"Майчин дом"- Варна тема 4

• 55 592
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Привет,момичета!
Относно д-р Димова-подкрепям Бубка PeaceИ мен не ме дразнеше ,абсолютно на всички въпроси ми е отговаряла и ми е обръщала внимание.И сега даже ходя при нея на частни консултации,винаги е насреща,преглежда много щателно бебка.
Обяснява всичко много подробно Peace и нагледно,ако има нужда.
Засега и аз съм доволна от нея.

# 586
  • Варна
И аз да се запиша в темата Simple Smile Реших да раждам при д-р Даниела Станева в МД. За нея четох много отзиви, повечето бяха добри. Дано аз да не остана разочарована  newsm78

Темата е много хубава, ще я следя с интерес. И ще споделям впечатления от МД, които биха помогнали на другите   bouquet

# 587
malka s4etka  не е така както си мислиш! Мен пък много ме дразнеше и ядосваше д-р Юдова! Направо ми се караше и много троснато ми обясняваше, когато изобщо имаше желание да се обяснява ! Не съм си задала въпроса, а тя излизаше от стаята - е как да я догоня, с това секцио беше абсурдно ! Изобщо не съм доволна от нейното отношение ! Да не говорим, че като я питахме за кърменето ни обясняваше да даваме АМ на малките - а аз и другото момиче в стаята имахме достатъчно кърма, както се оказа. Два часа след нейният съвет мина една много мила акушерка и много подробно ни обясни за кърменето и ни подкрепяше да си кърмим бебетата- а като ме видя мен и мократа нощница ми каза, че си имам достатъчно кърма и не трябва да се тревожа! Е все още имам и малкия се кърми вечер. Д-р Димова също ни проверяваше дали имаме коластра и кърма после и ни обясняваше за кърменето. Другото момиче в стаята също си имаше кърма . Д-р Димова и помогна да си кърми детенцето, защото тя имаше проблем със зърната и първото си дете изобщо не е успяла да кърми, но благодарение на д-р Димова успешно си кърми второто детенце още от родлния дом!
За протокола- ние също сме на детска консултация при д-р Димова. Изключително подробно преглежда, обяснява всичко и не бърза с антибиотиците. Назначава, когато положението наистина е сериозно.

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 11:38 от veselyshko

# 588
Момичета мен ме дразнеше една възрастна педиатърка, доколкото разбрах била от Разград  Rolling Eyes
Когато зададох въпрос за това, какво да правя с пъпа на малкия, тя ми се сопна, че не било нейна работа да ми обяснява. После си позволи да коментира избора на име за синът ми. Но не я знам как се казва. За всеки случай не е Димова (тя е с черна къдрава, коса, ако не се лъжа).

# 589
Ами аз друга възрастна ,освен Димова ,не засякох  Rolling Eyes .
Не даваше разяснения ,само заповядваше-"тук без добавка ,има кърма" , а бебетата се дерат ,не ги сваляме от гърда ,като дадем малко АМ и заспиват моментално .Аз също исках само на кърма да е ,ама пък гладно да стои-не е работа  Naughty .
На една майка  й каза ,че бебето й е родено с някакво заболяване на кожата ,трябвало лечение и тръгна да излиза  Shocked ;момичето се шашна ,започна да я разпитва , а тя й се сопна и нищо не й каза  ooooh! !Опитвахме се да зададем някой друг въпрос ,но женицата се изниза и това е  Crossing Arms .
Не знам колко е компетентна ,но отношението й беше потресаващо ,даже и за държавна болница !

# 590
Да поправям се, сега намерих рецептата, която ми е написала преди изписването. Точно Димова се казва, значи е тя. Бъркам я с една лекарка, която имаше сходно име, но нея не я видях. Тя преглеждаше големият ми син, по време на престоя ни в болницата преди 6 години. След това го записах на консултация в МД, при Юдова и като цяло бях доволна. Чисто, топло, не се налагаше да чакам, имах си запазен час. Малко ни се разминаваше мнението за гледане на бебе, но все пак аз съм тази, която решава, кое и как да стане Wink
Малкото го записах при личната, за обстановката в държавната болница няма да коментирам, всички я знаят. Иначе и с нея имаме леки спорове, кое, как да стане. Wink

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 15:49 от Radina

# 591
После си позволи да коментира избора на име за синът ми. Но не я знам как се казва. За всеки случай не е Димова (тя е с черна къдрава, коса, ако не се лъжа).
Мдаа,Димова е с руса коса Peace Поста ти ме навява на смешни спомени.Димова като си науми че бебка е бебчо...И все се обръщаше с "той това,той онова" като говореше за дъщеря ми Laughing Ама карай,те бебетата всичките на момченца приличат като се родят,а моята все още си е така Mr. Green

# 592
тя горката има толкова хора на главата, че това са неизбежни изцепки!!!  hahaha

# 593
  • Варна
Момичета привет!
Някой знае ли д-р Димова до кога е на работа?Не си вдига телефона..

# 594
Д-р Димова може би е чудесен педиатър, но проблемът е в отношението и тип "не ме занимавай да ти обяснявам и без това нищо няма да разбереш". Аз почти бях пред нервна криза заради това отношение, като можеше да ми спести много притеснения, ако ми беше обяснила точно,кратко и ясно какъв е проблема със сина ми- доктор Юдова направи това по- късно, след като я извиках да си поговорим. Иначе лечението на сина ми е било адекватно, защото сега е ок, а се роди с кожна инфекция и много завишени левкоцити.

# 595
Момичета привет!
Някой знае ли д-р Димова до кога е на работа?Не си вдига телефона..

в Неделя ще ходя

# 596
д-р Димова обикновено е до  късния следобяд на работа, в събота почива, в неделя работи.

# 597
  • Варна
Спомням си тази педиатърка! Когато родих беше на смяна. Доста се сопна на момичето до мен! Нейното момченце се беше родило с някакъв проблем с кожичката на пениса. При зададен въпрос от страна на момичето отговора беше - "Ами такова сте си го направили! Трябва да се консултирате с детски уролог".  Тази лекарка дори не я успокои, че не е фатално, а просто излезе от стаята. Попитах я нещо на другия ден - отговора беше - Имате си педиатър, той ще ви каже! #Crazy А тя за украса ли е там се пита в загатката?

# 598
  • Варна
Следя тази тема и направо се "отвращавам" от поведението на тази доктор Димова. Може да е добър педиатър, но и отношението е многооооооо важно. За щастие, когато аз раждах 2008 я нямаше.
Защо не напишете оплакване от нея в техния сайт до Яков, предполагам ще вземе мерки. Peace

# 599
Тогава трябва да се напише оплакване и срещу д-р Юдова. Има и други момичета недоволни от нейното отношение, включително и аз, както стана ясно !

Общи условия

Активация на акаунт