Хитринки за всякакъв случай - 5

• 127 336
  • 753
  •   3
Отговори
# 495
Не съм сигурна,че въпросът ми е за тук,но не ми се отваря нова тема.Имам кожено яке,което много си го обичам,но от чантата на рамото се е поизтрило малко.Може би не се забелязва,но аз си го виждам.Някой ползвал ли е някаква боя или нещо "бабешко".Отзиви?Лошото е,че цветът е някакво червеникаво кафяво.
Редовно освежавам якетата на моите момчета, ето с такава боя.Има я в няколко цвята.

# 496
Здравейте,радвам се че открих темичката   bouquet

И за да не е само запис,ще кажа че съм супер доволна от Торнадо Гела на Бреф.ПРемахва идеално мърсотията както в тоалетната чиния,така и по плочките.Само намазвам и след 10мин изплаквам с душа,свети идеално..... Peace

Другата хитринка е че супер лесно премахвам почернялото отвън по тенджерите с прахообразното бинго ОV ,светват като нови  Peace

http://www.zhu-bg.com/storage1/images/products/item297//View.jpg

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 22:04 от mam4e_Gabi

# 497
Не можах да ви изчета всички.Незнам дали е писано,
за обиране на миризма от хладилник,мляно кафе в чашка.
Аз го правя от години и съм мн доволна PeaceПрочетох за оцет,но аз лично предпочитам кафето.

# 498
  • София
за обиране на миризма от хладилник,мляно кафе в чашка.

Аз слагам сода и също има ефект. Simple Smile

# 499
http://www.preparati-kozmetika.com/marki/apta-eko-magicheska-gab … a-petna-6-br.html

Мисля, че и Сано имат. Продават ги големите супермаркети!

С гъбата на Сано изчистих петна от Бороконтакт от перваза на прозореца Peace

# 500
Благодаря на всички.
Не съм сигурна,че въпросът ми е за тук,но не ми се отваря нова тема.Имам кожено яке,което много си го обичам,но от чантата на рамото се е поизтрило малко.Може би не се забелязва,но аз си го виждам.Някой ползвал ли е някаква боя или нещо "бабешко".Отзиви?Лошото е,че цветът е някакво червеникаво кафяво.
Редовно освежавам якетата на моите момчета, ето с такава боя.Има я в няколко цвята.

А това къде да го търся?

# 501
А това къде да го търся?
Аз я купувам от пазара, сергийките където продават кинкалерия.Има я и в магазините за бои.

# 502
Здравейте, някой да помогне как да изчистя ръжда от черен поларен анцуг? Прах с Вениш, но няма резултат Sad

# 503
За ръждата върху дрехите:
Единствения сигурен начин е ОКСАЛОВА КИСЕЛИНА. И аз търся, но съм от малък град и не мога да намеря. Може да се намери в пчеларските магазини. Използва се за някаква болест по пчелите, но дори в Плевен няма. Друго място и магазин за лабораторна стъклария и химикали. Нямам представа къде има такъв.

Има един препарат, който също не мога да намеря, http://vasilevsisin-ltd.com/index.php?page=shop.product_details& … mart&Itemid=8 \За него не знам до колко е ефикасен.

Но ако някой има оксалова киселина и аз бих искала да си закупя.

# 504
  • София
Преди години успешно успях да почистя петно от ръжда с препарат на Др. Бекман. По принцип всичките им продукти, които съм ползвала, са били ефикасни. За съжаление, в последните години не мога да ги намирам лесно. В Кауфланд и Метро има по нещичко, но най-често е от гамата продукти за почистване на стъклокерамични котлони и фурни.

# 505
  • София
Колкото до Клирито, със сигурност е много ефикасно. Благодарение на момичетата от тук разбрах за него и съм изключително доволна.

dididi, ще го потърся в няколко магазинчета и ако го намеря, ще ти пиша Simple Smile

# 506
  • София
Намажи петното от ръжда със следната смес: равни части сол и лимонтозу и малко вода /колкото да стане на кашичка/. Остави го да изсъхне върху алуминиев съд. Ако петното е по-упорито, може да се наложи да повториш операцията.

# 507
Аз пък изчистих едно ръждиво петно, като го намазах с обикновен разтворител за ръжда от железарията и след това изпрах дрехата  Peace
П.П. Незная обаче дали не обезцветява, защото го чистих от светла памучна блуза

# 508
Аз не успях с ръждопреобразувателя. Мокрих, киснах и търках 3 дни. Не обезцвети плата. Полар.

# 509
  • Бургас
Здравейте , как мога да изчистя петна от лютеница върху покривката от кухнята. Ако някои знае да ми отговори.

Общи условия

Активация на акаунт