Професионални серии за коса - 12

• 53 054
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
И как става сега пазаруването от там  Joy
За да не ги стряскат предварително, ги стряскат след това  hahaha
И аз съм гледала един сайт, но не си спомням, дали беше този или някой друг, но в него ми се видяха много високи цените.

# 61
В предишната тема на 31 страница се коментира този сайт, сега видях... В сравнение с чуждестранни сайтове цените били високи, но някои казват, че всъщност не са много по-различни, отколкото тези във фризьорските салони...
Все пак, ако пуснат Керастаз в "Златна рибка", бих била доволна.

# 62
  • в 1001-та нощ
нека има в повече сайтове и се конкурират Wink))  Peace , макар, че защо да плащам за доставка в Златната рибка, като от Strawberry, feelunique или cosme.deще ми дойде безплатно?

единствено чакаш повече от 2 дни, но и нищо не ми е било спешно  Peace

# 63
Във feelunique големите шампоани и маски пак са налични.
http://www.feelunique.com/brands/loreal-professionnel/serie-expe … amp;s=&page=3
Тази серия против накъсване добра ли е?

# 64
Разликите в цените са огромни  ooooh!
Погледнах колко струва Masquintense в cosme-de.com и цената и е 88 евро, а същата маска  в един немски сайт я продават за 42,30 евро  Shocked
И двете маски са по 500ml  Rolling Eyes
Същата маска в hagelshop струва 40 евро, но ако си купиш две се продава на цена от 39 евро  Grinning

Не мога да повярвам, че е възможно да има такава огромна разлика. Да не би аз да не съм довидяла нещо.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 20:35 от B & C

# 65
http://www.feelunique.com/brands/loreal-professionnel/serie-expe … amp;s=&page=3
В момента я ползвам и понеже не съм я изхабила (а имам и доста неща на Фито) реших твърдо, въпреки изкушението, да не си купувам нищо ново, докато наличните продукти не свършат. Та дали заради това, дали за друго, серията Форс вектор започва да ми омръзва. Най-доволна съм от термичния крем против накъсване, който е без отмиване; бих си го купила отново, защото наистина прави косата мека и гъвкава. Шампоанът и маската не са нещо свръх, но не са и лоши... Косата ми не е сериозно третирана, не е боядисана, не е суха - на мен тази серия ми понася нормално, без да усещам някаква особена промяна... Предолагам, че за по-изтощени коси ще изглежда твърде лека.

# 66
Миличка, аз писах, че съм доволна от нектар термика, но ... след маскинтенса усетих качествата му. Мисля, че трябва да се използва икономично, като повечето продукти без изплакване.

Мисля, че този българският сайт за Керастаз е на фризьорски салон. Като цяло не е лошо да имаме избор между български и чужди сайтове, повече марки, повече разнообразие, всичко това е добре дошло.

За ампулките на Керастаз - ползвала съм акуа олеум /в момента също/, както и олео-фюжън, които се водят по-нови. Те са от типа на тези, които при завъртане на капачката се смесват две течности, разклаща се и после се впръсква. Такива са и ампулките на ейдж денсифорс. Ейдж речардж само не съм ползвала, те са доколкото съм чела циментовите, плюс още нещо си. Тоест би трябвало да са подобрен вариант.
Пикселист също е много хубава.

Предпоследния път използвах шампоан олео релакс, ампула, маска и после серум олео релакс. Много ми дойде, абсолютно я сплеска, ще ползвам по-рядко такава комбинация

# 67
  • Пловдив
Съвсем до скоро ползвах серията Форс Вектор, и за мен тя е една от много сполучливите ми покупки. Косата ми е руса, мн. суха, с твърд косъм...на места късащт се, и доста обемна. Тази серия някак успяваше да направи коста ми ЖИЛАВА. Н знам обаче попрекалих ли какво ли, нещо към края и на маската и на шампоана косата почна да ми става много твърда Rolling Eyes, явно пренасищане. В зл.рибка не пише, но по другите места си пише че е задължително ползването на маска и шампоан заедно.
Определено бих повторила след време Peace

# 68
Здравейте момичета,мисля следващите ми продукти за коса да са Керастаз,какво бихте ми препоръчали за боядисана(не много често) кафява коса,нормална с може би леко сухи краища.В момента ползвам серията на Пол Митчъл за боядисана коса.Не мога да кажа че съм кой знай колко доволна,но пък не съм и недоволна.Благодаря предварително.

# 69
Здравейте момичета,мисля следващите ми продукти за коса да са Керастаз,какво бихте ми препоръчали за боядисана(не много често) кафява коса,нормална с може би леко сухи краища.В момента ползвам серията на Пол Митчъл за боядисана коса.Не мога да кажа че съм кой знай колко доволна,но пък не съм и недоволна.Благодаря предварително.
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Reflection-Illuminate-Highlighted-Hair-Duo

# 70

Мисля, че този българският сайт за Керастаз е на фризьорски салон. Като цяло не е лошо да имаме избор между български и чужди сайтове, повече марки, повече разнообразие, всичко това е добре дошло.
Аз не мисля, а съм сигурна в това и се казва "Фризьорски салони за красота Лорен"  Mr. Green

# 71
  • в 1001-та нощ
вярно, бе  ooooh! ooooh! ooooh!

# 72
Да споделя и аз - маниячка съм на тема коса. В момента ползвам шампоан на Planter's за къдрава и хвърчаща коса, а моята е абсолютно права.Прави я много подредена и със страхотен блясък. В допълнение към шампоана си взех и от техните кристали.Много съм доволнаааа  Crazy  Heart Eyes

# 73

Аз не мисля, а съм сигурна в това и се казва "Фризьорски салони за красота Лорен"  Mr. Green

Дааа, техен е сайта, самият ник на Lauren ме наведе веднага на тази мисъл  Mr. Green А цените в него изчезнаха съвсем наскоро. Точно аз писах, че при последната си покупка на серията с цимента от салон (преди няма и месец) ги сравних с тези в сайта. Имаше разлики само с левче тук - там. Но в сравнение с чуждестранните сайтове, които много момичета посочвате тук, разликите са огромни. Само като пример - ампулите Форсинтенс в салоните и в www.hair-info.com са 76 лв., а в www.feelunique.com са 26 евро.  

Ще се радвам много да пуснат отново Керастаз в Златна рибка и с удоволствие бих поръчвала оттам дори цените да не са много по-различни от тези в салоните. Аз така или иначе от салони купувам досега  Mr. Green А и боята за коса си я поръчвам редовно от техния сайт, така че само ще увелича поръчката  Sunglasses

Ох, и Oleo fusion ще има. Сега като качат и Вита цимента и няма да спя до понеделник, докато ги заредят  hahaha

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 09:37 от La mademoiselle

# 74
  • в 1001-та нощ
разликата е ....  #Crazy Sick мноооого чувствителна....съвсем даже  newsm78

аз с онези много маски си взехи балсама витамино колор - мисля да го ползвам сега след боядисване;
не знам дали ще мога да преценя изобщо ка действа и предполагам, че балсам с отмиване се ползва, когато не се ползва маска, но аз не мисля, че ще мога да се откажа от маските 

мисля после да редувам маските форс вектор, интенс рипеър и лумино контраст (и с другите чудеса ще позчакам  Embarassed )

някаква идея за този балсам?

Общи условия

Активация на акаунт