"Майчин дом"- Варна тема 4

• 55 662
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Да и при мен ги няма "Фото Галерия" и "Полезна информация", така че предполагам проблема е при тях. Grinning

Тези цени не знам кога точно са влезли в сила, но за момента със сигурност са актуални. А относно цените за раждане май все още важат тези които са на сайта им. Утре ако нямам какво да правя може да попитам  Grinning

# 376
Хм,че до кога ще вдигат цените Rolling Eyes tigyrcho,разпитай ако можеш... Като се замисля,на мен за цитонамазка(с прегледа) сега след раждането ми взеха 90 лева,а преди 2 години беше наполовина Crossing Arms

# 377
Раждах преди 40 дни.Цените са си такива,каквито са обявени на сайта.Имаха малко повишение заради проблемите около здравната каса.Повече няма да бъдат променяни(поне не и сега)

# 378
  • Варна
Хм,че до кога ще вдигат цените Rolling Eyes tigyrcho,разпитай ако можеш... Като се замисля,на мен за цитонамазка(с прегледа) сега след раждането ми взеха 90 лева,а преди 2 години беше наполовина Crossing Arms
Наистина ли ShockedИ аз трябва да си правя цитонамазка три месеца след раждането,
Бубка при кой лекар си,че чак 90 лева... ooooh!,

# 379
И аз като ходих на преглед след раждането + цитонамазка ми взеха 90 лв.
Мисля че при всеки лекар ще е толкова.Аз бях при Максим Яков.

# 380
  • Варна
И на мен толкова ми взеха през май месец. Добре, че ме предупредиха на регистратурата като ходих да ми махат конците седмица след раждането, за да се подготвя.
 smile3506

# 381
Наистина ли ShockedИ аз трябва да си правя цитонамазка три месеца след раждането,
Бубка при кой лекар си,че чак 90 лева... ooooh!,

Ами и аз съм при д-р М.Яков!Щом и на другите момичета толкова са взели...Но поне резултатите ми излезнаха за 4 дена!Понеделник е дадена пробата,четвъртъка излезнаха резултатите Peace

# 382
  • Варна

Незнам,... това явно някакъв по-специален преглед, като за след раждане  Thinking
Аз май месец ходих за цитомазка /уж по ЗК/, но се оказа, че са превишени отпуснатите по ЗК и трябваше да си я платя. Съгласих се да платя, така и така бях там, а плус това ме погледнаха и на видиозон. На касата платих 20лв. /може би е било само някакво доплащане незнам/.  Party

# 383
и на мен толкова ми взеха! бях при М.Яков! но не съжалявам, тъй като му имам пълно деверие и не ми се налага излизайки от кабинета да се питам дали наистина диагнозите му са верни!  Peace

# 384
  • Варна
и Аз ходя при д-р Максим Яков и при него раждах - на мен също ми взе 90 лв. за преглед + цитонамазка след раждането. Наложи се да ходя за повторна цитонамазка, втория път ми взе 45 лв.Ми то всичко си е описано, всъщност, в ценоразписа на болницата  Peace

# 385
Аз не ходих при Яков (само ФМ) но пак в МД и  не са ми правили цитонамазка само си ме прегледаха обикновен преглед и преглед на белега от секциото и това ми беше прегледа след раждането.Беше на 2 месец след  секциото .Вие кога си я правихте?Моя спомена нещо ,че много рано съм отишла, но нещо не разбрах за какво точно  newsm78 ...........и съответно си заплатих нормален преглед т.е. имах си направление и само потребителска такса  Rolling Eyes

# 386
Мен първия месец след секциото доки ме гледа на ехо да види дали матката е зарастнала правилно,но не ми прави цито,каза на другия месец да ида за това,като ми свършат лохиите.На 2я месец вече бях пред овулация(рано ми дойде менструацията)когато отидох и момента беше подходящ.Не зная защо на теб не са ти направили цитонамазка newsm78

# 387
Лилче,мен Яков ме вика 45 дни след раждането.Прави ми гин.преглед,видеозон,цитонамазка...всичко.
После 6 месеца след раждането пак на преглед - само с видеозон,защото при предния всичко беше ок  Peace

# 388
Задължителна ли е цитонамазката?Аз доскоро се чистих,а преди няколко дена ми дойде,а малкия е вече на 2 месеца.Да не направя някоя беля  Tired

# 389
Мама МиМи, цитонамазка е хубаво да се направи 3-тия - 4-тия месец след раждането, така че не се притеснявай, има време  Grinning И аз трябва да отида скоро.

Общи условия

Активация на акаунт