Мим, изглежда добре, пък за една торта е по-важно да е вкусна:)
Гледах снимките от зоо-то във Фейс-а.

Не сме празнували, ми приятелите идваха един след друг кой в 10:00,кой в 12:00,кой в 15::00 и така. На вечеря си бяхме само ние семейството, но си беше супер. Микеле ми подари АйФон
, а всички останали ми подариха дрехи,пижами,гащи. Този 22 РД събрах гардероб с гащи.
Нищо де както се казва важен е жестта. Иначе торта не съм правила, защото както знаете не съм голямата сладкарка.
Аз лично много си го харесвам 

. За името - на мен Самуила ми допада повече от Самуела, познавам едно мочиенце Самуила и й казват Сами, много ми харесва галения вариант. Иначе за имена със " С" - моите фаворити са София и Сияна 
Наистина живят много близо до градината, то е казало, че баба и дядо са в къщи и се прибрало. Тук майката вече беше на ръба на наврна криза, понеже никой не благоволил да я информира и отивайки в градината просто й казали, че малката се е прибрала.

. Просто един ден реших ,че я скривам , той само заспиваше с нея и я смучеше ако евентуално я намери някъде . Търсеше я вечер след млякото , но аз казвах ,че я няма и той заспиваше и така няколко дни ,но сега май я забрави напълно . Аз бях решила ,че докато не се покажат всички зъбки ще си го оставя да си я посмуче за успокоения, но реших по-рано да я скрия. Очаквах ,че ще е по-трудно , но уви!
. Стефани ми харесва, София също харесвам, ама "Софче" - изобщо. Сиана и Симона - не. Свилена, според мен, е доста трудно за запомняне. Имам позната Свилена, Сиси й казват. Имаме приятел Свилен, повярвай, винаги се замислям секунда преди да му кажа името. Пусни анкета, ако имаш колебания.
. Просто Бог пази децата и пияниците, ама ние като майки го изживяваме на гърба си.
. Той вече е добре. Махнахме абоката. На едната ръка му се възпали кожата и получи мехури от гадния лейкопласт, та за другата носихме противоалергичен /защото техния бил малко
/ - абокатът седя повече там, но няма и следа от зачервяване на кожата. Сега мажем кожата с Елоком и най-вероятно ще се обели. Миналата година никой не ми каза, че ще стане така - горния пласт беше станал - да не ви разправям
, а те изобщо не обърнаха внимание - било нормално
. Вярно, че са хипер натоварени, ама поне да кажат да си купим, за да не се мъчи детето. И тогава се обели цялата ръчичка, беше гадост. Имало все повече случаи на алергии към лейкопласта - ами то и да нямаш, като седи седмица върху кожата, ще получиш. Едно момиченце имаше мехури като 3-та степен изгаряне
. Вече знам, казвам и на вас - никога да не ви се налага
- но ако се случи, искайте противоалергичен лейкопласт - той е копринен ширит.
, та пак докато свикне .... И понеже сме на работа, свеки ще дойде /тя просто не е на себе си от радост, че дойде време да го гледа
/, ама дано не й хареса /казва нейния син
. Даже 3/4 от клиентите не ги забелязвам. Само правя операцията и толкова. Идва следващия
. Най-хубавото е, че след работа не мисля за нея, лошото е - заплащането и това, че ме върнаха на касите и то в друг клон. Но.... Така, че Люби, ако нямаш друг вариант, просто стисни зъби, докато излезе нещо по-добро.
. Надявам се, по-нататък да разбере, че и гората става за разходка.
.
,но много обичаме да обикаляме и сега в сряда на празника ходихме до Габрово.Бяхме на Етъра,Соколския манастир,Шипка и руската църква в с.Шипка.Много хубаво си изкарахме и Гига беше много щастлива.........налудя се.

От градските неща харесва единствено автобусите - да ги гледа и да се вози. От Моловете харесва единствено асансьорите, ескалаторите и може и един час да тича от едното на другото да се вози. Също така и пазарските колички тип кола. И толкова със светските неща
Просто цирк голям.
Книжка ще видим кога ще успея да извадя, но няма да е много скоро предвид цялата лудница и нелепости по ваденето на документи
Книжка ще видим кога ще успея да извадя, но няма да е много скоро предвид цялата лудница и нелепости по ваденето на документи
Препоръчани теми