Aşk-ı Memnu(Забранена любов) "Вай Вай Вай" ~ 12

• 33 061
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
 Magosniwa  Hug Hug HugБлагодаря за трейлара  bouquet аз цял ден гледам канал Д, ама не го видях там

# 166
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета ! Вече не успявам да чета , от 1 тема станаха 4 вече,които преглеждам.
Най-редовно чета ,но нямам време да пиша ! В  Забранена любов и в Перла всички момичета сте големи сладурани   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet,Хиляди пъти Ви благодаря за всички новини свързани с Къванч и Сюнгюл.
Вечер  за мен снимките и новините са като балсам за душата ми след дългия работен ден,много се увлякох ,а в всъщост исках да ви споделя ,че в Езел са кръстили Къванч-  Мистър бебешка физиономия  дегизиран като сериен убиец.

# 167
Здравейте момичета ! Вече не успявам да чета , от 1 тема станаха 4 вече,които преглеждам.
Най-редовно чета ,но нямам време да пиша ! В  Забранена любов и в Перла всички момичета сте големи сладурани   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet,Хиляди пъти Ви благодаря за всички новини свързани с Къванч и Сюнгюл.
Вечер  за мен снимките и новините са като балсам за душата ми след дългия работен ден,много се увлякох ,а в всъщост исках да ви споделя ,че в Езел са кръстили Къванч-  Мистър бебешка физиономия  дегизиран като сериен убиец.
Оплачи се на още едно място  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 168
Добро утро! Hug

# 169
  • Варна
Добро утро   Hug Hug Hug

# 170
  • Варна
Вчера влизам в темата за Перла и първото което видях беше това  ooooh! 

Направо си огладнях на секундата  Mr. Green Аааааааааааа много вкусно изглежда  Heart Eyes

# 171
Особенно сърмите  Grinning

# 172
  • в очите на дъщеря си
Добро утро другарки и другари hahaha

# 173

Дубрутру!

Crazy

# 174
  • Варна

Дубрутру!

Crazy
Какви са тия бира рано сутринта  Grinning

# 175
Какви са тия бира рано сутринта

Октоберфест става на 200 г.Страхотно изживяване е Laughing

# 176
  • Варна

Joy Joy Joy Като я изпиеш бирата внимавай с работата и какво пишеш може да не виждаш  hahaha hahaha hahaha

# 177
здравейте мацки.
мн отдавна не съм влизала,и мн сте писали.

влизам само да ви кажа,4е виждам в трейлъра на листопад гаджето на лейля в живота.това е мъжът който се кара с оус
артиста се казва АЛИ СУНАЛ

ако ве4е сте забеляза ли,ме извинете

# 178

Joy Joy Joy Като я изпиеш бирата внимавай с работата и какво пишеш може да не виждаш  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy

Каква ли ще съм красива от сутринта да не умервам клавиатурата и монитора да ми се вижда двоен #Crazy

Но лисанка подуши бирата и се показа  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 11:52 от Slawena

# 179
  • Варна
Къде си Славенче   newsm78 Още ли гледаш сиир в темата за Листопад  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт