Хитринки за всякакъв случай - 5

• 127 204
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Имам много сапунчета, които съм събирала от хотелите. Само че у нас навсякъде е с течни сапуни, а и такива дребосъци къде да ги слагам. Кажете ми как точно да ги превърна в течен сапун и да ги ползвам?

# 676
  • София-в сърцата на моите деца
Всички тези малки сапунчета ги нареждам между дрехите....ухаят страхотно, а и не се виждат.. Peace

# 677
  • София
Момичета, някоя от вас успявала ли е да премахне по някакъв начин  следите от стружки от електрожен по стъклото  Praynig

Не знам да има някой да го е направил - това си е изгаряне  Thinking

# 678
  • Благоевград
Здравейте и от мен! Много полезна тема, благодаря  Hug
Да ви питам - отнякъде някакси се появиха страшно много мравки из цялата къща...Как да ги прогоним?

# 679
Момичета, да ви попитам. Нямам кана за вода, не съм запозната с нея, но искам да си купя. И се чудя дали може в нея примерно да се свари 1 чаша ориз? newsm78 Нали водата в нея завира бързо и затова се чудя дали е възможно?

Дано да не ви се стори много налудничаво Crazy

# 680
  • Варна
alra, каната е за затопляне на вода, не е съд за готвене. Чувам, че някой правят чай в нея, но аз и това не правя. Най-малкото чаят боядисва а миенето и не е лесно като на обикновена кана, все пак има нагревател, ток тече...
Разбира се и би могла да си загрееш водата в нея и после да я налееш в тавата с ориза или в тенджера с манджа. Готвенето става много по-бързо  Peace

# 681
  • България
момичета прозореца ми е напръскат с олио при пържене-как наилесно да го почистя-позасъхнало е?

# 682
  • София-в сърцата на моите деца
С обезмаслител Меглио Peace

# 683
  • София
Момичета, да ви попитам. Нямам кана за вода, не съм запозната с нея, но искам да си купя. И се чудя дали може в нея примерно да се свари 1 чаша ориз? newsm78 Нали водата в нея завира бързо и затова се чудя дали е възможно?

Няма да можеш. Каната се изключва автоматично след като водата заври. А и дори да усееп да свариш ориза ще ти е доста трудно да го извадиш оттам.

# 684
момичета прозореца ми е напръскат с олио при пържене-как наилесно да го почистя-позасъхнало е?

Първо с ножче за керамичен котлон изчегъртваш...и после с ...каквотосичистиш прозореца

# 685

Аз съм варила яйца  Blush и съм преварявала водата в нея.

# 686

Аз съм варила яйца  Blush и съм преварявала водата в нея.

Ехе, супер. А номера с ориза ще стане ли според теб? Crazy

# 687
Ами ако е със скрит реотан може и да стане, ама не знам как ще я почистиш после. Crazy Crazy Crazy

# 688
Абе хора, то ако можеше да се готви в нея, да се е казвала тенджера, а не електрическа кана. Дори не бих си правила подобни експерименти.

# 689
Абе хора, то ако можеше да се готви в нея, да се е казвала тенджера, а не електрическа кана. Дори не бих си правила подобни експерименти.
Е, да за това хората са различни.  Peace

Отдавна вече не я ползвам. Само ми заема място и ми мина ми мерака за експерименти.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт