
Утре ще видим какво ще каже и препоръча .... Praynig
Аз сега ги храних и чакам някоя от тях да върне и само седя над креватчето толкова се притеснявам! Rolling Eyes

Бебзз,предимно сама ги гледам защото майка ми работи... беше си взела отпукс по минали понеделник когато трябваше да изпишат Вал но не я и така и минаха 10 те дни,а мъжа ми не винаги може да си е тук та ми е доста трудничко но ще се справям нямам избор!
Мисля да търся някоя пенсионирана медицинска сестра за помощ по няколко часа дневно и за това искам да попитам и вас ако познавате някоя жена и търси подобен вид работа да ми дадете нейни координати!

# 634
  • Русе
и аз си мислех за плюшен комплект но в крайна сметка взех по тънкия надявам се октомври да е топъл Grinning

# 635
  • София
Димяни, пиши в "гледане на деца и помощ в домакинството"!

Оф аз гледам уж жената изчистила, хубаво ми стана да е чисто без да съм се скапала и почнах списък с пропуснатите неща.. Ми то е вече 3/4 лист а4 формат!

# 636
  • София
Бебзз, Аз бях писала преди няколко месеца но ще трябва да си редактирам обявата,че тогава не държах на медицинско лице!  Hug

Тани,аз сега бях купила много тънки комплектчета но пеленките дебели така,че не мисля че ви е проблем да вземете и тънък комплект и да завиете с дебела пеленка Simple Smile все пак са новородени и няма да кипнат за няколко минутки от болницата до колата и до вас след това!  Heart Eyes

# 637
  • София
Леле-малееееее, пеленка за изписването не съм взела!  ooooh!
Уж ми беше идеален списъка  Laughing

Димяни, стискам палци и от сърце ти пожелавам тези инциденти да приключат и да нямате повече тревоги  Hug Hug

# 638
  • В сърцето на моите съкровища...:)
bob4e, след като свариш смрадликата, трябва да преседи 30 мин на стайна темп. Прецежда се през марля. Трайността на извлека е 12ч. при условие, че се съхранява в хладилник при темп. 2-8С, без да замръзва!  Peace Така,че по-добре да ти я донесат в болницата.

# 639
Пашик, не съм синоптик, а и като гледам времето и катаклизмите.......не вярвам някой да може от сега да каже какво ще е времето тогава. Смятам да направя така. Ще сложа в торбата боди с дълъг ръкав, боди с къс, горна дрешка (или цяло гащеризонче, или нещо по-кокетно като блузка и панталонки) за по-хладно и одеалце или чувалче за още по-студено. Кое от всички и в каква комбинация ще ги сложа, ще реша на място според времето и обстоятелствата.  Peace

# 640
Oleto ,
и аз така съм го замислила  Flutter Взех комплект от гащеризонче, якенце с качулка, блузка с ританки и боди. Поне ще може да се носи в последствие още 2 месеца! Ако евентуално стане много студено, само слагам порт-бебето отгоре  Peace Права си, че с това време всичко може да се очаква!  Crazy

# 641
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мишана, мерси, полезно инфо, но няма кой да ми я донесе. Иначе, не е проблем там да ми я сложат в хладилник, ще направя както съм планирала  Peace Тъкмо ще се натрупат 30 мин докато се подготвя, а после се надявам дане раждам повече от 12 часа. Ама знае ли човек, разчитам на Арниката, да  видим  Crazy

Тони, успокой се, знам, че не е лесно, но и душичките усещат , че си напрегната и на тях се отразява. И това ще мине  Hug

Пашик, не мисля, че е тънко и колко стои бебчето навън след изписването. От болницата, в колата и в къщи, мисля, че не трябва да се навличат. Все пак късен октомври в България си е доста мек период, едва ли ще е под 14, 15 градуса  Peace

Да вис е похваля с обичкитена малката. Пристигнаха вчера и немога да се нарадвам, толкова сладко и стоят. Ибей е страшна работа, когато живееш в държава без разнообразие в предлаганите стоки. Ето да ги видите> http://oktomvri2010.snimka.bg/maternity/bob4enka.470181.20631135

# 642
И аз съм взела по - тънко комплектче за изписване и съм взела като за начало само 2 плюшени гащеризончета  Rolling Eyes

# 643
bob4e, тогава следвай графика  Flutter ,аз ти желая леко и експедитивно раждане!   Party
А обеците са много нежни и сладки!  Peace Със здраве да ги носи малката госпожица!  Hug

# 644
Много съжалявам, че този път не можах да дойда на срещата, но и аз днес имах среща на обяд с колежките да ме видят, че не се знае другия път кога ще е  Grinning
Надявам се да се те дси прекарали добре и чакаме снимки.
Пашик аз купих точно плюшен комплект за изписването с плюшена пелена, преди около два дни го коментирахме тук, според мен няма да му е топла на бебчето.
Димяни една голяма  Hug за теб и бебките!

Общи условия

Активация на акаунт