Спамо-чат темичка 13-19.09 - Събрахме се :)

• 26 439
  • 2 120
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Бургас
Мончи, това не оправя нещата никак!  Crossing Arms Опитай по другия начин...... Heart Eyes Heart Eyes Hug

Ми мила, любима моя, ... сега като ти кажа, че пак трябва да тръгвам след малко и чак ме е страх да те погледна в черните очи ... Rolling Eyes

Но ... пак ще се върна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да ме чакаш  Flutter Hug

# 2 026
  • Бургас
Мол, Драконе и на вас доскоро  Mr. Green Hug Heart Eyes
 Hug Heart Eyes и за Пламъчето ако дойде, че ми липсва днес  Mr. Green

# 2 027
  • някъде ...
Мол, Драконе и на вас доскоро  Mr. Green Hug Heart Eyes
 Hug Heart Eyes и за Пламъчето ако дойде, че ми липсва днес  Mr. Green
Да бееее, деЙ Пламъчето  Sad  Hug

Мон, ще си те чакаме  Hug Heart Eyes Mr. Green

Днес косата ми определено е със собствено мнение, но така е, който си ляга с влажна коса, после си плаща за това  Mr. Green

Но пък ме кефи, и почти успях да се харесам на една снимка   Mr. Green Joy Joy Joy

Което ме навежда на : http://www.youtube.com/watch?v=SRwrg0db_zY&ob=av2n  Hug

пп: Да се смята за специален поздрав за даскалици и ученици  Whistling Whistling Whistling Mr. Green Joy Joy Joy

# 2 028
Мончи, това не оправя нещата никак!  Crossing Arms Опитай по другия начин...... Heart Eyes Heart Eyes Hug

Ми мила, любима моя, ... сега като ти кажа, че пак трябва да тръгвам след малко и чак ме е страх да те погледна в черните очи ... Rolling Eyes

Но ... пак ще се върна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да ме чакаш  Flutter Hug

Мончи, играеш си с огъня, ама ще те чакам, кво да правя... Hug Ти за всеки случай си сложи черни очила, обаче  Naughty
Драконе, останахме си с тебе двамата.  Hug Което всъщност никак не е лошо.... Thinking Имаме си you tube и google, нека ни е зле.... Mr. Green

# 2 029
  • някъде ...
Тук съм и не мърдам  Hug Hug Hug

Бачкането мисля да го позае*а, може да почака до довечера ( след 2:00 )  Mr. Green Hug Hug Hug

# 2 030
Е, това е Дракон на място!  Flutter Другите позорно се разбягаха! Crossing Arms И аз оставам с теб докато мога! После пак!
Спамър в нужда се познава! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 031
  • някъде ...
Е, това е Дракон на място!  Flutter Другите позорно се разбягаха! Crossing Arms И аз оставам с теб докато мога! После пак!
Спамър в нужда се познава! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mr. Green Hug Hug Hug

Бе тая седмица много отсъствия ми се събраха  Mr. Green Hug
Качваш ли се да летим на крилете на спама  Mr. Green Hug Heart Eyes

# 2 032
  • някъде ...
Мони, видях те, Поци - чакаме те  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Сис, Дейз - липсвате  Hug Heart Eyes

Пламъчееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Мол - аре беее, баси главобола  Mr. Green Hug

# 2 033
Твоите, за разлика от тези на някои персони, няма да споменавам имена, са извинени. Laughing
Колкото до поканата, стига Елфката да няма нищо против / Sunglasses Mr. Green/...Може да я оставим да послуша малко музика. Нещо като това, например Thinking:
http://www.youtube.com/watch?v=WvPncUtOdf8&ob=av2n

# 2 034
  • някъде ...
Твоите, за разлика от тези на някои персони, няма да споменавам имена, са извинени. Laughing
Колкото до поканата, стига Елфката да няма нищо против / Sunglasses Mr. Green/...Може да я оставим да послуша малко музика. Нещо като това, например Thinking:
http://www.youtube.com/watch?v=WvPncUtOdf8&ob=av2n
Хммм, свежичко, но мисля, че това би и било повече неин тип  Mr. Green Hug : http://www.youtube.com/watch?v=6JnGBs88sL0&feature=related

Качваш ли се  Hug Heart Eyes

# 2 035
Е, ти си я познаваш по-добре. Wink Щом казваш, че това ще й допадне, така да бъде.  Mr. Green Sunglasses

# 2 036
Добра вечер...банда Hug
Здравейте на всички Hug
Д..хубава снимка Whistling Crazy Laughing

# 2 037
Мони, видях те, Поци - чакаме те  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Сис, Дейз - липсвате  Hug Heart Eyes

Пламъчееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Мол - аре беее, баси главобола  Mr. Green Hug

За теб, се появявам отма Убавецо... Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 2 038
  • някъде ...
Добра вечер...банда Hug
Здравейте на всички Hug
Д..хубава снимка Whistling Crazy Laughing

Здрасти, Поци  Hug

Тъкмо по-горе те призовах ( и не само  Mr. Green ).
Мерси ( за снимката )  Blush  Hug

# 2 039
  • някъде ...

За теб, се появявам отма Убавецо... Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Hug Hug Hug Heart Eyes   bouquet

Как си ми Сис-че красиво , радвам се за уикенда  Hug

Общи условия

Активация на акаунт