"Майчин дом"- Варна тема 4

• 55 658
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Здравейте! Надявам се да може някой да ми помогне - искам да попитам ФМ и 4Д видеозон едно и също ли е? Аз съм записана в Майчин дом при д-р Капка Атанасова, вече сам 18 г.с., престои ми 4Д, но досега не са ми правили ФМ. Трябва ли да искам допълнително да ми се прави?
[/quote]
здравей,
щом си при К.Атанасова предполагам си платена консултация. Да едно и също ще ти го направят изследването, при мен беше 20-21г.с.
И при мен беше в същите седмици(ФМ).

# 436
  • Варна
Мама Звярка, napavchomajkamu, 
съмнявам се, че ще има корекция на цените. Това е частна клиника, а и цените са обявени за раждане, не за избор на екип. Всеки решил да ражда там е запознат предварително кое, колко точно ще му струва и ако иска си плаща, ако не... има "държавни болници".  Party
P.S.: Това е лично мнение. Не съм запозната дали ще смъкват цените.

# 437
  • Варна
Я да дам и аз още една цена за преглед и цитонамазка. Точно преди нова година ходих при д-р А.Атанасова и ми взе 75лв за вагинален и ехографски преглед (на спирала) и цитонамазка.

Четох тази тема някъде от средата, но почти не срещнах коментари за д-р Наталия Юдова. Някой, нещо...?

# 438
  • Варна
И аз да се включа относно цените за преглед! Преди 1 седмица посетих д-р Даниела Станева за профилактичен вагинален преглед + цитонамазка = 60 лв. Съответно 35 за вагиналния и 25 за цитонамазка! И на мен ми е много странно защо при обявени цени на сайта всеки лекар си взема колкото си иска?

# 439
  • Варна
хах, май се получава като цената им за дневен стационар - дежурният лекар взема 50 лв., а на регистратура искат 55 лв... newsm78

# 440
Цените няма да коментирам ,но защо не дават касов бон  Thinking ,редовно е това !Ако си поискам-веднага ми издават ,но иначе-не.
Аз друго сега се сетих :
След секцио свалят ли конци или използват от онези ,които се абсорбират ?
И ако свалят-кога се случва-преди да те изпишат или те викат допълнително ,заплаща ли се  Rolling Eyes?

# 441
  • Варна
Свалянето на конците при мен беше на осмия ден. Не се заплаща. Казаха ми, че и от час няма нужда - отидох и влязох. Раждах при д-р М. Яков.

# 442
  • Варна
Цените няма да коментирам ,но защо не дават касов бон  Thinking ,редовно е това !Ако си поискам-веднага ми издават ,но иначе-не.
Аз друго сега се сетих :
След секцио свалят ли конци или използват от онези ,които се абсорбират ?
И ако свалят-кога се случва-преди да те изпишат или те викат допълнително ,заплаща ли се  Rolling Eyes?
clover_d ,да ,свалят се конците ,не са от тези ,които се абсорбират,поне при мен.
Моите ги свалиха на 7-8 ден ,не съм плащала за тази процедура.
 Не съм запазвала час  Wink Peace

# 443
Ясно ,благодаря  bowuu !
Моето първо раждане беше в АГ и там ми ги свалиха в деня на изписването .

# 444
Свалят се на 8-я ден  Peace Не се заплаща, даже и час  не съм запазвала, става много бързо  Peace

# 445
Свалят се на 8-я ден  Peace Не се заплаща, даже и час  не съм запазвала, става много бързо  Peace

да и аз споделям мнението! Бях при Яков, на 8мия ден ми махна конците за 0 време! иначе превръзка не съм имала в/у операцията - имах лепило, за да не се разметсти шевът Peace

# 446
за профилактичен вагинален преглед + цитонамазка = 60 лв. Съответно 35 за вагиналния и 25 за цитонамазка! И на мен ми е много странно защо при обявени цени на сайта всеки лекар си взема колкото си иска?

Ако те бяха гледали на ехограф, щеше да платиш още 30 лв за него Wink

# 447
за профилактичен вагинален преглед + цитонамазка = 60 лв. Съответно 35 за вагиналния и 25 за цитонамазка! И на мен ми е много странно защо при обявени цени на сайта всеки лекар си взема колкото си иска?

Ако те бяха гледали на ехограф, щеше да платиш още 30 лв за него Wink
Абсолютно съм съгласна  Peace
Иначе и аз с информация от днес - вагинален преглед 35лв. и цитонамазка 25лв.= 60лв. и аз бях при д-р Станева! Щом д-р Яков преглежда и на ехографа , значи затова всичко е 90лв.- все пак ехографа си е 30лв. Няма нищо странно  Peace

# 448
На мен ,както преди няколко поста споменах, не са ми правили цитонамазка-моя доктор нищо не е споменавал.Но си ме прегледа след секциото.Преди да забременея ,докато  се лекувах, често бях на преглед с ехограф и видеозон ,но с направление и не съм плащала,така че ако имате възможност можете спокойно да си вземете направление от личния.............

# 449
Свалянето на конците при мен беше на осмия ден. Не се заплаща. Казаха ми, че и от час няма нужда - отидох и влязох. Раждах при д-р М. Яков.
И при мен така Peace Аз върху операцията имах прозрачен лейкопласт,д-р Яков ме напръска още в болницата за да мога спокойно да се къпя още на 3я ден Grinning

Общи условия

Активация на акаунт