а ние нямаме ли първокласници...
И ако е с второ - кога се очаква да роди - докато й тече майчинството от първото или след това?
че съм му голяма фенка

Надлез Надежда със затворени очи го минавам вече. Ей, района на бул. България и около Южния парк - лошо ми става. Но както казах - от началото на годината ща не ща карам на всякъде. Проблем ми е само паркирането, че си търся място ТИР да спре 
Шегувам се разбира се. Принципно е забранено. Но вземаме детска кухня от яслата. И понеже той ще е в групата, в която навремето беше Хриси си знае врата, лелите и си влиза сам нахално. Те, понеже също го познават и закачат и затова го пускат вътре. Надявам се за свикне по този начин с тях, защото е адски привързан към мен и не признава абсолютно никой - няма тате, няма баба. При баба стои по принуда, но пак си мрънка за мама, когато аз съм на английски.
Дано си добре 

Много много щастие и прекрасни емоции 

Само чета и си представям какво ме чака, но мисля че каквото и да е ще е хубаво

...ама и аз едни глупости съм написала...болнични е...от втория месец някъде и тръгнаха едни контракции и досега си е болничен...
, т.е. 120лв. и така се получава че втората година ще визма повече...
- за шофьорката с любоФФФ, счетоводни разни
, особено паркирането ми е голям стрес, е не ми се получава и това. Паркирала съм само така, че след това направо да тръгна с минимални маневри. После обаче мъжът ми взе нова, скъпа кола и съвсем спрях да карам, да не я ударя, а и той е перманентно на нея, така че в общи линии шофирамено ми се е ограничавало до това вечер след излизане, ако той е пил, да се приберем.
.
. Както и да е, ще се оправим!
). На първото явяване имах 2 основни грешки. Първо,не се огледах на едно кръстовище, а бях на път без предимство. Но за мен беше твърде естествено да мина без да гледам, след като отсреща ми беше тръгнала една колона (едно твърде странно Търновско кръстовище, в което се чудиш кое точно е направо и кое точно наляво) и нямаше как от ляво от главния път да ми изникне кола
По принцип шофирам всеки ден и то смея да твърдя доста добре, все пак 10 години са си това. Но когато бързам и съм напрегната, просто глупостите стават от самосебе си. Последния път, паркирайки сутринта пред офиса, естествено закъсняваща, се натиснах в бронята на един колега, който беше спрял като арабин в пустиня, а трябваше да се разминем 3 коли в една тясна улица и така. Три месеца вече и още не сме оправили калника. Не ми трябват други глупости.
Може по кайве да пием около университета. Аз там живея. 
Ох, не ги знам много тия работи, но мога и аз да проверя де..
. Но пък не са изтекли 3-те седмици, та не сме се успокоили напълно.. Важното е, че не го боли 
То аз не ям колбаси, пък хич не се храня здравословно.. Че и ме пита какво против имам тях
. Ми то как да купи нещо качествено човек... или поне да не е пълен боклук... абе ужас просто... не искаше и да ми каже колко деца ще са в групата му.. накрая каза, че по списък са 25, но нямало места и сигурно щели да станат 30 - как, питам аз, като няма места ще станат 30?
Да не говорим, че бяха обявени 22 места в началото... 
! Ей, така обичам да се събуждам със зареждащо парче и калорична закуска
. Мила, като прочетох разказът ти за яслата, повярвай ми се вбесих, пък представям си за теб. Ей, аман от хора, които се мислят за богове, че от тях ти зависи всичко. Абе те са там да работят, не да поставят условия и уговорки, дали ще се спогодим или не. Същото като с лекарите значи - в ръцете си им и трябва да играеш по тяхната, че да се " спогодите". Аз съм много дипломатичен човек, избягвам конфронтациите, но когато ти изложат нещата по този начин, както тази лелка - че нямала да го гледа добре и дрън-дрън подобни, сигурно щях да реагирам доста остро
.