Спамо-чат темичка 13-19.09 - Събрахме се :)

• 26 360
  • 2 120
  •   2
Отговори
# 45
От какво се плашиш? Ти си един от най-желаните за среща. Joy (от прочутата тема)

По твоята логика съм си асъл бургазлийка. Laughing

# 46
  • някъде ...
От какво се плашиш? Ти си един от най-желаните за среща. Joy (от прочутата тема)

По твоята логика съм си асъл бургазлийка. Laughing

Верно ли бе  Shocked
Не съм я чел темата ( само докато беше 2 страници, после само при мисълта се измарях  ooooh! )

Да н' искат да ме стрелят бе ( с тая моя голяма уста  Mr. GreenJoy Joy Joy

Ми аз съм от Славейков ( та целия квартал ме знаеше на времето, щото бях дете за пример  Whistling Whistling WhistlingMr. Green Hug

# 47
  • Ænima/Albuquerque
И аз тук,да не ви затрия.  Hug

# 48
  • някъде ...
И аз тук,да не ви затрия.  Hug

Ееееее, Монииии  Hug Hug Hug
Как сме?

# 49
  • Ænima/Albuquerque
Супер,супер!  Flutter
Утре съм цял ден тук и ще мога да се включа по-активно в чата.  Mr. Green

# 50
  • някъде ...
Супер,супер!  Flutter
Утре съм цял ден тук и ще мога да се включа по-активно в чата.  Mr. Green

Супееер  Mr. Green Hug Hug Hug

Аз пък смятам да си организирам душ, щото май тая година трябваше да е  newsm78

Joy Joy Joy

# 51
  • някъде ...
Самолет търпи бедствие, ситуацията е безнадеждна, но командирът на екипажа изпраща стюардесата да подготви пътниците за аварийно кацане. Тя застава пред пътниците и започва:
- Уважаеми пътници, ситуацията е под контрол. Моля изпълнявайте точно моите инструкции. Нека всички извадят паспортите си и ги вдигнат. Така, всички имате паспорти, сега отворете на страницата със снимката.
Всички послушно изпълняват.
- А сега откъснете тази страница и я навийте на фунийка. Добре. А сега си заврете фунийките отзад…
- Това вече е прекалено. Защо е необходимо – пита един от пътниците?
- Не е прекалено, компетентните служби иначе имат проблеми с идентифицирането на труповете.

Joy Joy Joy

Ако едно младо 20 годишно момче може да събере за един ден 3 кг боровинки, а една 18 годишна девойка може да събере 2 кг боровинки, то едва ли е вярно това, че ако отидат заедно двамата в гората ще съберат 5 кг. боровинки…

Joy Joy Joy

# 52
Да мина да се отчета, за да ми излиза при новите отговори...или иначе казано ЗАПИС  Laughing
Добро утро  Hug

# 53
Добро утро!

http://www.youtube.com/watch?v=uN90xB7DswE Various Artists - Perfect Day

# 54
Добро утро компаниятааааааааааааа  Hug Hug Hug

Шев, много мерси за кафето барабар със закуската  Hug   Heart Eyes

А как ми се спииииииииииии   Tired

# 55
Охоооо, Дейз, скитнице!!!!    Hug Heart Eyes                                                                             

# 56

Шев, тихо да не чуят другите,е ш ми излезе име  Blush   Heart Eyes   Hug   Hug   Heart Eyes

# 57
Добро утро компаниятааааааааааааа  Hug Hug Hug

Шев, много мерси за кафето барабар със закуската  Hug   Heart Eyes

А как ми се спииииииииииии   Tired

Що не си спала, А??????? Hug

Добро утро  Hug

# 58
Добро утро на всички, надявам се, че добре сте прекарали почивните дни, дано да е хубава и новата седмица! Hug

# 59

Шев, тихо да не чуят другите,е ш ми излезе име  Blush   Heart Eyes   Hug   Hug   Heart Eyes
Дейз, надявай се! Другите вече са подготвили списък с въпроси и само те чакат да кацнеш... Mr. Green.
Ирис,  Hug Да се отпочваме, викаш, понеделнишки......Добрееееее! Hug
^Stell^ , добро утро! Hug

Общи условия

Активация на акаунт