Носим вече сладки новини - ОКТОМВРИйско бебе се роди!

• 25 893
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Привет и от мен!Днес си поспахме докъм 7.30, изпратих Боби на детска и се захванах с пране на бебешки неща - малко на ръка и малко в пералнята.Сега сложих да готвя и седнах малко да ви попрочета.Вчера се направих страхотна разходка от обяд до вечерта.Накрая като се прибрах ме болеше междукрачието.
Позитив,страхотна ти е първокласничката.Да ти е жива и здрава и да и е леко в училище!
Честито на всички празнуващи по някакъв повод днес!
Аз отивам да простирам и да видя яденето.После пак ще пиша!
А да-щях да забравя-Бобче,страхотно коремче-моят беше такъв сигурно в шести месец! newsm78

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 11:32 от p0liglot

# 601
Бобче, много сладко коремче - малко и компактно.  Grinning

# 602
  • София
Благодаря ви на всички,че сте толкова загрижени!  Hug

Ифома,не можах да те гледам но ви желая от сърце успех!  Praynig Hug

Бобче,ти ставаш за корица на списание 9 месеца   bouquet

....
Вчера прегледа се отложи защото Валя посиня  Cryслед поставянето на първия прием капки лилава стана  и потъмняваше още повече и я показах я на една сестра и тя вика тичайте след мен на долния етаж където е операционен блок  и ми я взеха от ръцете и я сложиха на кислород  Cry оправила се е веднага но прегледа не продължи и сега се чудим какво става Confused
Вики преди няколко дни ми направи това в колата и щях да умря но се оправи що годе бързо  Cry
Много неща са ми в главата....дали е рефлукс някакъв,епилептичен гърч или задавяне не знам но не мога да мигна за миг с майка сме на смени около тях за да мога поне за час през 6,7 часа да подремвам Rolling Eyes
Само плача защото се чудя какво толкова съм направила за да се случва това на децата ми Cry
Утре ще ги водя до МД до една позната елкарка педиатър неонатолог да ги види и да видим какво ще правим!

# 603
Димяни, мила, стискам палци нещата да се оправят. Дано не е нещо сериозно.  Praynig

# 604
  • София
Димяни  Hug не се тормози, милите са още мънички ще свикнат с живота, много ми стана тъжно като прочетох дано не се повтаря. Те са борбени девойки и ще са ОК.

Инфома аз те хванах съвсем накрая, но дано да има успех предаването и Джони си дойде скоро.

Аз днес пуснах бебешка пералня и сега са в сушилнята дрешките, тези дни мисля да изпера всичко и да сме готови. Говорих с лекарката в Окръжна разбрахме се на 27-ми на запис и тогава ще говорим за дата за секциото.

Аз уикендите за среща не мога да обещая защото Гого не иска да спи като е с баща си.

# 605
Димяни, всички духом сме с теб и те подрепяме мила!Казват,че господ изпращал най-големи изпитания на хората,които най-много обичал.Имай вяра и всичко ще се оправи! Praynig

# 606
Тони Praynig Стискам палци всичко да е наред.Горе главата мамче,ще се стабилизират дечицата ти и ще носят много радост у дома.

# 607
# 608
  • София
Димяни - стискам палци всичко да е наред с Вики и Вал. Дано скоро всичко се оправи и да се радваш на майчинството.

Аз ще пасувам за среща през почивните дни. Но мисля утре да ида на лекцията в ЦУМ. Тя ще е за "Новостите в имунизационния календар на България 2010". Рая беше с ваксините, които и на мен са ми слагали - сега ще се информирам за новите неща. То и по нейно време имаше някои ваксини, който да си закупим ние, но тукашната "селска" педиатърка като я питах за Пентаксима, ме прати в центъра по Заразни болести и паразитология - там ги били слагали  Rolling Eyes. Това преди почти 5 години. Сега не ги знам до колко са в час, защото преместих Рая при личен лекар и педиатър в София.

Бебз - дано някоя от жените, които ти препоръчват момичетата ти допадне, че нямаш много време да избираш.

Мацки, защо перете на ръка? Материите са фини, или така са Ви казали бабите? Питам, защото с Рая и аз като "алтавите" перях на ръка, че даже и мъжът ми переше, като си дойдеше от работа, но вече не  Naughty

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 12:19 от irinopolis

# 609
Димяни, мила, дано, дано бързо да го израсте това нещо, каквото и да е то. Явно са по-слабички още. Стискам палци! Hug
Зеленоочка и аз съм за тонове тогава. Ако не си родила може д апием по кафенце след това Wink Simple Smile Иначе Лазарова не ми е обяснявала защо мисли, че не е сигурна че секциото е по-добър вариант, Каза да итида на хирург и хируржката каза лекарката да избира начинът на раждане. та предполага, следващия път ще имам повече инфо. 
Бобче, ти си направо манекенка, евала !

От къде си взимахте онлайн възглавниците за кърмене?

А софийска среща?  newsm78

# 610
  • София
Марис - моята си я купих от Хиполенд - на Бертони за 18,90 лв. Иначе ето ти няколко сайта:

http://www.spelta.biz/mothers_moon.php
http://family-bg.com/prX_4122.htm
http://bebcho.bg/bg/sorted.php?cat=47&subcat=171

# 611
irinopolis, мерси много  Hugа с топченца ли е вътре.

забравих да кажа, че купих една мрежа за къпане, която се слага на самото корито и е доста (според една приятелка) удобно да къпеш бебето особенно ако си сама. и другото което е , че не седи в мръсната вода(то не че е мръсна де )ето такова е http://alplastik.com/eng/images/urunler/cocuk/4.gif
 Също взех и веро за миене на бебешките неща на Бочко.

Тези, които мислят да мажат бебко със зехтин ще го преварявате ли?нали на водна баня става това?

# 612
Привет, привет!!! Аз докато изчета всичко и то още 2 нови страници се появили  ooooh!

Тони, прегръщам те!!! Ще се оправят момичетата, вярвам силно в това!!  Hug  Hug  Hug

Бебз,и аз имам нещо за теб, писах ти ЛС  Hug

За срещата - Хепито с/у Св.Неделя е чудесно място, хем в центъра, хем близо до метрото за такива като мен с патешка походка  Blush  Blush Само не разбрах, дали вече е направена резервация, извинявайте, ама съм станала толкова заблеяна, не мога да помня повече от 5 минути...

Аз днес изпрах 2 комплекта пелени - права е Веселина, много са ги вдигнали откъм цени, аз ги взех по 6,50 пакета  ooooh! но и от баткото имам, та ще закърпим положението. Иначе не помня кой питаше с какво се застила количката отвътре - аз ползвах точно такива пелени, а под тях слагах по-плътно одеалце. Тензухените пък ги ползвах през топлите месеци, мятах ги в/у гюрука да пазят сянка и бабите да не си навират носовете при детето. Не съм ползвала чадъче  Peace

И последно да ви питам - моята бебка като че ли по цял ден спи, и по някое време като се събуди и започва рвволюция, ама болезнена  Tired направо ми подвига ребрата. Само при мен ли е така?

Бобче, страхотно коремче, къде си го скрила това момиче  Hug Имам една позната, която роди през май, точно така изглеждаше в 9 месец, а роди госпожица 3,500гр.

# 613
didanka, явно й е по-тесни1ко вече и затова много не шава. Но и мен като ме изрита на определени места е доста болезнено!

До колкото разбрах няма резервация за никъде. Но това Хепи добре звучи  Mr. Green

# 614
Здравейте Hug!
Димяни, миличка, много те  Hug Hug и силно се надявам притесненията и тревогите ти съвсем скоро да свършат и всичко да е наред с бебките Praynig Praynig Praynig!!!
Марис, аз мисля да се мажем със зехтин, поне през първите месеци.Преварява се на водна баня за около 20 мин, поне аз така правх преди с каката.

Общи условия

Активация на акаунт