Февруарските бебета растат и през месеца на любовта те ще се родят!Февруари 2011

• 28 553
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро мами!
Снощи бях на лекар, и гледам докато ме няма доста сте изписали, та сега понаваксах малко с четенето Simple Smile
Моят резултат от БХС беше 1:350 за Даун, лекаря ми доста се пули в резултата, но каза че всички е нормално и няма нужда от амиоцентеза. Питах за изследване за хив, понеже не съм правила, а той ми каза да отида в РИОКОЗ - там било безплатно. Вие правили ли сте и къде? Аз също имам болки в корема ниско в ляво, но доки каза че били мускулни и това било от разширяването на таза.
Да ви кажа моето бебе и на прегледа не мърдаше, май затова не го усещам, но му чухме тоновете, доста силнички бяха. Незнам дали да се притеснявам или не, лекаря каза че всичко е ок.
Относно кръвните изследвания, и аз досега съм правила само 1 път в 11 г.с. , а цитонамазка никога не ми е правена. Микробиология правих в 15 г.с. понеже след морето имах гъбички и се наложи да се лекувам с Гиназол, но всичко отмина за моя радост.
Относно това кой колко се е родил..., з съм била дребничка, май 2700  Mr. Green , ама трябва пак да питам майка ми, че може и да се бъркам нещо.
Аз снощи питах доки за болничен и май ще ми дава до края на бременността, понеже ни пускат в неплатени отпуски, а сега точно не е момента за тях. Другата седмица си пускам платената отпуска и след нея започвам с болничните, колкото и да искам да ходя на работа Simple Smile

Лек и спорен ден на всички пожелавам!

# 601
Здравейте момичета  Hug

Sofie , аз този сайт го открих още като започнах да се ровя за количка  Laughing Само за сравнение ще ви дам най-пресния пример, на който попаднах - количка Куини Спиди, която тук е 690 лева 

http://www.bebe-best.com/strollers_detski-koli4ki-quinny-products_id-16708.html,
/която е един от моя избор за количка  Wink/ в сайта е 515 лева с доставката/тя е 15 ерво/:

http://www.mytoys.de/catalog/search?query=Quinny+Speedi&productsPerPage=20   Heart Eyes

Аз съм го изчислила така - за разликата между цената там и тук ще си взема втъора ръка зимен кош за 150-тина лева - и сме готови  bowuu

# 602
Добро утроооо! Хайде, мятам ви нещо вкусничко от мен!  Hug

Бобчо, можеш да пратиш на лекаря си много здраве и да ходи да попасе някъде. Изследванията за ХИВ и още какво беше, не си спомням, се поемат от ЗК и са включени в пакета за бременни!

# 603
  • Varna, Bulgaria
Добро утро и от мен, хбав ден Ви пожелавам.
"Боднах" си от салатката на QueenBee, но оставих и за другите да има  Laughing
Аз днес мислех да си обуя новите дънки, които си купих от Конти в Пловдив, обаче се оказаха малко по-дълги, от колкото трябва да са и бях принудена да обуя старите си дънки( небременни) С изненада открих, че единствено и само не мога да ги закопчея до горе(е, те са си плитки по принцип). Което ме наведе на мисълта, че въпреки 4-те кила от горе, то явно не съм "трупнала" много на дупе и крака, аповечето са в корема и бюста...
Водейки сутринта към училище щерката, нагърбена с моята и нейната раница, ми се счупи и втората метална закачалчица на сутиена, това преди не ми се беше случвало. Вярно, че тежат ама чак пък толкова. Минах през майка ми и заших и втората презрамка за чашката на сутиена.
Днес ще се огледам вече за нов, защото май ще съм над Д чашка вече...

# 604
QueenBee  Hug точно от това имах нужда, след това което изядох  Laughing Добро утро мами. Изследванията са за HIV, Васерман и Хепатит, пуснах ги още първия път, безплатни са. Мен цяла нощ ме боля корема, а днес ставам и нищо-до сега бях на разходка с кокера  newsm78 странна работа.

Хубав и Весел ден   bouquet

# 605
  • област Варна
Добро утро, дами!
Веднага да си признават кои са Станислава Георгиева и Ивелина Демирова, че няма да ги потвърдя иначе във ФБ  Laughing
На мен Хив, Васерман и Хепатит Б ми влизат в пакета, който съм си платила и са ми отрицателни.
До сега една пълна кръвна картина са ми пускали и урина (за белтъчини, захар и седимент) и последния път ми пуснаха БХС-то. Другия път ФМ, за изследвания незнам.

# 606
добро утро мацки....вчера бях на консултация и го питах док за изследвания защото и аз мисля че в 5 месец трябва да се пуска поне урина ако не друго ама той каза ааааааааааа не чак преди раждането има newsm78доста ме учуди това... бях чела че от 5 месец се прави урина всеки месец за албумин и захар.....а за цитонамазки и други въобще не спомена..БЕБА браво за хубавото резултатче newsm10лек и приятен слънчев ден newsm44

# 607
  • София
Момичета, да ви питам. На някоя от вас предписвали ли са Полижинакс когато вече е била бременна? Д-ра ми предписа, но в листовката пише, че по време на бременност не бива да се ползват. Аз слагам по едно на всеки четвърти ден.

# 608
  • София
Аз май съм си хванала някаква вирусна инфекция  Rolling Eyes и сега се чувствам като парцал.

Бях качила към 2 кила но наскоро установих че съм ги свалила (още преди вируса) и сега съм си на килогрмите отпреди бременността....не ме притеснява това защото по принцип съм си повечко отколкото трябва (65 кг при ръст 170 см) а и си ям нормално и не се ограничавам с нищо - 3 хранения, доста плодове и зеленчуци и поне вднъж месо на ден - но все пак ми е странно. Стават ми почти всички панталони от преди, само дето повечето не с ми удобни и си ходя с бременните дънки и панталони на работа.

# 609
hey_ya аз предната бременност съм ги ползвала. няма страшно  Hug

# 610
  • област Варна
hey_ya тази вечер ми е последната свещичка. В листовката пише, че трябва да има 12 "приема", ама на мен ми изписаха 6. Ама и вярвам на дофторката и си ги ползвам.

# 611
  • София
И на ме 6 са ми изписа. Espinoza, mimoza lolko, благодаря!

# 612
добро утро!!!  Grinning

amidala13 явно каквото и да си говорим, разликата в цените тук и България си остава
двойна, имайки предвид, че в този сайт нещата наистина са евтини..Остава въпросът дали от България доставят в чужбина- знам, че е доста необичайно, но пък книжарниците Хеликон например си имат онлайн магазин и дори си поръчах веднъж оттук книги, които платих чрез Paypal и за доставката им бяха нужни не повече от 10тина дни.Накрая цената на книгите ми излезе все едно съм ги купувала тук, ама пък си бяха на български  Wink ..

# 613
Здравейте.
Хапнах от чудната закуска, която ни е сервирала Пчеличката неуморна.

Хей я, на мен ми бяха изписали Гинопеварил, когато морих гъбите, но мисля, че са на една основа. антимикотични са и двете.

И аз да направя призив, който се е присъединил в групата във ФБ нека се представи и с ника си все пак не можем да гадаем  Rolling Eyes

Амидала, гледам и ти като мен си щурмувала продавалника за нещо точно определено   Whistling

# 614
hey_ya и аз ползвах Полижинакс още в 13 г.с. ама ефект никакъв. Имам още бяло течение, а доктора каза че е нормално.
Днес ходих да давам кръв и урина и в урината имах едни много ситни бели парцалчета, които паднаха на дъното и много се притеснявам какво е това Confused Офф писна ми от притеснения, искам да си изкарам една спокойна бременност, а само някакви работи ми се случват Close

Общи условия

Активация на акаунт