За тези, които събират играчки от шоколадови яйца

• 4 365
  • 6
  •   1
Отговори

Има ли тук хора, които да колекционират играчки от шоколадови яйца: от Kinder Surprise, Zaini, Landrin и други подобни ?!
Ако събирате и имате за размяна, моля - пишете! Нека се съберем достатъчно хора!

* Група във Фейсбук за колекционери на фигурки:
http://www.facebook.com/group.php?gid=141942465818042
* Снимка.бг - място в което, може да се намерят в търсачката албуми на хора, които събират и разменят играчки, като напишете например: Kinder
* Има и един форум, но изглежда много замрял и няма смисъл да го слагам.
Ако знаете още връзки, можете да ги напишете!

*Моля не спамете темата с отговори от сорта на : "Не, не събирам", "Преди събирах" и ала-бала... Благодаря!

# 1
Добавям още един форум за това:
http://www.kinder-surprise.kitchenbg.com/
Но няма никаква активност там.
Хайде, никой ли не купува и събира, поне за детето си?! Ако купувате яйца, така или иначе вече имате повтарящи се!
Обадете се , драснете някой ред, ако ви се намират!

# 2
Купуваме яйца и играчките ги слагам в една торба,че да не ми се мотаят из краката...Ама не е с колекционерска цел Simple Smile Децата понякога си играят с тях Simple Smile

# 3
Ако имаш чисто нови - повтарящи се, в смисъл, да са цели, не съсипани от игра и искаш да ги замениш за такива, които нямате в торбата - пиши!

# 4
Имаме около 300 играчки - всички са ппакетирани в самозалепващи се пликчета , заедно с инструкцията за сглобяването им.Имах няколко идеи за подреждането на колекцията за да е видима и достъпна , но реализацията се оказа "мисията невъзможна" Simple Smile . Сега обмислям други варианти...
  Може да се включат и новите играчки от Данонино- те са почти като на шоколадовите яйца.

# 5
аз имам над 100 и няколко играчки...от едно време - запазени и стоят във витрината Simple Smile може да ги снимам за да ги покажа явно сте много запалени  Laughing

# 6
didik играчките на Данонино-Веселино, също са обект на колекциониране, защото също са играчка-изненада. Просто не ми се изброяваха всички продукти в които има такива играчки: бисквити, бонбони, големи пластмасови яйца, шоколади, млека и т.н.
Дори Милка са имали серия с играчки през 2000 г. в шоколадовите си дражета.

Общи условия

Активация на акаунт