"Майчин дом"- Варна тема 4

• 55 579
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Аз искам да ви кажа,че явно мненията на всички тук са много субективни!Родих преди 1 месец дъщеря си в МД.Вечерта бяха дежурни д-р Димова и д-р Добрева ,за които бях чула доста негативни мнения и бях доста уплашена,за моя голяма изненада и двете се държаха страшно професионално и много добре с мен.Останах просто очарована.На сутринта д-р Димова дойде на визитация обясни  ми че бебка е глътнала от около плодните води и се е наложила промивка на стомаха,но да не се притеснявам,че няма нищо страшно и на обяд ще ми я донесат да и се радвам.На изписването ми отговори на всички въпроси,прояви интерес към нас,относно изборът ни на педиатър,къде ще я гледаме,кой ще ми помага(имах усложнения от раждането),изобщо наистина бях много впечатлена.Така че както има момичета които не са доволни искам да ви кажа че има такива като мен които са останали много приятно изненадани от отношението и на двете лекарки  bouquet

# 601
Следя тази тема и направо се "отвращавам" от поведението на тази доктор Димова. Може да е добър педиатър, но и отношението е многооооооо важно. За щастие, когато аз раждах 2008 я нямаше.
Защо не напишете оплакване от нея в техния сайт до Яков, предполагам ще вземе мерки. Peace

и аз това имах предвид, но виждам че колкото са НЕ доволни от едната толкова са НЕ доволни и от другата,така че се губи смисъла едва ли ще се вземе под внимание. Живот и здраве май аз съм следващата, която ще се срещне с докторката така че най вероятно и аз ще имам някакво мнение по въпроса за въпросната докторка. Но въпреки всичко според мен щом отиваш и си плащаш за всичко,не трябва да има и толкова недоволни Rolling Eyes  такова отношение е нодопостимо

# 602
здравейте !
Интересувам се от педиатрите в майчин дом , по точно от това какво включва таксата за 1 година, какви изследвания  и ако ми се наложи извънредно спокойно ли си ходя без да плащам или си плащам всеки преглед.
И още един въпрос , тъй като мисля да раждам в майчин дом , но в ценоразписа не видях да пише гена за гледане на новородено сумата която плащаш за раждане включвали и гледане на бебето

# 603
  • област Варна
bonbonkata-maia, ако си осигурена и влизаш да раждаш с направление за хоспитализация, грижите за новородено са включени в цената.

# 604
espinoza багодаря ти  много за инфото

# 605
здравейте !
Интересувам се от педиатрите в майчин дом , по точно от това какво включва таксата за 1 година, какви изследвания  и ако ми се наложи извънредно спокойно ли си ходя без да плащам или си плащам всеки преглед.

Koпирано от сайта:

- Консултативни и профилактични прегледи на новородени и деца,
- скрининг за вродена луксация на тазобедрената става
- трансфонтанелна ехография на мозъка на новороденото
- детска консултация на кърмачето
(Под наблюдение са децата от 0 до 1 годишна възраст. Абонаментът включва - 15 консултации и необходимите лабораторни изследвания на кръв и урина . през първия месевц се провежда неонатален скрининг за вродена луксация на тазобедрената става и ехографско изследване на мозъка.)
- детска консултация на детето след 1г.
(В този период към основните прегледи се включва и ехография на коремни органи.)

# 606
baby_doll благодаря ти, това не съм го видяла.Ползваш ли услугите на педиатрията ?

# 607
baby_doll благодаря ти, това не съм го видяла.Ползваш ли услугите на педиатрията ?

Да, с дъщеря ми 2 години. В момента и с бебето. Доволна съм, при д-р Хариева сме.

# 608
 baby_doll извинявай ако досаждам , ако стане така да се влиза в болница какво се прави в случая, тя едвали дава направления за изследвания,.....

# 609
Ето че дойде и моят ред да се похваля на 22,03 на обяд родих дъщеря си Мадлен.Много съм доволна от екипа и от всички които присъстваха на раждането.Раждах при д-р Георгиев  и акушерката Галя мисля че се казваше които също са страхотни. Добрева анистезиоложката също я препоръчвам горещо ако се чудите между нея и Мичоров просто разликата е огромна. Първия път също раждах с епидурална но ми я слага Мичоров е повярвайте няма нищо общо. И друго интересно,доста коментирахме педиатърката Димова,и от нея съм доволна Laughing наистина на моменти е по рязка в изказванията си но като цяло се държа добре, всяка сутрин на визитаци казваше колко тежат бебоците дали са ок, и караше сестрите дани проверяват дали имаме кърма,за да ги кърмим, и все повтаряше никакви добавки! Кърмете!!!...

# 610
malka s4etka,честита ти рожбичка Grinning Много да ти е здрава и щастлива! Радвам се че си останала доволна от Майчин Дом Peace

# 611
  • Варна
malka s4etka, честито розово щастие!
Много се зарадвах на поста ти, че идва и моят ред за раждане при д-р Георгиев. Е, при мен ще е за първи път, но се надявам след това да звуча позитивно като теб! Praynig

# 612
  • Варна
Ето че дойде и моят ред да се похваля на 22,03 на обяд родих дъщеря си Мадлен.Много съм доволна от екипа и от всички които присъстваха на раждането.Раждах при д-р Георгиев  и акушерката Галя мисля че се казваше които също са страхотни. Добрева анистезиоложката също я препоръчвам горещо ако се чудите между нея и Мичоров просто разликата е огромна. Първия път също раждах с епидурална но ми я слага Мичоров е повярвайте няма нищо общо. И друго интересно,доста коментирахме педиатърката Димова,и от нея съм доволна Laughing наистина на моменти е по рязка в изказванията си но като цяло се държа добре, всяка сутрин на визитаци казваше колко тежат бебоците дали са ок, и караше сестрите дани проверяват дали имаме кърма,за да ги кърмим, и все повтаряше никакви добавки! Кърмете!!!...
Честита дъщеричка,malka s4etka !!Да е здрава и щастлива!  Hug
И  аз се радвам,че си останала доволна от МД Hug
Trufel безпроблемно раждане ти желая  Hug

# 613
Моля да се включи някой, който има впечатления от двамата д-р Яков - за нормално раждане иде реч, ако не се объркат нещата. Тъй като съм ходила на прегледи само при тях двамата и нямам впечатления от другите лекари в МД, съм решила да избера единия от двамата, но кой??? Младият е много внимателен и подробен в обясненията, но дали има достатъчно опит? Възрастният е без съмнение опитен, но дали ще се занимава с мен, или има още 1001 задачи? Доколкото знам, и при двамата може да се роди по ЗК?
Женската консултация не ми е в МД, ако има значение - просто не бива да пътувам.

# 614
Мама Звярка аз не съм ходила при младият Яков,но консултацията и раждането ми беше при баща му.С две ръце гласувам за него PeaceНе е много приказлив,но пък си знае работата.Аз лично още 10 деца да имам пак при него бих родила

Общи условия

Активация на акаунт