"Майчин дом"- Варна тема 4

• 55 653
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Доки ми каза че цитонамазката се прави след първата менструация,това за след секцио.Не зная след нормално раждане как е...
Мама МиМи,кажи "страх,не страх..."и си направи това изследване.Да не забравяме че шийката търпи много промени по време на бременност и раждане...

# 391
Здравейте момичета!Имам един въпрос към вас.Току що на сайта на МД видях че за всички консултации пише 4Д+запис.Аз минах 4Д но нямам никакъв запис.Не разбрах на мен ли трябва да ми го даде лекарката този запис или си е нещо за тях?И изобщо за какъв запис става въпрос? newsm78

# 392
m.mega,записа е от избрани кадри от 4Д.то,касае се за 20-30 секунди които се дават на родителите за спомен Flutter На мен също не ми даде моя док защото каза че не се вижда ясно бебето понеже много мърда Tired Но трябва да си кажеш че искаш запис че иначе може и да не се сетят Wink

# 393
Благодаря ти!Като отида следващия път ще питам,ама дали ще ми дадът след като съм минала вече ще видим.

# 394
m.mega,за съжаление няма как да ти даде лекаря след като 4Д.то е минало.Записа се прави на момента само за теб ако кажеш,не за лекаря,нито пък за някакъв архив...На тях не им трябва.Нищо,като се роди бебето ще си го гледаш на живо Grinning

# 395
След месец ми е секциото при М.Яков .
Предния ден ще съм на консулт ,но ме интересуват конкретно 2 неща :

1.правят ли се тестове за алергии в този ден преди операцията(имам лош опит от упойката с предното секцио)
2.дава ли се нещо "очистително"(за пиене ,глобули...) вместо клизма(тук се споменаваше мнооого назад из темите ,че не правят клизма)

Ще съм благодарна ,които са минали по този път да споделят  Hug !

# 396
Въпреки, че мен ме приеха по спешност, не пропуснаха. Тест за алергии се прави  Peace
Яков не ми даде никакво "очистително", нито сега, нито предния път.

# 397
Правят тестове за упойката задължително.
На мен ми ги направиха час преди самата операция, в деня преди секциото по-скоро те приемат по документи.
Рени ми поръча да изпия 2 Дуфалак-а предната вечер Peace

# 398
Мен ме предупредиха да ям до обяд, а на вечеря най-много кисело мляко, след което да изпия Дуфалак.
Тест за алергия на упойките ми направиха в деня на секциото, час преди самата операция, докато слушаха тоновете на малкия. Peace

# 399
Тестове се правят деня преди секцио,но на мен в деня на секциото че беше лееекинко по спешност.Очистителни не дават,само по желание от предната вечер може да си сложиш свещичка Ева Q или да пиеш Дуфалак и след 20 часа да не ядеш.Това информация от преди 3 месеца Peace

# 400
Благодаря ви за отговорите !
Като отида предния ден ще питам дали да не сложа свещичка(за вс. случай) ,странно ми е така без клизма  Thinking  Mr. Green .
Дано тогава и тестовете да ми правят ,а не в последния момент ,все пак ще е планово секцио .

# 401
  • Варна
Тестовете за уойките и на мен ми ги направиха в деня на секциото, докато слушаха тоновете на бебето, също бях планово секцио. Предния ден те викат за попълването на документите като цяло И ми казаха да си купя 2 сашета Дуфалак и да ги изпия и да не ям след 2 часа, май така беше  newsm78 . При д-р М.Яков май не се прави клизма, на мен също той ми прави секциото.

# 402
  • област Варна
Някоя мама да е лежала скоро за задържане? Ако може да ми кажа колко излиза на ден? Има някаква цена на сайта, но дали влизат медикаментите в нея или с плащат отделно?

# 403
Деня преди секцото ми правиха теста за упойки  Peace Тогава не те "приемат само по документи"., но и правят освен тестовете, преглед на ехографа, преглед за разкритие, кардиограма, запис на тоновете на бебето . Казаха ми следбояд да изпия 1 Дуфалак или да си сложа свещичка Бизакодил- не са ми правили клизма.

# 404
Деня преди секцото ми правиха теста за упойки  Peace Тогава не те "приемат само по документи"., но и правят освен тестовете, преглед на ехографа, преглед за разкритие, кардиограма, запис на тоновете на бебето . Казаха ми следбояд да изпия 1 Дуфалак или да си сложа свещичка Бизакодил- не са ми правили клизма.

А тези изследвания заплащаш ли ги отделно или си влизат в цената на секциото  Thinking ?

Общи условия

Активация на акаунт