Спамо-чат темичка 13-19.09 - Събрахме се :)

• 26 925
  • 2 120
  •   1
Отговори
# 75
Ето, Пламъче! Клюючарят е потиснат и сразен, а е само сутринта в понеделник! И ако това не е добро начало на седмицата..... Mr. Green Heart Eyes

# 76
  • Бургас
Добро утро Mr. Green Heart Eyes
Събрахме се Party
Радвам се да ви видя Hug Hug Hug
За какво говорите Thinking Mr. Green

# 77
Мончиии, скъпа! Heart Eyes За нищо конкретно. Разцъкваме още  Hug

# 78
Мончи  Heart Eyes май не можем и да разцъкаме днес, както трябва  Thinking
аз имам доста работа, ама за вас не знам Mr. Green

ииии ама днес сме 13-ти  - значи за това било толкова криво Crossing Arms

# 79
Здравей Мъстийнче, значи и ти си видяла кончетата и балеринките - аз много не разгледах добре, защото имаше много хора, а ние бяхме с детето и то се поизнерви, но кончетата наистина бяха по-хубави... Hug
хареса ли ти?Аз нещо не можах да го възприема като скулптур ..все едно аз съм ги правила  Misc Ghost
момичета и момчета, не сте ме видели, защото не сложих денсещия  емотикон Laughing

# 80
  • Бургас
Сега погледнах с едното око назад (другото още спи),  много хубави кафенца и закуски Heart Eyes Благодаря Heart Eyes Hug

# 81
  • Бургас
Мъстин  Mr. Green Hug  Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost
Добро утро/добър ден и на теб  Hug

# 82
  • Бургас
 Heart Eyes Шев, а как добре ми се отрази песента ти ако знаеш  Heart Eyes Hug

# 83
Пък аз тая седмица ще имам големи притеснения - ще правя пореден опит да пращам малката на градина... Последния път си докарахме няколко серийни ангини...  много ме е страх...  хич не съм за компания в момента... Sad

Здравей Мъстийнче, значи и ти си видяла кончетата и балеринките - аз много не разгледах добре, защото имаше много хора, а ние бяхме с детето и то се поизнерви, но кончетата наистина бяха по-хубави... Hug
хареса ли ти?Аз нещо не можах да го възприема като скулптур ..все едно аз съм ги правила  Misc Ghost
момичета и момчета, не сте ме видели, защото не сложих денсещия  емотикон Laughing

Ми... не знам...  доколкото разбрах, човека е оставил  само восъчните фигурки, и са отлети доста след него - така че не се знае дали крайния резултат е баш какъвто е искал... повече ми се видяха като някакви опити от ателието, отколкото като завършени и представителни... Пък и рисуваните са му много по-хубави... по мое мнение, аз не съм специалист.  В смисъл, виждала съм му рисунки, които бяха много по живички и в движение, отколкото тия скулптурки - дето са все пак в обем.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 11:24 от Iris04

# 84
  • Бургас
Аре бе... половин страница си изписах Mr. Green
Ма продължавам...
Пламъче, оправяш ли се, мило ? Heart Eyes Hug

# 85
Ми да разцъкваме начи  Whistling

Мъсти, вЕрно ще да е зарад липса на емотикона  Joy

Мончии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 86
Heart Eyes Шев, а как добре ми се отрази песента ти ако знаеш  Heart Eyes Hug
Мончи, радвам се! Hug
Ирис, това с ангините ми кошмар, от който още изтръпвам....До време е, ама едокато мине.... Confused

# 87
 Ирисче,аз нещо не се впечатлих, да бяха изложили малко картинки  Whistling ..иначе отливката не променя първоначалната восъчна фигура-резултата е същия  Hug
Но използвах случая да се разходя из галерията и давидя толкова много стойностни картини на българските художници.

Мончи привет  Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost  Laughing

# 88
Ирис, това с ангините ми кошмар, от който още изтръпвам....До време е, ама едокато мине.... Confused

Дано....  сутринта ходих да говоря с учителката, свестна ми се видя...  макар че аз бях изпаднала в един срамежлив ступор, като че ли аз ще ходя на детска... Иначе самата градина би трябвало да е много хубава, чисто нова е, ти сигурно я знаеш, в Младост 2.

# 89

Дано....  ходих да говоря с учителката, свестна ми се видя...  макар че аз бях изпаднала в един срамежлив ступор, като че ли аз ще ходя на детска... Иначе самата градина би трябвало да е много хубава, чисто нова е, ти сигурно я знаеш, в Младост 2.
В парка, нали?  Peace Много добре изглежда.... bowuu

Общи условия

Активация на акаунт