Носим вече сладки новини - ОКТОМВРИйско бебе се роди!

• 25 951
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Привет мамчета )))
Бобче, доста нетактично от старана на това момиче, не се ядосвай, аман от прости хора.
Приятен ден на всички  Hug

# 586
Добро утро!!!

Тини, тук съм си душко, 2 в 1, и  хич нямам признаци да раждам.  Утре е датата, посочена от лекарите като вероятна, ама то бебето едва ли ги е чуло, та не вярвам баш  утре да  е.  Wink  

м9м9, едри-едри, колко да сте едри?  Laughing И на мен така ми казваха, пък последния път се оказа, че хич не сме особено едри. Тези болки сигурно много те тормозят, но пък дай боже раждането да мине с такива, не по-силни. Иначе аз контракции нямам, не съм и имала досега. По-точно май съм имала, щом имам разкритие, но не съм разбрала.  Rolling Eyes

Мила, успех на прегледа, за плацентата ли ще те гледат? И малката да се оправя, настинала ли е?

Димяни, споделяй с нас, ти имаш нужда да се разтовариш поне малко психически. Дано по-скоро дойде края на твоите притеснения.  Praynig

Марис, дано да се засечем във вторник. Аз като съм на запис на тонове изобщо не чакам. В момента, в който стъпя в чакалнята и вече съм си чула името. Иначе като знам колко съм чакала за преглед.  ooooh! А вчера забравих да те питам- защо Лазарова не смята секциото за най-доброто решение? За нормално ли те готви?

Бобче, на такива хора пълен игнор и най-често им го връщам с подобен "мил" коментар. На мен скоро една уж близка приятелка като започна : косата щяла да ми опадне като родя, кожата щяла да ми се развали, трудно се сваляли 14 кила и все в този род. Така ме натовари, че щях да ревна. После й теглих една на ум и оттогава не искам да говоря с нея.  Naughty

Айде стига за сега, гони ме зверски глад, придружен с гадене. Страхотна комбинация, но отивам да ям.  Mr. Green

# 587
Добро утро! Аз  пък се наспивам. С Моника спим до 10,00-10,30ч.

SeaAngel, споко, сестра ми роди племенницата ми 4,200 кг. нормално. Ще излезе бебчо, няма къде да ходи.

m9m9, с Моника 4 дни имах контракции на 9 мин. Започнаха на 02.06. -приеха ме в болница и на 03-ти сутринта ме изписаха, защото нямах разкритие. Родих на 07-ми сутринта.

Milla Elaine, стискам палци да не е нещо сериозно с малката. Ухо боли ужасно.  Sad

Аз днес съм на консултация от 14,30ч. и ще говоря с лекарката за раждането и всичко останало. Дано всичко е наред с бебка. Вече нямам търпение да знам какво се случва с нея и да я видя на ехо-то. После ще дам отчет.

# 588
  • У дома
Здравейте, тумбички   bouquet

Благодаря на всички за пожеланията за първокласничката.  Hug

Пашик, ние си карахме предучилищната в детската, но сега в класа се паднаха (малко и под наше настояване) няколко деца, с които се разбираме и майките и се събираме доста често, та за нея не е доста стресираща напълно новата обстановка.

Сутринта голямо желание, оправихме се много навреме и през целия път си носи тежката раница на гърба, не ми позволи да й помогна.

После мамите пихме кафенце. Толкова хубаво било да си оставиш детенцето и после да не бързаш за работа, спокойствие, имало и друг живот, освен забързания график с деца и работа. Затова не бързам да родя, дано бебо изчака и тая седмица, пък и да закъснее някой и друг ден няма да се разсърдя.  Blush

Сега ще простра бебешките дрешки от сестра ми, оправям се и излизам. Малко ще се опарича, ще ми плащат един хонорар от службата, който го чаках много отдавна, не са много, но ги скатавам веднага.

Мноооого хубав ден на всички.

Забравих да ви споделя относно спането, снощи и аз се наспах доста добре, но сега се чувствам много подута, незнам защо и ми се е цепнала устната в ъгълчето, много се съмнявам, че е от недостига на желязо, ама хич не ми се пие Малтофер. Във вторник ще ходя на консултация и доки ще ми пуска последни изследвания за кръв и урина, дано желязото не е паднало още много.

# 589
Добро утро !!!
Димяни споделяй спокойно с нас, мисля че точно за това пишем тук и ще ти олекне  Hug.
Бобче и аз много се ядосвам на такива хора,как не се съобразяват.И на мен вчера една продавчака в един магазин ми каза че все едно ще раждам две с този голям корем и къде съм тръгнала ами не си стоя вкъщи и освен всичко се изказа че щяло да е момче,пък съм го носела и много високо и всичко това го избълва за секунди. Взех го доста присърце и после си поревах и ми се скапа целия ден ,не знам как нямат никакъв такт и защо си мислят че като видят бременна трябва да изкажат "компетентно" мнение.  #2gunfire

# 590
  • София
Я аз направо да предлагам! Събота 16:00 Хепи срещу Света Неделя? Flutter

Преди 2 седмици си потърсих чистачка, намерих уж жена. Изрично обясних че ми трябва спешно, за да може да чисти без мои инструкции, докато съм в болница. Дойде чак миналия четвъртък и то с такова закъснение, че въобще не чисти, ами си говорихме. Не ме изслуша какво искам от нея и какво не, ами си говореше за семейството. С последно търпение и стиснати зъби smile3515 реших да се доверя да дойде днес и да й обяснявам направо след като е изчистила кое не е както трябва. Часът за идване беше 9.30.  smile3511 НЯМАМ ДУМИ!
Сега коя жена да намеря да почиства доакто ме няма, а после и за изписването, всички роднини вкъщи, а кой знае как ще претупа нещата! Мъжът от чистене нищичко не разбира и няма как той да се оправя с чистачки ooooh! Бясна съм! А се доверих повече, защото беше от форума..Коя е няма и да кажа, но просто #Cussing out #Cussing out

# 591
bob4enka ,такива нетактични хора направо ми идва  #2gunfire.На мен докато ми оправят овулацията с лекарства мина 1 година,ама така бях подпухнала и напълняла ,че не ми се излизаше на улицата ,защото всеки се чудеше как да ми напомни колко съм напълняла и подпухнала.На една позната даже се троснах,че и  аз виждам ,че е такова положението, но нека да е по дискретна  и като не съм и искала мнението да си мълчи,та после майка ми ми чете конско,че съм била невъзпитана Crossing Arms

# 592
  • У дома
Момичета, много съм щастлива, отварям си пощата и гледам промяна в салдото на вашата сметка, от НОИ са ми изплатили паричките за август от 45 дн. болничен. Отдъхнах си, ще имаме кошарка тези дни и съм абсолютно готова за бебчо. Laughing Laughing Laughing

Стана ми интересно, че болничния, който предхожда този от 2 до 9 август стои още като неизплатен, пише, че се обработва. Някой може ли да ми разясни защо и как се изплащаха те, да не би да са от работодателя, защото те ми пуснаха едни парички в началото на месеца и май може и да са те. newsm78

# 593
Здравейте, тумбачета!
Днес моята половинка навършва христова възраст и по този повод да ви почерпя поне виртуално, като не мога на живо:

# 594
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мамамила, да е честит деня на половинката ти, да е много здрав и да слуша  Grinning

Позитив, най- накрая, сега съсспокойствие ще завършите покупките.

Между другото, аз това най- ясно си спомням от първия учебен ден- тежката тогава чанта (бяха едни като кожени куфарчета с призрамки за гърба.) А да, тогава за пръв път обух женски чоропогащник- разбирайте от онези тънките, които мама си обува, а не детските бели, дебели, от които ме сърбеше ужасно. Чувствах се голяма кокона.  Laughing
Гледай ти какви неща остават записани в паметта ни  ooooh! Laughing

Най- после и аз да си снимам корема, замалко да изпусна и да нямам снимка от 9ти месец. Ето> http://bob4enka.multiply.com/photos/album/2#photo=66...
Определено е по- голям от този, който имах с Йована по това време, но пък с килата съм с едно по- малко, отколкото с Йована по това време.  newsm78 Може би, защото започнах с повече килограми този път  Thinking

Отивам да си дремна още два часа  Crazy

# 595
Бобче,прекрасен корем...пу-пу  Mr. Green Heart Eyes CrazyЧудесна си и това в средата на 9тия месец.Шапка ти свалям!

mamamilla
да ти е жив и здрав рожденника и много да го радвате!

Позитивче,супер ....добре е така като ти изпадне някоя паричка отнякъде  Crazy Браво и на детенце  bouquet дано не загуби бързо ентусиазъм  Party Чакаме да се похвалиш с кошарка в най-скоро време  Hug  bouquet

Бебз,аз познавам 2 жени,които са ми вършили на мен работа.Много бяха кадърни и 2те(с препоръки) не съм имала забележки,ще видим дали ще успея да намеря координатите им newsm78
А за срещата,аз съм за.В събота ми е чудесно,може да донесеш и бебефончето,ако не забравиш  Hug  bouquet Heart Eyes

# 596
  • София
Бебз, аз имам много готина мацка за почистване, ако искаш, ще ти пратя телефон. Пък ако не се харесате - не се.
Тя чистеше у нас около 2 години докато бях сама с дребния и работех нон стоп и нямах време за нищо, винаги е била много добричка.

# 597

Стана ми интересно, че болничния, който предхожда този от 2 до 9 август стои още като неизплатен, пише, че се обработва. Някой може ли да ми разясни защо и как се изплащаха те, да не би да са от работодателя, защото те ми пуснаха едни парички в началото на месеца и май може и да са те. newsm78

ами първите 3 дни са от работодателя, но все пак остават някакви  още които трябва да ти преведат за другите 2-3 дни

Мамамила - 4естит ти рожденник, жив и здрав да е   bouquet

боб4е- ама то на 4овек да му е кеф да те гледа бе душа, страхотна си.Пу пу пу

# 598
  • София
Да, ще съм ви благодарна! Да ти закъсняват по 2 часа без да се обадят и да обясняваш на някого колко ти е важно да те изслуша и да запомни кое къде как, а въобще да не те слушат..не знам! Дойде най-накрая, след като рови сума ти и време къде са нещата, които предния път показах къде са, сега мие тоалетната с парцала за прозорци! А и гъбата показах бе, ама не! smile3514 Ако е чисто без да е изляза всички препарати ще го преглътна, но.. едва ли! Rolling Eyes

# 599
Привет на всички!   bouquet

Мамамила да ти е жив и здрав рожденика, много да те слуша и помага!   bouquet
Вчера ми излезна резултата от влагалищния - за щастие всичко е ок!  Simple Smile Записа на тоновете също мина добре, бебо е добре, акушерката реши, че е много поспалив и към края на записа така ми разтресе корема  ooooh! това въобще не го очаквах. Отново не се отчете нито една контракция и доктора каза, че сигурно ще  си изчакам термина. Да си призная останах леко разочарована  Crazy вече искам всичко да е минало. Не ме гледа на ехо, каза че няма смисъл щом нямам контракции и пулса на бебо е ок, но във вторник задължително и запис и преглед - да видим малкото съкровище.  Heart Eyes
За ваничката решихме в крайна сметка да вземем анатомична, влезнахме в магазина срещу Шейново и се оказа, че има останала само розова, а аз по обясними причини искам да взема някакъв неутрален цвят.  Crazy
Докато бяхме в болницата минаха три изписвания - както ги описа мъжа ми едно в розово, едни близнаци и едно в зелено.  Crazy Той милия седи отвън и ги гледа с голям интерес, после всичко ми обяснява с подробности.  Heart Eyes Доктора ни каза, че предните дни в единия са имали 22 раждания, на другия 24, наистина е настъпил бебевалеж.  Heart Eyes
На всички мами с болки - почивайте си, колкото може повече, работата няма да избяга, а ние имаме много по-важно задължение в момента!  Heart Eyes
На прегледите днес - само хубави новини ви пожелавам!   bouquet
А на тези, които някой не особено интелигентен индивид е отправил забележка към външния вид - хич и да не ви пука, няма нищо по-красиво от една бременна жена.  Hug
Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт