Какво ли става в тази Канада, че всяка мама тук забременява - 43

• 32 124
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • Vaudreuil Canada
Не знам за вас аз рядко ползвам въпросните лекарства, но ми влияе добре на психиката да ги имам (90% от тях забиват кофата като им изтече срока на годност) - но-шпа не съм пила никога, но пък си имах за всеки случай, антибиотици на моя глава не съм давала на дребния, но имам и сега, за мен ползвам два отработени с годините антибиотика и то само от мързел да ходя на лекар, но пак само за неща, за които съм получила преди време инструкции от доктор. Май са ми повече като талисманче и дано да работят добре и все така да ги ползвам Wink
kambanka 2304 ще чакам да ми пуснеш координатите когато можеш не се притеснявай Hug доколкото знам в юнион банк се плащаха таксите за визите и мисля че там ги имаше написани сумите но не знам какви са - може и на сайта на посолството в букурещ да провериш.

# 196
  • Калгари, Канада
Мамамия, този човек дали ще се навие и на други поръчки до Канада?

На сайта има координати за връзка, аз му писах на e-mail-a и го попитах, направи така и ти. Напиши му от кой град си също, предполагам разходите за доставка ще са различни. Дано ти прати и на теб. Доставката отне не 10 работни дни, а около 13, но това за мен не е проблем. От Щатите досега винаги със закъснение получавам пратки, тъй че не се тревожа излишно. /Плащах му не през сайта, а през пейпал, той ще ти обясни/

# 197
доколкото знам в юнион банк се плащаха таксите за визите и мисля че там ги имаше написани сумите но не знам какви са - може и на сайта на посолството в букурещ да провериш.

Аз цените съм ги проверила, но мисълта ми беше как да знам коя такса да платим - дали за еднократна или за многократна виза. Т.е. ако платим за многократна, а пък те дадат еднократна или обратното - какво правим в такъв случай? Всъщност те дават ли изобщо многократни визи за такъв тип покани?

# 198
  • Калгари, Канада
доколкото знам в юнион банк се плащаха таксите за визите и мисля че там ги имаше написани сумите но не знам какви са - може и на сайта на посолството в букурещ да провериш.

Аз цените съм ги проверила, но мисълта ми беше как да знам коя такса да платим - дали за еднократна или за многократна виза. Т.е. ако платим за многократна, а пък те дадат еднократна или обратното - какво правим в такъв случай? Всъщност те дават ли изобщо многократни визи за такъв тип покани?

Аз доколкото знам, за каквато си кандидатстваш за такава си плащаш. Няма как да искаш еднократна, а те да ти издадат многократна. А ако искаш многократна, пък не ти дадат - май гориш с парите и кандидатстваш отново за еднократна, пак си плащаш и така .. Тъй си мисля, де.

# 199
kambanka,  и аз не мога да си обясня как се получи нашия резултат с малкото кг. Или сме вземали по-леки неща или нещо сме пропуснали, но не знам какво

Взели сме две олекотени завивки + още два компекта чаршафи, хавлии, малки и големи; книжки за Диди и 2-3 речника от по-малкия формат; дрехи /на Диди не са много, защото така или иначе от миналата зима са й малки; така че само за есента/, обувки за есента, по един костюм за нас с Дидо, на Диди предимно малки играчки; прибори, тенджера, тава, лекарства, паста, четки за зъби и др. тоал. принадлежности, ножчета за бръснене, якетата не сме ги сложили в багажа, защото мислим да ги облечем
Диди има един огромен мечок, който много обича, но се чудя дали ще мине номера да си носи в ръка или трябва да го вкараме задължително в ръчния багаж Thinking

В ръчния багаж е лаптопа + разни занимавки /дребни играчки и неща за хапване/+ дрехи за първите дни

# 200
  • Vaudreuil Canada
kambanka 2304 за каквато виза кандитаствате аз такава се плаща.

Галче мечока може да не ви дадат да го вземете в ръчния багаж от съображения за сигурност щом е толкова голям - всичко може да сте скрили в него.

# 201
Галче,в ръчния  сложи и четките за зъби и тоал.принадлежности(без ножчетата за бръснене де),че понякога  багажа пристига със закъснение.Дано не се случва Praynig ,ама на две познати вече ,които си ходиха лятото до БГ,част от багажа им пристигна 2 -3 дена след тях.

И да пишеш после как е минало всичко.
Късмет Hug

# 202
+ дрехи за първите дни
това е много добра идея, на мен първия път като пътувах ми загубиха багажа.. Crazy

# 203
  • Калгари, Канада
Галче,в ръчния  сложи и четките за зъби и тоал.принадлежности(без ножчетата за бръснене де),че понякога  багажа пристига със закъснение.Дано не се случва Praynig ,ама на две познати вече ,които си ходиха лятото до БГ,част от багажа им пристигна 2 -3 дена след тях.

И да пишеш после как е минало всичко.
Късмет Hug

Пасти за зъби, кремове и т.н. няма да минат в ръчния.  Peace

# 204
Галче, лек полет  Praynig
очакваме ви на канадска земя  Peace
включи се при първия удобен случай   bouquet

# 205
Галче, и от мен лек път и бързо минаване на всички имиграционни процедури  Grinning Ей, страхотни сте.. и на мен не ми го побира главата как ви е останало място в багажа! Аз още не съм започнала да го стягам, но вече виждам как преминаваме всички лимити  Thinking

Жени, и на мен ще ми е много приятно да се видим, ако ни остане време за Торонто, непременно ще ти дам знак  Hug

Вери, за първи път виждам такива красоти.. страшно съм впечатлена!

# 206
За бебетата на адаптирани млека, в САЩ има рикол на Similac - важи и за Канада.

# 207
Момичета, препоръчайте ми нещо против повръщане за деца. Синът ми от 4,00 часа тази сутрин е с болки в коремчето и повръщане. След малко ще ходим на лекар, но като ги знам какви са, предпочитам да взема и нещо от аптеката. За сега няма разтройство и температура. Какво е това чудо, не знам. Благодаря предварително!

# 208
  • Vaudreuil Canada
Mama Desislava на нас са ни давали Pedialyte това е разтвор против обезводняване - пие се на малки глътки много на често. На свободна продажба - шишенца са.

# 209
Mama Desislava,
май само Педиалайт изписват.. има ги и на попсикълс и на прахчета, може да питате в аптеката
дано да се оправи бързо Peace
Ако имате билки, чай от живовлек на глътки, много бавно.

Общи условия

Активация на акаунт