Носим вече сладки новини - ОКТОМВРИйско бебе се роди!

• 25 883
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,

Ние пак сме от раннобудните...Тази сутрин изпратихме тати в командировка и пак ще си правим компания само с бебо... Rolling Eyes Поне съм си замислила задачки вкъщи, та предполагам няма да ми е скучно... newsm79 1ironing
А за спането- напоследък доста ми се оттдава... Blush Дори и да имам възможност да полегна следобяд, вечер си заспивам без проблем!  Flutter

Успех на мамите с преглед днес!  Peace
На всички много хубав ден!   bouquet

# 571
  • София
Едвам изчетох всичко и все си мислех след някой пост какво ще напиша, ама вече всичко ми изхвръкна ...
Само за Тони да кажа - споделяй и хич не ни жали, нали за това сме се събрали тук  Hug

Аз снощи за пръв път от не знам колко време спах без да се събудя, направо чудо! Освен това сънувах страхотен сън как за пръв път кърмя бебата и как бях притеснена, че няма да стане нищо, а то като захапа и като тръгна всичко по мед и масло .... кеф!!!
Още ми е веселко и хубаво на душата Simple Smile)

# 572
  • София
Добро утро!

Аз спах добре. Явно бебо вече се е смъкнал надолу, защото мога да си спя спокойно на дясната страна а и да лежа по гръб без той да се бунтува. До преди 2 дни не можех. Сега обаче си му говоря, да не бърза да излиза а да изчака поне октомври.

Ифома - пропуснах предаването. Но дано да има резултат от всичко, и скоро да бъдете заедно със съпруга ти.

Какво става със срещата? А някой ще ходи ли утре на лекция в ЦУМ?

MISHANA13 - раздавай го по - спокойно с домакинските работи. То и аз съм ги замислила, но действам 10 мин, а после още толкова си почивам.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 09:22 от irinopolis

# 573
Добро утро!
Аз ще потеглям към болницата за кръв. Не можах да спя нощес. А днес синът ми започва училище и мен ме няма там Cry а на всичкото отгоре и мъжът ми го извикали на работа, та ше е само със сестра ми. Много ми е терсене ама какво да се прави...

Зеленоочка, аз съм била да  Mr. Green И аз във вторник съм от 13.40 така че ще се видим и може да си правим компания Simple Smile
Димяни,  Hug
Момичета стискайте краци! малко остана!
Калинче, ей го петък къде е! Ще си се гушкате с малкия голям човек тогава  Hug сега си почини, наспи се да сиготова!

Хайде за срещичката да не е към Люлин, че е доста далечко  Embarassed

# 574
аз спах като къпана тази нощ.Варненки ще успеете ли за 12 ч. или 12 ще тръгнете от Мола?Аз пускам втората пералня с дрешки.

Зеленоо4ка- дай  от4ет -2 в 1 ли сте още?

Димяни  Hug Praynig Praynig

Марис - сигурно ти е мн гадно е4е  не си с детенце на този ден ,но той ще е в такава еуфория сигурно като си види приятел4етата- не се натъжавай  Hug

Ифома- аз те изпуснах

# 575
Добро утро, момичета!

Ифома, аз не можах д ате гледам, но се надявам това да помогне. Стискам палци!
Калинче, мерси за разказчето. Чудесно е, че са реагирали значи на време и всичко е ок.
Чакаме снякоя снимчица от изписването. Аз докато бях в Бургас лятото, ходих 2 пъти до Дева Мария и всеки път имаше изписване.
Много сладко са го направили, в една хубава стаичка, всичко ново и чисто.

Аз цяла ноща не съм спала. Мила я боли ухо, става на 40 мин. и плаче.
След малко ще я водя на личният и ще пропусне училището днес.
А аз съм от 3 часа на гинеколог, стискайте палци да имам вече яснота. Praynig

# 576
Добро утро ,
и аз спах доста добре тази нощ, като изключим ставането до WC  но това вече си го приемам като нормално. Всяка вечер по 100 пъти. И контракциите спряха  Simple Smile което много ме радва засега, че неискам да излиза още бебо.
Ifoma  Hug Hug супер си дано наистина има ефект
Тини страхотни покупки , ти всичко ли переш в пералнята? Аз дрешките ги прах на ръка, само одеалцата и чаршавчетата ги прах в пералнята.
Аз сле дмалко тръгвам за очния дано успя до 12 за срещата.

# 577
Добър ви ден!Аз сега стигам до компа,разчистила съм се!Днес станах мнооооого рано 7ч.заради ученичката!Аз си спа доста стабилно,а и май се чувствам спокойна с раждането!Та на дъщеря ми й се спеше,навън студено ,но приготвих я и баща й я закара.И до сега чистих ,довечера пак има мач на Левски и мъжо е поканил гости,.за което му се скарах!Знам че мн помага и няма да съм само а,ама хич не ми се занимава!

Благодаря за пожеланията за ученичката ми!Позитив,мн хубави снимки сега ги видях!Вие имате ли приятелки или сег асе опознават в новия клас!Ние и миналата година предучилищната я карахме в училището и е свикнала,но и доста деца познава!Голям кеф й е ходенето на училище!

Ифома,стискам палци !И аз изтървах предаванео ,дано има успех!

Димяни,миличка ,не допускай лоши мисли изобщо!Били са при най-добрите лекари ,щом са ги изписали не се съмнявай ,че са добре!

Мила,стискам ти палци за прегледа и дано Мила бързо да се оправи ,че ухо боли  многоооо!
Стискам палци и на Нани-Банани да мине леко и безпроблемно очната процедура!

Всички,които са на преглед им желая хубави новини!И наистина време е да започва бебевалежа !

Калинче, Hug  днес да е най-щастливия ти ден!
"Pashic, мила, за съжаление се потвърди, че кървенето е отлепяне на плацента. Съобщи ми го след операцията лично д-р Драгнева - 2/4 см. Не е било много, но беше достатъчно да се побъркам от притеснение..." това с плацентата ...не мога да взема решение,при мен бликна мн кръв и казаха веднага абрупцио(отлепена плацента-др Георгиев),след операцията казаха ,че само едно ъгълче било отлепено!И какво толкова стана ,че така се получи немога да разбера,а искам!Както и да е !

Хубав и положителен ден на всички!

# 578
Димяни  дано всичко е нареди!  Praynig Hug
Пашик, Позитив прекрасни са дечицата ви!  Heart Eyes
Тини страхотни са дрешките! Hug

Зеленоочка, Радинелаи аз съм като вас с непрекъснати контракции. Peace Вчера лекаря ме прегледа каза, че нямам разкритие, но трябва така да си карам с болките до раждането. Ако са толкова силни болките по време на раждане няма да ми чуят гласа.
Едната акушерка ми вика, че много съм нахилена, а другата беше на моя съученичка и аз изтърсих, че като почне раждането просто ще му счупя ръката, а тя ми вика не ръката а крака, да има с какво да дондурка.
Лекаря като ме гледа на видеозона само си повтаряше, че бебето е много голямо и аз през нощта само за тези думи се сещах и почвам да се чудя как ще излиза, нали сме естествено раждане.  newsm78

# 579
Добро утро Wink Аз уж спах,а се събуждам с ужасно главоболие направо.............но поне кръвното е добре,че не трябва да го вдигам Praynig но пък и съм на хапчета. Калинче , Винце добре дошли  Hug Димяни,ако мислиш.че ще ти олекне ако разкажеш,не мисля,че ще ни стане нещо,а и за това сме тук да се подкрепяме и да споделяме Hug Hug Стискам палци всичко да е наред с бебките. Аз отивам да опитам да се поосаферя малко и дано мине тази глава,че да свърша нещо. Хубав ден и приятна срещичка! Hug

# 580
цвети- вси4ко пера в пералнята- нищо им няма.Дано да успееш да дойдеш ,4е ве4е няма кога

кат- и аз се събудих със страхотно главоболие днес,но го отдавам на това 4е отдавна не съм спала до 9ч,хвърлих един душ и се поосеферих малко

# 581
Спахте си Вие , а аз меря разстоянието цяла нощ  между две стай .... Вече имем усещането че мозъка ми спи ...  Помагайте , какаво да пия за да спя .... ще се побъркам така ...
 12 часа в Албата Тини мисля аз .. То от 9 часа ако е лекцията  две фирми да рекламират и малко лекция  до 11.30 трябва да са приключили

# 582
  • Stavanger,Norway/ Varna
И аз поспах тази нощ, нямах контракции и се чувствам свежа  Peace

Сега ще си закарам маймунката на градина и после незнам какво да правя  newsm78 Ще си тегля един стабилен епилатор там долу, че да не съм неподготвена, ако ме изненада бебка тези дни.
Свалила съм 1 кило  Thinking, що така, незнам, ама здраве да е. Вчера малко кофти ми стана. Срещнах приятелка в магазина за играчки, която не ме беше виждала няколко месеца. И като започна> "Аууу колко ти е отслабнало лицето и направо си толкова бледа, синъо- розова, леле и косата ти побеляла, ама иначе коремчето ти е добре..."  Tired ooooh!
Аз по принцип не се връзвам, но се чудя на такива хора, немогат ли аджеба да бъдат малко по- тактични. Поне си премълчи бе, никой не ти е търсил мнение как изглеждам. А как да изглежда жена в 9ти месец,която има милион сериозни грижи на главата, живее под постоянен стрес и нощем не спи  #2gunfire #2gunfire
Направо се чудя на някои хора, къде им е възпитанието  Rolling Eyes

Както и да е, няма да ис развалям и без това ужасно намръщения и дъждовен ден с това.

Много приятни емоции днес, до после  Hug

# 583
Здравейте мили мами и от мен  Grinning Аз зачезнах за бая дълъг период от форума, но не съм спирала да се информирам за това как сте  Grinning Честито на мамите видяли и гушнали вече своите бебчета Hug От тук ще става все по-хубаво уверена съм Simple Smile

Мен също почва да ме друса някаква предстартова треска Rolling Eyes, въпреки че според мен още коремът ми е твърде високо, за да се каже че раждането наближава, а и на тоновете не се виждат контракции, така че ще позачакам още комай Simple Smile

Иначе за спането и аз станах нещо сънлива тези дни, не че се спирам на едно място да подремна де, ма за разлика от предходните близо 9 месеца сега ми се доспива повечко, мисля си дали това не е индикация, че се организмът ми се готви за някое предизвикателство като Раждането например  Laughing Ма
е видим Simple Smile

Айде мами хубав, светъл и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

# 584
"ifoma, гледам TV7, но не знам как да те разпозная?"-Arim, ти се шегуваше нали?Нима с този голям тумбак си се осъмнила, че съм аз? smile3506
Благодаря Ви момичета за подкрепата!  bouquet

Димяни не се притеснявай, сподели и не му мисли-всичко ще се оправи!  love001

Общи условия

Активация на акаунт