Носим вече сладки новини - ОКТОМВРИйско бебе се роди!

• 25 843
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Тони, дано не е нищо сериозно. Много ми стана мъчно като прочетох.
Дано се оправят мъничетата, толкова е гадно да гледаш детето си да страда.   Cry

Бобче, страшен корем наистина. Много си добре, браво.

Ох, аз сега се връщам от личния. Тез лекари тук са направо  ooooh!
Явно от кашлицата тия 2 седмици е направила отит, ухото е възпалено.
Ама този ме уби - можело и заушка да е?!!? Викам - ама нали е с ваксина.
Да, ама пак имало случаи, само че лека форма. Естествено, това е само негово предположение, изследвания няма да прави.
Изписа само капки за уши, да яде грозде, чипс и много течности, за температура - нищо.
И една лекция ми дръпна, за това колко е здрав и как го е постигнал.

# 616
Mila, да яде чипс и грозде? newsm78 разби ме! аз бих й давала нещо обезболяващо поне вечер , че да спинка. Дано да не е прав за заушката
 mama Ma , мерси! Забравих да поздравя рожденика ти!

# 617
Момичета, чета ви ама нещо нямам муза да пиша, едно ми е мързеливооо.

Тони,  Praynig Praynig Praynig ще се оправят миличките, но им трябва повече време явно! Пиши какво ти е казала лекарката от МД Hug Hug

Това Хепи добре звучи. Попринцип ми е по-удобно през седмицата, че събота и неделя само се виждаме за повече време с милото. А пък мисля, че няма нужда от резервация. То е достатъчно голямо.

Марис, на теб честит ти рожденник! Много щастие и успехи!  bouquet
А за възглавницата на Бертони не е с топчета, а силикон, глупава е, но е евтина, за спане на мен ми е много удобна, а като се роди малкия сигурно ще си купя нова, че тази се посплеска.
Аз пелени взех на Бертони от Бейби мол-а по 6лв пакета, иначе в Хипото същите са по 6.20.  Сега съм пуснала пералня с последните бебешки дрешки, а от утре започва и гладенето.Но много се чудя тези плюшени гащеризончета дали няма да се повредят от ютията? И едно въпросче: вие за болницата какъв сапун си взехте за миене и къпане? Аз си взех на Сейвгард, че е антибактериален, но се чудя дали е правилно newsm78 ?

# 618
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Maris , зетина се преварява на водна баня за около 15- 20 мин. Аз също съм решила да го ползвам поне в началото.  PeaceИначе за къпането ето още една идея,на това, което си купила, която я има и в Джъмбо - http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2908454&CAWELAID=138200737 Flutter

hailie , нищо няма да им стане на гащеризончетата, не се притеснявай!  Peace А относно сапуна, знам ,че не е препоръчителен за интимните места! Трябва ти разтвор от смрадлика или тантум роза!  Flutter

# 619
  • София
hailie - аз плюшените ги изгладих само от вътрешната страна. Но едни ми бяха по - рошави и от вътре, за това им пропуснах гладенето. За сапун не съм мислила какъв да е.

# 620
   Здравейте тумбачета  Simple Smile Аз ви чета подробно, но тука нали няма прегледи и няма какво да пиша. Само събирам впечетления. Аз приключих с чантата за болницата, остава само да я подредя. Трябва основно почистване да почнем, но ще е почивните дни, че мъжо е свободен пък и имаме гости сега и няма как. Нямам търпение вече да си подредя всичко и да си чакаме. Аз за другия месец съм се настройла де, изобщо не ми се иска да е този, но кой ме пита мене  Crazy
Димяни дано това е само инцидентно посиняване и не се случва повече. Представям си какво ти е  Cry Още малко и ще се закрепят бебките  Hug Не се самообвинявай само, ти правиш доста над силите на нормален човек, сигурна съм, че всичко скоро ще е наред и най-накрая ще се радвате на голямо здраво семейство  Hug
Бобче аз с такъв корем бях 5-тия месец  Embarassed От тогава са ме запитали малко ли остава до раждането и като кажа октомври и и всички  Shocked Ама си ги слагам на шапката. Всеки ме убеждава, че са близнаци... Само една позната мн ме изнерви, повтори 100 пъти малееее много ти е голям корема и накрая и казах, че и нейното дете е с голяма глава, ама не съм го повторила 100 пъти и да видиш как млъкна. То не че съм права да говоря така де, ама супер ми писна  Crossing Arms
Milla Elaine успех на теб на прегледа, а малката дано бързо се оправи и да не е нещо сериозно  Hug
Иформа пусни линк ако имаш качено някъде предаването да го гледаме, успех още един път ти пожелавам   bouquet

# 621
Хайли, само да ти кажа, не си мий гърдите с  какъвто и да е сапун в болницата, а  и по принцип!! А както са ти казали - и интимните места. аз ще ползвам само за ръцете  Peace
Плюшените гащеризони ги гладех с ютия на 1 степен, иначе започваха да ми миришат странно...
Мила, абе тоя доктор ли е или някое хахо? за отит се пие антибиотик, иначе може да стане много лошо  Peace

# 622
Аз на интимните части освен топла водичка, друго не им слагам. Добре де, така да питам тогава - вие с какво ще се къпете в болницата и на коя марка?

Инфома Hug Hug Дано всичко скоро се оправи при вас!  Praynig

# 623
Димяни  Hug, стискам ви палци да нямате повече посинявания.

hailie, аз със сапун бебе.

tsvelichkova, ако се притесняваш и аз съм с огромен корем и то доста отдавна - просто от предното секцио имам някакви сраствания сигурно и ми се издува, но при нас много ни "критикуваха" коремите в ТК - на тоновете и после като ме приемаха, като че ли за първи път виждат.

Milla Elaine, не знам дали знаеш тука имаше някаква дефектна ваксина за заушка не знам точно кой набор и няколко мои колеги я караха на стари години, така че ако се знае че има така и при вас - може. И мойто джипи е така, но в такъв случай ако не познае, ще му звъня по телефона, при вас може ли, поне да ти е спокойно?

didanka, и моята прави "внезапни революции", но отдолу, до ребрата ми не стига - най-много до средата на корема.

irinopolis, не съм прала на ръка и сега не мисля, само се съобразявам какво е минало през пералнята непосредствено преди това.

# 624
  • Русе
и аз да попитам -колко време след секцио трябва да мине за да се изкъпя

# 625
  • Stavanger,Norway/ Varna
Тъкмо щях да си задавам въпроса и гледам пуснали сте питане за миенето в болницата. Та, аз щях да питам, разствора от смрадлика колко време е годен. Тоест, имам я, но няма кой да ми донесе след като родя, затова си мислех, като тръгне раждането, докато се приготвя, да си направя разствор, бутам в шипето и оп в чантата за болницата  Thinking

Плюшените дрешки и аз ги гладих само от вътрешната страна  Peace

# 626
Тони,много гадно това,което се е случило.Дано не е нищо сериозно и малките да се оправят по-бързичко Praynig

# 627
   Мунка хич не се притеснявам аз за корема. Просто моя изведнъж порасна много към 5-тия месец, после спря и от тогава по малко расте. На консултацията като го мерят казват, че е добре. Просто акълите ми ги даваха в БГ хора, който са почнали да бременеят от 42 кила. Еми аз съм почнала от 65, нормално е сега да съм 80. Абе важното е да сме здрави, пък кой какво казал да иде да се гръмне!
    bob4enka то и аз мисля така да си я направя, че те тука може и да не ме държат дълго, че да има време някой да ми я носи. Ако имам време де, че кой знае каква параноя ще ме обхване  Crazy

# 628
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да, аз планирам катоусетя, че се започва, пускам си водата на ел каната, от там заливам да се запарва докато се приготвя, сипвам и така. Сложила съм си я в списъка за нещата за болничната чантичка, като номер едно и като последна, че с нея да започна и после да не забравя да си я сипя и взема  Crazy  Peace Като си знам отнесената глава, трябва да взимам меркикакви ли не  Laughing

# 629

Maris, , тази мрежа от къде я купи и за всякакъв модел корито ли става?Струва ми се много удобно нещо Wink
Момичета, да се похваля, че откакто се залежах вчера и си пия лекарствата, нещата се поуспокоих а и е съм имала контракции, нито предменструални болки  Praynig Дай, Боже, да устискаме тези с контракциите, още малко!

Общи условия

Активация на акаунт