Какво ли става в тази Канада, че всяка мама тук забременява - 43

• 31 713
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Може да се дели и на брой хора - назависимо деца или възрастни.
Просто още една идея

# 676
  • Монреал
При положение, че сме толкова много народ - колкото хора, толкова и мнения  Laughing Затова давайте колкото се може повече идеи и така по метода на елиминацията ще намерим най-оптималният вариянт за всички. То е ясно, че всеки сигурно ще направи някакъв компромис - и на мен Фъндомондото ми е доста далече, но в името на общото благо ми харесва като вариянт  Laughing
По отношение на цената - пак същото - колкото хора, толкова и мнения - за мен най-"честно" ще бъде, ако наемем празна зала да се разделят парите на човек, вместо на семейство. А ако наемем детска зала като фъндомондо, тогава най-честно е да се раздели на дете, като под деца можем да разбираме само тези, които ползват пълноценно съоръженията  Crazy тоест бебоците да не ги броим.

# 677
  • Vaudreuil Canada
Аз също мисля че ако е зала да делим на човек ако е парти клуб на дете.
Независимо какво решим за възрастта на децата, от клуба ще броят всички деца за плащането - дава се списък с имената и по този списък ги пускат в клуба.
За един ден мисля че всички ще си преглътнем разстоянията и удобствата важното е да има градски транспорт и паркинг до съответната зала/клуб .... на мен все ще ми е поне 25 км от нас та ми е все тая  Mr. Green
С Макдоналдс хич не съм запозната честно казано видях че имат хубави зали, но не знам задължителна ли е покупката на храна и как може да се ангажира мястото, не знам и как седи въпроса да се внесе храна отвън ако държим на нея. Като цяло не съм фен на заведението но ако е удобно за всички съм съгласна  Blush

# 678
И на мен ФундоМондо-то ми е на 30км, ама какво да се прави, като сме избрали да живеем надалеч Wink Аз съм съгласна ако сме в клуб да плащаме на дете (а всъщност каквото и да решим, все ще съм съгласна, нали ще видим дядо Коледа все пак  santa2). Ама вместо ние да си броим децата, ще видим там в техния списък кое дете ще впишат, и после броим по техния списък Peace За Макдоналдс - не съм ходила в такъв с детски кът, ама като цяло и аз не съм от феновете Rolling Eyes То хубаво ще е като уговорим мястото да уговорим и кой какво ще носи, че да не се окажем примерно без напитки ooooh! Ама за това има време, всяко нещо по реда си Peace

Днес съм голяма мерудия ако забелязвате Mr. Green

# 679
  • Vaudreuil Canada
Пчеличка ние трябва да дадем списък на децата за да знаят кое дете (и прилежащи родители) да пускат на входа - те отмятат и после само казват толкова деца са дошли за толкова трябва да платите ... това е схемата. Те работят по нашия списък.
Май трябваше да си отворим тема за това парти че натоварихме общата с Монреалски занимания  Heart Eyes
Имаме ли вече доброволец за дядо Коледа  newsm78

# 680
Привет Hug
много ви се радвам, че успяхте да се организираме. Сигурна съм, че ще си изкарате един незабравим празник заедно.
Ние тук явно ще се социализираме на родителска основа, т.е. когато Диди се социализира с други деца Peace

За Макдоналдс щях да казвам, че ние само там ходим, когато е лошо времето. Има голям кът за игра с пързалки и катерушки и макар че съоръженията са за деца от 3-10 години, тя доста успешно се справя с изкачването Flutter. В самото помещение с детския кът, има и маси за хранене, но никой не те задължава да ядеш и пиеш. И не че агитирам някого, просто споделям нашите впечатления Peace

# 681
  • Лавал-Пловдив
Понеже заговорихте за Макдоналдс само да вметна, че в Макдоналдс-а до метро Сейнт Мишел ти дават целия втори етаж, затварят го само  за нас и не искат никакви пари за това. Много е просторно с много маси и детски кът ( който е на долния етаж, но нищо не пречи децата да слизат ) Това е доста евтин вариант защото купуването на храна не е задължително.

# 682
Аз мисля,че ще е най-добре в частна зала/засега предложенията на Ескориал са чудесни/Това Фундамондо не мисля,че е добра идея,защото сме много хора,а ще има и други,няма да си кажем и по две приказки,разпръснати из цялата зала да си гоним децата.Не ги водим на катерушки все пак,а на детско коледно парти и някак ще изместим събитието и важността му.Ако сме сами ще можем да си украсим,да си говрим, да си пуснем детски коледни песни и на бг,да си приготвим сами храната и така децата ще почувстват атмосферата.Ще е затворена зала и аз няма да се притеснявам за малкия си син.
Нека изчакаме Ескориал и тогава пак да го обсъдим,но ако трябва да съм откровена Фундамондо не ми допада Peace

# 683
Deizi-Kreizi, за ФундоМондо-то ставаше въпрос да си е наше парти, без външни хора  Peace А аз съм почти сигурна, че и в обикновена зала пак ще тичаме след децата, това е неизбежно Crazy На малките не можем дълго да им задържим вниманието с дядо Коледа, техните очички светят само за подаръците. Според мен атмосферата е добре да си я създадем на Коледа, било то вкъщи или който където празнува. Доколкото аз разбрах, просто си търсим повод да се съберем и в случая Коледа се оказва добър повод, за да видят децата дядо Коледа и да получат от него по 1 подарък Peace (пък ние да си полафим Whistling). Поне моето дете със сигурност няма да се радва на български коледни песни, не знам за останалите деца ooooh!

Ако досаждам, не ми обръщайте внимание, само си казвам мнението  Whistling

# 684
  • Vaudreuil Canada
Deizi-Kreizi ние я чакаме Ескориал да каже и за другата зала (нали имаше и друга дето ще провери в понеделник) а и Кака Дора каза че ще провери за някаква зала на Жан Талон.
Само да поясня че говорим за частно парти - демек целия клуб да е на наше разположение така че да не се притесняваш за което и да било от децата. Залата е затворена и се отваря само с копче, до което дребните не стигат. За до 3 годинки има мек сектор да се търкалят на възглавници - голям кеф.
Ясно е че все на някой нещо няма да му харесва за сега уточняваме вариантите - така че казвайте ако не ви харесва, но мнозинството е "за" дали все пак ще участвате.

Ха тя Пчеличка ме изпреварила - сори за дублирането... ама да поясним та да няма грешки Simple Smile
Ако беше лято щяхме да се съберем в някой парк и щеше да е много по-лесно ама зимата е така ....

# 685
Ето я Ескориал Simple Smile
Ще изчакаме до понеделник за инфо за тази зала от общината, а преди малко разбрах, че има и такава, подобна, която дават под наем в библиотеката на Nun's Island. Мога и там да се обадя ако ви се струва удобно като местонахождение.

# 686
Добре - аз от сега си казвам,че каквото и да се реши все съм съгласна Peace, за заплашането също нямам проблем, просто си изказах мнението. Иначе моето предпочитание си остава частно парти в детски парти-център.

# 687
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Честит Първи Сняг, Монреал  Rolling Eyes

пп. Чудя се тъжна или весела емотка да сложа. newsm78

# 688
И аз не го пропуснах този факт. Simple Smile
Успокоението е, че в България ги валя преди нас. Там се е случвало на 31-ви октомври да газим як сняг.

# 689
  • Vaudreuil Canada
Честит Първи Сняг, Монреал  Rolling Eyes

пп. Чудя се тъжна или весела емотка да сложа. newsm78

Слагай тъжна ...  Heart Eyes

escorial питай наред пък после ще сравняваме възможностите - щом е към библиотека явно ще има паркинг не знам с храната как ще е ама ако можеш питай и това. Единственото, което ме притеснява е че има много ремонти на пътя до Nun's Island и почивните дни често затварят магистралите та да не ни изненадат неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт