"Майчин дом"- Варна тема 4

• 55 601
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Velina_p,на мен ми се отваря newsm78 Я и други момичета да пробват и да кажат отваря ли им се новия сайт на МД Thinking Иначе е много хубаво решен в нежен цвят Heart Eyes

# 556
Да,и на мен ми се отваря сайта  Peace

# 557
  • Варна
Отваря ми се  Party
Приятно съм изненадана от новите цени, но до лятото имаме време  Crazy

# 558
Отворих сайта без проблем.
tigyrcho дано до лятото още да паднат  Hug

# 559
  • Варна
Хмм ..странно,не иска да ми се отваря и това е Close
Ето това ми изписва-"Unauthorized use of this file! Content truncated! "

# 560
и сега с новия ценоразпис не ми стана ясно като родиш нормално по ЗК доплащаш 730 ами престоя??? влизали или отделно ще таксуват легло дните? Защото преди промяната с престоя раждането беше 810лв но с престой сега не ми се вярва да са смъкнали цените newsm78
При раждане по ЗК , престоя е включен в цената. Заплаща се само ако искаш да си сама , или с придружител  Peace

# 561
  • Варна
И аз съм приятно изненадана от промяната в цените, чак не ми се вярва Mr. Green Но се чудя защо е празно мястото на цената за нормално раждане с епидурална аналгезия примерно..и някои други. Thinking

Иначе се разочаровах от това, че wi-fi има само във ВИП-а...   Tired Все пак, това отдавна не е "екстра" дори за кварталните поликлиники...

# 562
Trufel,като тръгнах да раждам и аз си мислех да завлека лаптопа там(бях Вип стая)и да пиша ли пиша...Хе,хе...Като родих се оказа че дори ходенето до WC е голямо приключение,после гледането на бебето...Та не ми остана време дори и за ТВ,какво остава за интернет.Това го пиша за да те успокоя че дори и да няма нет,липсата му не се усеща Mr. Green

# 563
Това го пиша за да те успокоя че дори и да няма нет,липсата му не се усеща Mr. Green
Peace и аз така мисля. Аз обаче лежах в МД една седмица преди да родя, не бях във ВИП-а, но "хващах" интернет без проблем, от кабинета на д-р Яков. След като родих изобщо не се и сещах за нет.

# 564
Нефертити, при кой д-р Яков ражда - младши или старши? Кой препоръчваш от двамата?
Младият ми се вижда по-внимателен, обяснява много. Възрастният би трябвало пък да е по-опитен?
Ще раждам нормално/ако не се объркат нещата/.

# 565
Нефертити, при кой д-р Яков ражда - младши или старши? Кой препоръчваш от двамата?
Младият ми се вижда по-внимателен, обяснява много. Възрастният би трябвало пък да е по-опитен?
Ще раждам нормално/ако не се объркат нещата/.
Бях при старшия, той ми следи бременноста от 4-тия месец. Младия ме е преглеждал веднъж докато лежах в МД, стария беше в спешно секцио. Младия е по-разговорлив и си казва всичко без да го питаш, а стария обяснява, но само ако го попиташ. Аз съм много доволна, защото имах доста рискова бременност - много контракции и високо кръвно от началото на 8-мия месец, ако не беше д-р М.Яков да рискува и да извади сина ми малко по-рано можеше и втората ми бременност да завърши като първата. Добре че отидох при него. Отделно от много лекари преглеждали сестра ми, само той видя че тя има проблем.
С много добри впечатления съм и от д-р А.Атанасова /тя му асистираше при секциото/, минавала е и на визитация докато лежах там.

# 566
Аз при младия си ходя на профилактични прегледи /като не бях бременна/, при стария ходих на две ФМ, гледа дълго време - накрая каза - ОК си. И аз - ама как, в смисъл повече обяснения, той вика, абе, споко, всичко си му е наред и това беше newsm78. И аз още се притеснявам може ли да не е видял нещо, което да му има на бебето? Иначе бременността ми е рискова, следят ме в Шумен, защото не мога да пътувам, но се замислям да родя в МД заради ужасно отношение и мърлящина при първото ми раждане тук. Да не говорим, че тук отначало ме бяха почти убедили, че съм за секцио този път, а д-р Яков каза, че по никаква причина това не се налага засега newsm78.

# 567
Nefertity,съгласна съм за Яков старши!Много съм доволна от вниманието което ми отделяше всеки път!И аз бях със страшно много контракции и страхове.Постоянно търчах на прегледи.За мен е най-добрия,още повече че ме издържа стоически Peace

# 568
Казвате значи, мога да му се доверя? Ако не родя в колата по пътя за Варна де...

# 569
Здравейте момичета   bouquet
след дълго четене тук се спрях на д-р Б.Георгиев. Миналата седмица бях на първа консултация при него, стори ми се много отзивчив и внимателен. Ще раждам нормално стига всичко да е ОК.

В новия сайт, в цените за нормално раждане (за неосигорени) виждам  2 нови компоненти:
 Анти Д - 165лв. и  ХБН - 61лв. На някой говорят ли му нещо?

Общи условия

Активация на акаунт