Хитринки за всякакъв случай - 5

• 127 381
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
А и между другото как четете Chicco? Що не отидете в На пазар да правите забележка, че се пише Чико?

Чета го Кико.

Детето надраска паркета с флумастер с какво да го изчистя, но да не падне лака? С Мелио не става пробвах. Прави ми впечатление, че много са му развалили качеството.

# 151
  • София
Poly, някъде съм чела (дали не е било и в старите теми), че надраскано с флумастер се чисти, като напръскаш мястото с лак за коса и търкаш с парцалче.
Мелио-то спрях да го ползвам от около две години именно заради влошеното качество  Confused. Вместо него, започнах да си купувам обезмаслителят на Астониш и един български Rox. Първият има приятен аромат и не чисти лошо. Вторият най-вероятно е бъкан с химикали и мирише по-неприятно, обаче как само чисти керамичния плот, фурната и изобщо всичко сериозно замърсено  Peace.

# 152
  • ...до морето..
Извинявайте,но нямах намерение да водя какъвто и да било спор.Просто назидателния тон не ми харесва. Peace
 По темата- няма ли други обезмаслители с по-добро качество?Както винаги,когато нещо се търси,обикновено после му влошават качеството.
Аз съм доволна и ползвам често този,не знам дали в София го има обаче.

# 153
  • София
Детето надраска паркета с флумастер с какво да го изчистя, но да не падне лака? С Мелио не става пробвах. Прави ми впечатление, че много са му развалили качеството.
Надраскано с фулмастер по паркета съм чистила успешно с бебешки мокри кърпички след многократни безплодни опити с какво ли не. Все пак мисля, че зависи и от самия фулмастер.

# 154
Обезмаслителя на Медикс също е много добър Naughty. Според мен продуктите на Медикс не отстъпват по нищо на "западните".

# 155
Изчистих флумастера с "Cif"крем, намазах оставих 2мин. и търках с грапавата част на гъбата.
Пробвах с лак за коса и  мокри кърпи, не стана.
А флумастерите са някакви на Дисни за 3,40лв., но ги прибрах, че много цапат и им пада отзад тапата и излиза един тампон които много пуска, от ламината ги изчистих с вода.

# 156
  • Софиянка в Пазарджик :)
Флумастери и маркери  се чистят много добре със дезодорант без талк,като пръснеш директно в/у надрасканото по отблизо ако повърхността е по грапава!

# 157
Имаме много мушички напоследък,едни такива малки и хвърчат навсякъде,но определено са 2 вида-едните са от цветята,те са по-слабички,а другите са по-тумбести,те са май 'винени' или нещо подобно беше.Голяма напаст са,не измират,давайте идеи с какво да ги уморя,мъжа ми купи препарат от Практикер явно за цветни мушички,но няма никакъв ефект.
И още-в някоя от по-предните теми имаше за хлебарките,че нещо се слага по шкафовете нависоко,ако някой се сеща къде точно е да даде линк,че нямам много време да се ровя,а преди 1-2 дни намерих една умряла,искам да поръся от това-боракс ли беше,борекс ли,не се сещам.
 Peace

# 158
  • not found
A бълхи някой да е избивал с нещо ефикасно ?

# 159
Ако е по животни при мен Фронтлайн действа безотказно. Ама зависи и какви животни, че той не става за всякакви.  Peace

# 160
Купих си дънки,които изпускат тъмно синьо навсякъде,дори по ръцете ми.
Из главата ми се върти нещо за оцет newsm78Вие какво ще препоръчате?

# 161
Аз съм вече на зимна тематика, та да питам - имам една супер плетена шапка, която ми боде страшно много. Знаете ли 'лек' срещу боцкащи плетени неща?  Rolling Eyes

# 162
  • Балчик
Аз съм вече на зимна тематика, та да питам - имам една супер плетена шапка, която ми боде страшно много. Знаете ли 'лек' срещу боцкащи плетени неща?  Rolling Eyes
Ако е възможно приший хастарче от по мекичка материя , но ако я изпереш с омекотител не съм сигурна дали ще убиеш боцкането.  Peace

# 163
Купих си дънки,които изпускат тъмно синьо навсякъде,дори по ръцете ми.
Из главата ми се върти нещо за оцет newsm78Вие какво ще препоръчате?
Да  аз  потапям  дрехата във  леген със вода където съм сложила  малко  оцет   ,така правя 2-3 пъти  и после нямам проблем  Peace

# 164
и аз ще ви следя да знаете Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт