Анти Д - 165лв. и ХБН - 61лв. На някой говорят ли му нещо?
Анти Д-профилактика с анти Д гамаглобулин.
Налага се,ако ти си с отрицателен резус фактор,а бебето е се роди с положителен такъв.
Същото така,ако си такъв резус фактор е препоръчително да се прави и след аборт,и амниоцентеза.Но това естествено го казват лекарите

Аз съм с такъв

За педиатрите,аз също бях споделила,че не съм очарована.Конкретно за д-р Юдова,някак ми е прекалено мила.Едно такова фамилиарно поведение има,чуя ли д-р които говори на "миличка" и си имам едно на ум.
И двата пъти,дечицата ми се родиха,без кой знае какви проблеми,слава Богу.
Синът ми го сложиха в кувьоз(повтарям се,за което се извинявам) И никой не сметна за нужно да ми обясни защо.Вероятно не е било нещо сериозно и за това са преценили,че могат да минат и без обяснения,но за мен това е много неправилно
Да моля за информация многократно,родила съм току що и да се влача по коридорите,и да я намеря с вдигнати крака,да ми се усмихва,и да ми каже-"е ама какво толкова си се притеснила......" Да ми каже,че бебето няма да ми го даде,ей така за всеки случай,отново без обяснения?!Не разбирам и как три дни ,никой нищо!Коментара беше -ако има нещо страшно,ние ще ви кажем.Ама защо трябва да е страшно,за всяка майка,всяка информация е важна.
А да,за Д-р Юдова като педиатър,за мен тя е прекалено консервативна и се ръководи от методите от преди години.За ранно захранване,агресивно лечение и в никакъв случай не е за дългото кърмене.Все неща които са различни от моите виждания,може би и за това така съм леко предубедена и до някъде негативно настроена към нея.
За д-р Яков,страши,съм чувала само положителни отзиви,нямам лични наблюдения.Мога само да добавя,че е много харизматичен мъж
за д-р А.Атанасова,доста пъти съм писала,но ще го направя пак,много ангажирана към пациентите си.Придържа се максимално към естествените процеси,сдържана,мила,внимателна.Тя е моят гинеколог,радвам се,че попаднах на нея!
Леко и безпроблемно раждане на всички на които им предстои!
И Господ да бди на дечицата ни,родени и неродени

сега вече е обявено в сайта им официално. ХБН не знам какво е
, че цените в новата страница за здравно неосигорени са се вдигнали
!
И бебка е записана при нея сега.Не бърза с АБ,въпреки че имаше няколко критични ситуации.Обаче ми каза че хич не иска да изписва АБ на толкова малко бебе...Постоянно ни викаше пак да види бебка контролно за да е сигурна че всичко е ок
Занапред ще видим как ще се държи