Aşk-ı Memnu(Забранена любов) "Вай Вай Вай" ~ 12

• 33 067
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Или ще я купува или само ще я кара известно време #Crazy май нищо не разбрах от превода на гоогл

# 631
  • Пловдив
Хвърляш ли по едно око на Листопад?
Снощи Али Ръза ми скъса нервите. Много харесвам Лейля.

# 632
  • на брега на Дунав
Здравейте!
Извинявам се, че така нахлувам в темата ви. И аз харесвам Къванч, макар и да не съм от толкова ревностните му почитателки.....

В отговор на пост 629:

Май ще си купуваме нова кола.....
http://www.superpoligon.com/haber/21219

Позволявам си да внеса яснота: Това е колата /Мазерати/, която Къванч /в ролята на Секиз/ караше в "Езел" - сама че червена

# 633
  • Пловдив
Аз си мислех, че червената кола е неговата червена. Те много често май използват и лични неща по филмите - имам впредвид например пръстени които носят - намират поводи във филмите да си ги подарят / предполагам само/.

# 634
Здравейте!
Извинявам се, че така нахлувам в темата ви. И аз харесвам Къванч, макар и да не съм от толкова ревностните му почитателки.....

В отговор на пост 629:

Май ще си купуваме нова кола.....
http://www.superpoligon.com/haber/21219

Позволявам си да внеса яснота: Това е колата /Мазерати/, която Къванч /в ролята на Секиз/ караше в "Езел" - сама че червена

здравей ios !
Въобще не се притеснявай, а и благодаря че внесе яснота Hug човек не може да знае всичко Peace

# 635
Хвърляш ли по едно око на Листопад?
Снощи Али Ръза ми скъса нервите. Много харесвам Лейля.

Да снощи поуспях да го гледам и по двата канала.За еп по каналД в предишните сезони Али Раза наставляваше, съдеше, прощаваше, а сега затворен в собственото си тяло, е ням наблюдател на всичко което става около него.А по бтв Лейлята няма срама гордост няма ли това момиче, нали щеше да е щастлива и да видят те е и какво стана сви опашка и иска прошка не става  така -това което и сам си направиш и най големоя ти враг не може да ти го причини .А и Хайрието ей куха жена и това е ! А Ферхито нямам търпение да дойде момента и да влезе в затвора а и Митхат май взе да идва на себе си но е късно.

Джаврието ей до сега да я бях изгонила/добре че моята свекърва е много свястна жена а пък аз какво ли чудо ще съм ../

И тея Текинови с техните простотии ще изумят Айшето май горкото и то вече не издържа Sick

А аз не харесвам Лейля по скоро неадекватното и държание на моменти,в стремежа си да бъде щастлива допуска много грешки и страда от това а не си взима поука
Неджля по ми допада като персонаж-силна независима и си взе поука от грешките а не мрънка като сестра си Само дето е толкова студена не мо допада а за отношението и към семействот то с тях човек понякога наистина незнае как да се държи

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 11:04 от Slawena

# 636
  • Пловдив
С всичко съм съгласна. Ама незнам защо ми харесва Лейлята. Май изпусна снощи хубавите новини от Оуз / по бълг.телевизия/. Точно щото е смотана ми харесва. Аз и Ферхито харесвам. А пък Фикрет като не си отвори устата лично срещу баба ти Джеврие - ще страда. Но,,,, иначе няма да има филм.

# 637
Ферхунде и на мен ми харесва по принцип харесвам силните жени които  отстояват себе си и постигат целите си макар и понякога да е цинична но много се е борила за да постигне това което е в момента .И думите на майка и са верн,тя още обича Шефкет но сякаш не знае как да обича .И друго което ми направи впечетление На Ферхито долната джука не и е толкова сдъвкана на вътре в 5 сезон явно нещо се е тунинговала newsm78

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 12:47 от Slawena

# 638
# 639
  • Пловдив
Обядвахме, отпуснахме се. Тук спря да вали. Малко в темата и малко работа.

# 640
  • Пловдив
Днес, почти съм сама...
Няма Ви, но по едно следобедно кафе за събуждане на работното място

# 641
Ох мариана мерси за кафето, но едва сега смогнах с работата не съм сядала от обед Sick

# 642
  • Пловдив

Има и натоварени дни. След малко и аз се прибирам и ще приготвям вечеря.
Женски грижи, няма как. Желая на всички и тези дето липсваха днес - лека вечер.

# 643

Има и натоварени дни. След малко и аз се прибирам и ще приготвям вечеря.
Женски грижи, няма как. Желая на всички и тези дето липсваха днес - лека вечер.

a аз отивам да зубря английски и чак след това ще видя децата си и половинката и май той ще готви а милия освен картофи и яйца др не знае да опърже дано мама свекърва да  понаготвила но за сметка на това утре ще почивам Лека вечер Hug

# 644
  • Пловдив

Всички спят!

Общи условия

Активация на акаунт