Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да пазарувам от LookFantastic и колко време отнема доставката на поръчките?
Къде мога да намеря термозащитен продукт и кой е подходящ за фина и светла коса?
Има ли добър магазин в София, който предлага качествени и подходящи за мен продукти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да пазарувам от LookFantastic и колко време отнема доставката на поръчките?
-
Къде мога да намеря термозащитен продукт и кой е подходящ за фина и светла коса?
За защита от топлина се препоръчва използването на спрейове или кремове без изплакване. Продуктите на CHI като Silk Infusion и Iron Guard са отличен избор. За борба с цъфтежа, маслата и силиконите са най-подходящи, тъй като придават блясък и предпазват косата. Редовната хидратация и подхранване е от съществено значение, особено за фина коса с цъфтеж.
-
Има ли добър магазин в София, който предлага качествени и подходящи за мен продукти?
-
Как мога да избера подходяща маска за суха и изтощена коса от Zlatna Ribka?
-
Какви продукти могат да помогнат за предотвратяване на цъфтежа на косата?
Попитах за
Жената дори не знаеше, че може да се ползва преди измиване. Не знам защо, но все попадам на много некомпетентни продавачки и фризьори
Също ми заяви, че новата серия на Kerastase са я били пуснали на мястото на Bain Satin 3 и Masquintense и старите продукти са били спряни от производство 
Нямах абсолютно никакъв проблем с разресването

Аз доста често ходя до един салон да си взимам някои неща, когато нямам търпение да чакам поръчки, обслужват ме добре.
Разглеждам им сега видовете шампоани в един сайт....освен Sensi Balance и този за обем, всичко останало е за подхранване, увредена, суха или обядисана коса..... Може би накрая ще вляза в някой салон и тъкмо ще ги поразпитам кой е най-подходящ за моята коса
Дано някой сподели впечатления и от някой от двата шампоана.