Хитринки за всякакъв случай - 5

• 127 325
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте , как мога да изчистя петна от лютеница върху покривката от кухнята. Ако някои знае да ми отговори.
Вениш гел за няколко минути и след това в пералнята?

# 511
  • При децата ми
Привет момичета!
Как да изчистя петно от кафе върху бяла покривка? Допълвам, че покривката вече е изпрана в пералнята.

# 512
Привет момичета!
Как да изчистя петно от кафе върху бяла покривка? Допълвам, че покривката вече е изпрана в пералнята.
Белина. Внимателно, само на петното, след това изплаквате с топла вода. Повтаряте, при нужда.

# 513
Моля ви да ме посъветвате   
нацапах си една дънкова пола с асфалт
мога ли да го почистя?
ПОМОГНЕТЕ МИ
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 514
  • софия
Чистила съм петно от асфалт с бензин. Пробвай на малък участък , да не избелее. Аз чистих успешно на бяла памучна тениска и нямам престава дали ще стане на дънки.

# 515
Момичета, дали може да се смали с един номер обувка?Чела съм доста предложения как да ги разширим ,разпънем, уголемим , но дали си има някоя тайничка за леко смаляване?  Thinking

# 516
  • София
Единствения вариант, за който се сещам е да сложиш тънки стелки в обувките, така се отнема част от големината. Аз съм го правила, но все пак зависи и от типа обувки Peace

# 517
Изцапана дамаска на стол с великденска боичка - как да я изпера? Търках доста с четката, но все излиза оранжево и си личи. Явно е попила боя в дунапрена и си пуска.

# 518
хубава темичка да ви следа

# 519
  • Стара Загора
Момичета, дали може да се смали с един номер обувка?Чела съм доста предложения как да ги разширим ,разпънем, уголемим , но дали си има някоя тайничка за леко смаляване?  Thinking
Зависи от обувката на шол има едни силиконови подплънки за обувки за различни места.

# 520
Единствения вариант, за който се сещам е да сложиш тънки стелки в обувките, така се отнема част от големината. Аз съм го правила, но все пак зависи и от типа обувки Peace

И на мен само това ми хрумна като вариант.Но реших да питам тук, съветите са почти на 100% много полезни.

Зависи от обувката на шол има едни силиконови подплънки за обувки за различни места.
Това звучи много добре! Обувките са тип балеринки и мисля, че са най-лесни за подобна процедура.
Много благодаря за информацията, ще потърся такива подплънки.   bouquet

# 521
Как да отстраним петно от кафе:
Петното от кафе се поръсва със ситно стрит въглищен прах.
Петното, което остава от въглищния прах се накисва в ацетон. За да отстраните петното от ацетон, втрийте нагрят терпентин. Петното от терпентин можете да заличите, като го накиснете в кафе.
А как се премахва петно от кафе, вие вече знаете... Hug

# 522
Как да отстраним петно от кафе:
Петното от кафе се поръсва със ситно стрит въглищен прах.
Петното, което остава от въглищния прах се накисва в ацетон. За да отстраните петното от ацетон, втрийте нагрят терпентин. Петното от терпентин можете да заличите, като го накиснете в кафе.
А как се премахва петно от кафе, вие вече знаете... Hug

newsm62 newsm62 newsm62

# 523
Да попитам: с какво чистите матов ламинат?
Пробвах препаратите на "Медикс" и "Астониш" за ламинат и паркет - директно на пода или разредени, но след като изсъхне, седи като замазано (ламинатът е тъмнокафяв и доста личи).

# 524
За тъмен ламинат-препарат за ламинат разреден с вода,минава се с чист моп,който да е изстискан добре.Може да добавиш съвсем малко амоняк,от него петната изчезват.Ако мопа(или кърпа,незнам с какво минаваш) е мръсен,може затова да става на мазанки.

Общи условия

Активация на акаунт