Килим от пъстри есенни листа радва ЯНУАРСКИТЕ деца

• 31 679
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
 Мда, извинявам се, не съм догледала, вярно с Е го е написала Моник:)

Мим, изглежда добре, пък за една торта е по-важно да е вкусна:)

# 121
  • Русе
Ау, Доника, голям стрес си преживяла!  Hug Гледах снимките от зоо-то във Фейс-а.
Мони, радвам се, че малката принцеса е добре. На мен със С май най-много ми допада София. Имаме и една позната Сианка, която е много сладко дете / 2 месеца по-голяма от Кари/ и името автоматично ми става симпатично. Обаче Сиана няма много варианти за галено - майка й и казва Сианка, че Сиси не й харесвало..въпрос на виждане. Самуела не е лошо / Сами/, но малко ми звучи измислено и повече за мъжко.
Babyblue, и на мен галеното Дани ми е много сладко.

# 122
Дони  Hug Hug Hug
Мим супер изглежда тортичката. Peace
Мони сестрата на Микеле до 5 месец беше сигурна, че ще е момче и искаше да го кръсти Самуеле, та 5 месеца все сме викали Самуеле на бебчо и някакси съм си свикнала да си е по като мъжко име. Иначе на мен много ми харесва Симона, Стела и Сиана.
babyblue и на мен Даниел много ми харесва. Peace

Благодаря още веднъж на всички за хубавите пожелания. Heart Eyes Не сме празнували, ми приятелите идваха един след друг кой в 10:00,кой в 12:00,кой в 15::00 и така. На вечеря си бяхме само ние семейството, но си беше супер. Микеле ми подари АйФон  newsm44 , а всички останали ми подариха дрехи,пижами,гащи. Този 22 РД събрах гардероб с гащи. Mr. Green 2 на Келвин Клайн, 3 на Бенетон и 2 на Дизел. Всички прашки, точно това, което аз не нося. ooooh! Нищо де както се казва важен е жестта. Иначе торта не съм правила, защото както знаете не съм голямата сладкарка. bowuu

# 123
Поизчетох ви, но нямам време да пиша. Само влизам да си препоръчам името на Моник  Laughing - Свилена, ама ударението е на И, не на Е - значи копринена - свила е коприна Wink Аз лично много си го харесвам  Laughing  bowuu
Самуела и на мен ми звучи странно на пръв прочит, екзотично и в крайна сметка като че ли ми допада  newsm78

# 124
  • Варна.....

Самуела и на мен ми звучи странно на пръв прочит, екзотично и в крайна сметка като че ли ми допада  newsm78

Peace
Мим, аз и това не мога да направя  Heart Eyes

# 125
  • София
Аз гласувам за Стела, Свилена и София.  Simple Smile

Дони, след време ще се сетиш за този случай и ще ти бъде смешно.  Simple Smile Лудориите на децата са моментите, които се помнят.

Хубав петък, момичета  Heart Eyes

# 126
Дониииииииииии! Тоя ужас го изживях преди 2 години и настръхвам още като се сетя как се чувствах 1/2 ч, докато го намеря. Ей, много е клиширано, ама сърцето ми се беше свило на топка.  Аз пък се престраших да се кача на Витоша с двамата, ми много беше добре, ама Никола не е хуна, пък и вече взе да слуша като му говориш. Днес пък ходихме в природонаучния - леле такава еуфория и двамата, тичане, сочене, крясъци - умряха от кеф да гледат животните от близо, па макар и препарирани. Миналия уикенд ходихме от Алеко до Черни връх - е покориха двамата първия си връх, единият циркулираше около нас, абсолютно неуморен, а другият имаше желание, но му бяха малки възможностите. Все пак не предполагах , че толкова  енергия се крие в тия човечета.

А, София - Софи (Маринова), горкото име незаслужено попада в графа "кофти". Може да не давам конструктивни предложения, но по стар български обичай винаги ще намеря кусура на чуждите. Heart Eyes

# 127
Мони, радвам се, че девеойката расте  Hug. За името - на мен Самуила ми допада повече от Самуела, познавам едно мочиенце Самуила и й казват Сами, много ми харесва галения вариант. Иначе за имена със " С" - моите фаворити са София и Сияна  Heart Eyes

Дони, не искам и да си преставям какъв ужас си изживяла. Може би наистина са още малки децата, не разбират какво може да им се случи, ако се отделят от близкия човек, но явно си зависи от детето. На наши приятели дъщеричката е на 4 и 8 месеца и е толкова самостоятелно и отговорно дете. Вчера се изумих, че майката я праща сама да пазарува и то не в кварталния магазин, а на такъв поне на 2 преки от тях. Не знам, на мен ми се вижда страшничко. А онзи ден се прибрала само от градина, понеже я заболяло коремчето и учителкитя я пуснали, представете си  #Crazy Наистина живят много близо до градината, то е казало, че баба и дядо са в къщи и се прибрало. Тук майката вече беше на ръба на наврна криза, понеже никой не благоволил да я информира и отивайки в градината просто й казали, че малката се е прибрала.

# 128
  • София
Lang, моите искрени възхищения за покатерването на Черни връх с децата. Би ли споделила как се осъществи това мероприятие? Ние не сме се качвали на Витоша откакто се е появило малкото. Нагоре с количка няма как, а е тежко за носене на ръце. Да не говорим, че на Черни връх дори и само с мъжа ми не сме се качвали.  Малко сме си кашкавал туристи, оставаме само с доброто желание.  Wink

# 129
Доника , представям си какво ти е било . Тук ако се загуби дете в МОЛ , В  Зоологиеска градина ,  в магазин , и т.н . обаждаш се на някой служител и веднага блокират всички  входове , изходи  и паркинзи докато  не се намери детето.

И тук да честитя рождения ден  на Гери и ти пожелавам сбъднати мечти ,здраве и любов  newsm59
И кажи дали се реши да правиш торта с фондан и ако да - искаме снимки  Wink

И да се похваля за бибата - отказахме я  newsm44 . Просто  един  ден реших ,че я скривам , той само заспиваше с нея и я смучеше ако  евентуално я  намери някъде . Търсеше  я вечер след млякото , но аз казвах ,че  я няма и той заспиваше  и така няколко дни ,но сега май я забрави напълно . Аз бях решила ,че докато не се покажат всички зъбки ще си го оставя да си я посмуче за успокоения, но реших по-рано да я скрия. Очаквах ,че ще е по-трудно , но уви!

# 130
Kalimbi и ние не сме  баш туристи. Рядко ходим на планина и то само през лятото, но ходим на много екскурзии извън София и си го носим на конче или на хълбок. Той и не обича много , много да го носят, но пък и да ходи по  човешки не може, така че пъплим в на раземнни начала. До Алеко с кола, после пътеката до Черни връх е толкова широка и плавна - никак не е трудна. Може да я носите в самарче, най-удобно е, но не ми се даваха пари за нещо, дето  ще го ползвам броени пъти.

# 131
Добро утро.

Мим, тортата изглежда доста добре за начинаещ - имаш заложби, продължавай.

Моник, за името ... Самуела не ми допада особено, виж за момчешко ми харесва, но стои "тежко" за момиченце. Със "с" харесвам най-много Стела  Heart Eyes. Стефани ми харесва, София също харесвам, ама "Софче" - изобщо. Сиана и Симона - не. Свилена, според мен, е доста трудно за запомняне. Имам позната Свилена,  Сиси й казват. Имаме приятел Свилен, повярвай, винаги се замислям секунда преди да му кажа името. Пусни анкета, ако имаш колебания.

Дони  Hug. Просто Бог пази децата и пияниците, ама ние като майки го изживяваме на гърба си.

Мойта свеки ще дойде да гледа Марти другата седмица  Crazy. Той вече е добре. Махнахме абоката. На едната ръка му се възпали кожата и получи мехури от гадния лейкопласт, та за другата носихме противоалергичен /защото техния бил малко  #Cussing out/ - абокатът седя повече там, но няма и следа от зачервяване на кожата. Сега мажем кожата с Елоком и най-вероятно ще се обели. Миналата година никой не ми каза, че ще стане така - горния пласт беше станал - да не ви разправям  Sick, а те изобщо не обърнаха внимание - било нормално  #2gunfire. Вярно, че са хипер натоварени, ама поне да кажат да си купим, за да не се мъчи детето. И тогава се обели цялата ръчичка, беше гадост. Имало все повече случаи на алергии към лейкопласта - ами то и да нямаш, като седи седмица върху кожата, ще получиш. Едно момиченце имаше мехури като 3-та степен изгаряне  #2gunfire. Вече знам, казвам и на вас - никога да не ви се налага  Praynig - но ако се случи, искайте противоалергичен лейкопласт - той е копринен ширит.
От другата седмица ще го пращам пак на ясла  Tired, та пак докато свикне .... И понеже сме на работа, свеки ще дойде /тя просто не е на себе си от радост, че дойде време да го гледа  Crazy/, ама дано не й хареса /казва нейния син Mr. Green ...../.
Иначе в банката има толкова работа, че не успявам да стана от стола  ooooh!. Даже 3/4 от клиентите не ги забелязвам. Само правя операцията и толкова. Идва следващия  Tired. Най-хубавото е, че след работа не мисля за нея, лошото е - заплащането и това, че ме върнаха на касите и то в друг клон. Но.... Така, че Люби, ако нямаш друг вариант, просто стисни зъби, докато излезе нещо по-добро.

Натали, браво за бибата. Някои доста трудно се отказват.

Никаква туристка не съм. Дай ми на мен център и плочки. И Марти, и той така - МОЛ, Макдоналдс, супермаркет, лелелеле - детето ми е американче. Като иде на някоя поляна и вдига ръце да го нося  Crazy. Надявам се, по-нататък да разбере, че и гората става за разходка.

п.п. леле май съм се пооляла с писането, ама то като нямам друго време да споделя с вас душевните си терзания. Ще ме извините  bowuu.

# 132
  • Пловдив
Привет и от мен!

За имената със С-аз съм за Силвия или Светла.................или пък Симона.......абе варианти много и само майката знае как точно да се казва детето и.Макар че после децата задължително не си харесват името  Mr. Green

Натали-Браво за бибата!!!Аз водя тежка битка от 1 седмица и съм до никъде.Не ще да заспи без нея и това си е.Миналата вечер рева 40 мин.и аз се предадох.От понеделник ще остава вече да спи на обед в яслата,а там казаха,че бибките не са желателни.Изопщо не ми е ясно как ще заспи......особенно без биба.

Гледам за туризъм пишете...........браво на вас.То и ние сме от пишман-туристите /дето ходят с колата до където може да се стигне/ Wink ,но много обичаме да обикаляме и сега в сряда на празника ходихме до Габрово.Бяхме на Етъра,Соколския манастир,Шипка и руската църква в с.Шипка.Много хубаво си изкарахме и Гига беше много щастлива.........налудя се.

Хубав неделен ден! Hug

# 133
Monik,  за името смятам, че сама ще избереш най-добре. Просто ще ти дойде отникъде решението  Simple Smile

Натали, браво за бибата!

Моето дете пък се чувства добре само на село, на поляни, в горички.... По възможност да няма много хора наоколо и всякаква градска лудница. Ходенето с него по магазини, кафета, кръчми и т.н. е живо наказание. Или започва да пипа навсякъде и само ходя и го гоня, или започва да ме дърпа да си ходим  Tired От градските неща харесва единствено автобусите - да ги гледа и да се вози. От Моловете харесва единствено асансьорите, ескалаторите и може и един час да тича от едното на другото да се вози. Също така и пазарските колички тип кола. И толкова със светските неща  Laughing 
Но на село ситуациата е съвсем различна. Обожава животните, все се включва да "помага", все ходим да гледаме трактори ("тата") и комбайни ("бам").  Днес например храненето му протече съвместно с  хранене на едно агънце на селото на Ицо  Mr. Green Лъжичка за Вики, клонче за Калинка (агнето, почти овца)  hahaha Просто цирк голям.
Обичаме природата, но единственото, което ме спира да обикалям с него е, че изобщо не обича да ходи и все трябва да го нося, а това е мнооого изморително.

И да взема да се похваля. Взех си шофьорския! Явно наистина традицията повелява да се ходи поне по 2 пъти  Laughing За затвърждаване на знанията, не за друго Wink Книжка ще видим кога ще успея да извадя, но няма да е много скоро предвид цялата лудница и нелепости по ваденето на документи  Mr. Green

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 23:30 от Kokonut

# 134

И да взема да се похваля. Взех си шофьорския! Явно наистина традицията повелява да се ходи поне по 2 пъти  Laughing За затвърждаване на знанията, не за друго Wink Книжка ще видим кога ще успея да извадя, но няма да е много скоро предвид цялата лудница и нелепости по ваденето на документи  Mr. Green

Е добре, дееееее ! Ми къде ти  почерпката !? Ни бира , ни уиски , ни .. нищо . Фръц - пръц и изчезна   Mr. Green
 Все пак Честито  !
Безаварийно каране и да стигаш до там до където си се запътила жива , здрава и щастлива  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт