"Майчин дом"- Варна тема 4

• 55 653
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Не се заплащат отделно.

# 406
clover_d не не се заплащат отделно, те са си включени в цената. Сега се сетих, че ми правиха и ПКК и изследване на урината също предния ден.

# 407
И аз като вас преди секциото се интересувах от това какво ще ми правят на мен, какви изследвания, ще има ли клизма и т.н., а се оказа че това са бели кахъри, бих ви посъветвала да се интересувате и от това кои педиатри са на смяна, какви грижи се полагат за бебето, какви изследвания им се правят, може ли да им се има доверие и т.н., защото когато мине секциото осъзнаваш че всъщност не си отишъл просто на операция,а за да родиш, да дадеш живот, а за това не е важно кога ти правят ПКК и клизма, дано ви накарам да се замислите и в тази посока, а повярвайте има какво да се желае в тази насока, намерете си поне добри педиатри които да прегледат децата ви като се приберете у дома, защото на тези от Майчин дом не може да се разчита,поне при мен беше така.Успех!

# 408
  • Варна
Деня преди секцото ми правиха теста за упойки  Peace Тогава не те "приемат само по документи"., но и правят освен тестовете, преглед на ехографа, преглед за разкритие, кардиограма, запис на тоновете на бебето . Казаха ми следбояд да изпия 1 Дуфалак или да си сложа свещичка Бизакодил- не са ми правили клизма.

На мен не са ми правили нито кардиограма, нито преглед за разкритие, нито пък са ме гледали на ехографа. Записа на тоновете, както и тестовете за упойките, ги правиха сутринта в деня на секциото, за разкритие пък въобще не са ме гледали. Лекарят, който беше дежурен на смяна, ме гледа на ехограф сутринта. Май си мисля, че зависи от това кой ти е следящия ЖК лекар  Rolling Eyes

# 409
Деня преди секцото ми правиха теста за упойки  Peace Тогава не те "приемат само по документи"., но и правят освен тестовете, преглед на ехографа, преглед за разкритие, кардиограма, запис на тоновете на бебето . не са ми правили клизма.
Всичко това трябваше и при мен предния ден,но се наложи в самия ден на секциото Peace Бях при М.Яков Grinning

# 410
nelsiana ,права си .Само че ,аз не мога да доведа педиатри отвън ,нито да кажа кой да е на смяна  Rolling Eyes .
Първото ми раждане беше в АГ САМО и ЕДИНСТВЕНО заради неонатологията.Готова бях да изтърпя всякакви мизерии и пренебрежително отношение ,но се оказа ,че и това е важно .Оказа се ,че и там има вътреболнични инфекции ,недоглеждане ...а на операцията щях да си остана там ,по някакво чудо се разминах със смъртта(вече съм писала за това) .
Благодаря за съветите !
Надявам се ,че всичко ще е наред Praynig !

# 411
на мен преглед за разкритие не са ми правили, но може би тъй като бях секцио, тоест 10 дни по-рано от термина се предполага че няма да има разкритие! иначе кардиограма, тоноже, тестове за упойката - всичко ми напраеиха! клизма и катетър не съм позволявала - бях твърдо против, казах го на Яков - нямаше проблем!  Peace

# 412
smile29  не зависи от следящият те на ЖК лекар  Naughty Тези изследвания и прегледи трябва да се правят задъжително  Peace На мен ми ги направиха горе на 2-я етаж в приемния кабинет, от сестрата и дежурният лекар на смяна  Peace Моята докторка изобщо не присъства  Naughty
glorybg   аз също бях секцио, 12 дни преди термина  Peace Точно поради тази причина си мислех, че прегледа за разкритие ще ми се размине, но доктора, който беше на смяна ( д-р Митев), каза че няма  Crazy
Клизма и катетър изобщо не са искали да ми правят или поставят.

# 413
хахахах добре, че поне това съм пропуснала! хахахаха hahaha

# 414
  • Варна
Ами може и да не съм се изразила правилно, но в деня преди секциото наистина нито един от споменатите прегледи не са ми правили. Сутринта преди секциото стана всичко, за кардиограмата се сетих, че действително правиха, а ехографския си е задължителен, от дежурния лекар, набързичко ми го направи, мисля д-р Костов. Аз също бях 10 дни преди термин и не са ме гледали за разкритие, а за катетър и клизма въобще не е ставало въпрос. Е, клизмата ми се наложи на малко по-късен етап, ама пустите газове като не искаха да излизат, а 2 дни без храна вече не издържах  Embarassed

# 415
Здравейте, момичета Simple Smile В 21 г.с. съм, а още никой не е преслушал сърчицето на бебчо, притеснявам се дали всичко е наред. Мога ли да разчитам на преглед на 3д видеозон в Майчин дом да ми кажат ако има нещо нередно... И има ли някакво предварително записване или мога да отида на място направо.

# 416
Amante,звънни на 332000 и си запази час при М.Яков или който гледа на 4Д...Ако обаче искаш фетална ехокардиография,отиди при д-р Шивачев,в МД няма лекар който да прави такъв преглед.Ако е само за фетална,отиди там!Успех Peace

# 417
bubka:), благодаря много!!! Ще звънна Simple Smile

# 418
Здравейте! Ще раждам през юни, и се замислям да родя в МД. Ходих два пъти на ФМ при д-р М. Яков, иначе не съм от Варна. За раждането се колебая м-у д-р М. Яков и д-р Б. Яков. Кого ще ми препоръчате? Вярно ли е, че не се отзовават на нощно раждане? А заплаща ли се нещо извън обявените цени /в смисъл директно на лекаря/? А дали ще бъдат коригирани цените според праговете в новата наредба?

# 419
Мама Звярка   абсолютно нищо не се заплаща извън обявените цени  Peace 

Общи условия

Активация на акаунт