"Майчин дом"- Варна тема 4

• 55 605
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Ясмина, как не яде и не реве? Каква беше причината?

# 541
Миналата седмица родих в МД при доктор Станева. Страшно съм доволна от всички там, с изключение на д-р Добрева- анестезиолога и д-р Димова- педиатъра- даже не ми се коментира за тях двете.
Персоналът е изключително професионален, всички са любезни, отзивчиви и смея да твърдя, че най- добрите специалисти- гинеколози, акушери и санитари работят там.
И още 10 деца да имам пак там ще ги родя.

# 542
Честито бебенце, да ти е живо и здраво!
 Да знаеш много ме разсмя поста ти, значи ще родиш там отново защото имат добри добри акушерки и санитарки, а не си доволна от педиатъра и анестизиолога, миличка нали това са хората в които е живота на теб и бебето, недей така:))

# 543
  • Варна
Аз да вкарам едно странично въпросче, че от толкова пъти престой в МД, така и не се сетих да питам дали има безжичен интернет в стаите. Някоя информирана ли е по този въпрос? Mr. Green

# 544
Аз да вкарам едно странично въпросче, че от толкова пъти престой в МД, така и не се сетих да питам дали има безжичен интернет в стаите. Някоя информирана ли е по този въпрос? Mr. Green
Има да  Mr. Green

# 545
Само във вип стаите има.

# 546
НаПавчоМайкаМу, честито! Цените същите ли са, т.е. не са коригирани според новата наредба?
Абе нещо не се отваря сайта на МД тези дни, защо ли?
От педиатъра какви по-точно са оплакванията? Много ми е важен този въпрос с педиатрите...

# 547
Честито бебче!!! да ти е живо и здраво и какво е момче,момиче?...не че има значение де
Май за педиатърката Димова напоследък,не чета положителни мнения newsm78 което е кофти наистина. А Юдова там ли беше?...и наистина в цените имали промяна? незнам ти как си родила нормално иил секцио и дали си минала по ЗК?
Извинявай за многото въпроси ама и на мене малко ми остана и искам да съм подготвена Rolling Eyes

# 548
Да, цените са променени- секциото е 1130. За нормалното не знам. Не съм доволна от д-р Димова- не обяснява нищо, заяжда се, но за сметка на това д-р Юдова е невероятна и аз си уредих да комуникирам предимно с нея. Интернет има във Випа.

# 549

Сайта е с нов адрес и с нова визия Peace
http://www.maichindom-varna.com/
Ама още не е напълно готов Wink

# 550
Благодарско! Ей, пак ще си вземат паричките, както се очакваше! Дано поне да има адекватна грижа.

# 551
и сега с новия ценоразпис не ми стана ясно като родиш нормално по ЗК доплащаш 730 ами престоя??? влизали или отделно ще таксуват легло дните? Защото преди промяната с престоя раждането беше 810лв но с престой сега не ми се вярва да са смъкнали цените newsm78

# 552
Цените са намалени с малко и включват престоя.

# 553
А какво значи присъствие на бащата 80-120? Кога колко? Допълнително нещо на лекаря?
Тук в Шумен би ми струвало 350 екип+200 присъствие на бащата, + да си плащам храната, +ВИП 30лв/ден, ако искам да се окъпя като хората,+ да си нося чаршафи, сметката май същата стана?
Сега остана да намисля къде ще се грижат по-добре за мен и главно за бебето, де.

# 554
  • Варна

Сайта е с нов адрес и с нова визия Peace
http://www.maichindom-varna.com/
Ама още не е напълно готов Wink
Не ми се отваря  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт