"Майчин дом"- Варна тема 4

• 55 651
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Аз раждах при д-р М. Яков и съм много доволна, а относно нощно раждане, отзовава се, стига да е в града например, говорили сме по този въпрос с него, ако нещо стане през нощта и беше категоричен, че ще дойде  Peace

# 421
Аз пък не съм особено доволна от него.Да вярно присъства на раждането,имаше екип от доста хора,но той самия не се включи изобщо.Докато аз надавах бойни викове,той стоеше над мен с чаша кафе и разглеждаше татуировките ми.(Имам такава,написана на иврит,а знаете за неговото потекло).
Много по-доволна съм от грижите на д-р Митев,който ме успокояваше,държеше ръката ми и постоянно ми казваше да се усмихна  Hug

# 422
Мама МиМи Laughing,ами радвай се,заинтригувала си Яков Wink Шегата настрана,Митев е много точен лекар,попадала съм на него когато моя доки беше в отпуск Peace

# 423
  • Варна
Привет!!
Момичета ,цитонамазака с прегледа ми струваше 55 лева,бяхте ме наплашили с тези 90 лева Crazy

# 424
Привет!!
Момичета ,цитонамазака с прегледа ми струваше 55 лева,бяхте ме наплашили с тези 90 лева Crazy
При кой? Или няма значение?

# 425
И аз това искам да питам newsm78

# 426
А за д-р Б. Яков /Яков-младши/ отзиви за раждане?
Кой от двамата е по-добър?
Иде реч за нормално раждане /без упойка - имам противопоказание: тежка мигрена/, ако не се объркат нещата.

# 427
90 лв е преглед на магарето + преглед с ултразвук + цитонамазката! не че самата цитонамазка е 90лв  Peace

# 428
  • Варна
Привет!!
При кой? Или няма значение?
Капка Атансова,преглед на магарето +цитонамазка.

# 429
  • Варна
Вече се чудя аз ли не съм добре, там уж цените за цялата болница и за всички лекари са еднакви и обявени нагледно в ценоразпис, а аз като ходих за повторна цитонамазка и преглед съответно на магарето, не ехографски при д-р М.Яков, ми взеха 45 лв.  (поне д-р Яков толкова си написа на листчето )newsm78  
Иначе тези 90 лв. са за тези 3 неща, които glorybg е посочила  Peace

# 430
  • Варна
smile29    мисля,че всеки лекар си има своя такса за преглед,но не съм сигурна.
За К.Атанасова -прегледа на магарето - 30 лв,а цитонамазката е 25. Thinking

# 431
Здравейте! Надявам се да може някой да ми помогне - искам да попитам ФМ и 4Д видеозон едно и също ли е? Аз съм записана в Майчин дом при д-р Капка Атанасова, вече сам 18 г.с., престои ми 4Д, но досега не са ми правили ФМ. Трябва ли да искам допълнително да ми се прави?

# 432
здравей,
щом си при К.Атанасова предполагам си платена консултация. Да едно и също ще ти го направят изследването, при мен беше 20-21г.с.

# 433
Не ,не е едно и също.ФМ е оглед на плода за структурни аномалии,а 4д е за кеф на родителите да му видят лицето,ФМ се прави на 2Д.Не забравяй да си направиш и ФЕхокардиография.Ако ще си правиш в Майчин дом ФМ то поне нека е при д-р М.Яков,другите не са обучени да я правят,само ще си дадеш парите и ще получиш фалшиво успокоение.

# 434
А някой знае ли, дали Майчин дом ще коригират цените, според новите приети прагове?

Общи условия

Активация на акаунт