Aşk-ı Memnu(Забранена любов) "Вай Вай Вай" ~ 12

• 33 007
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
MARIANA ТИ МАЙ СИ ОСТАНАЛА САМА И НА МЕН ДОСТА ЧЕСТО МИ СЕ СЛУЧВА НО  НАЛИ ЗНАЕШ И САМ ВОЙНА Е ВОИН
ТИ ДА НЕ СИ НА РАБОТА ДНЕС А АЗ НИКЪДЕ НЯМА ДА ИЗЧЕЗВАМ НО КОГАТО СЪМ У ДОМА ЗА КОМП ВРЕМЕ НЕ ОСТАВА

# 676
А ИДЕИ ЗА АНКЕТА newsm78

# 677
  • Пловдив
Slavena - РАЗМИНАВАМЕ СЕ. Не съм на работа. В къщи сме с 1 компютър и 1 лаптоп и с 2 нета - ама синовете и едва се домогвам. Сутрин с кафето и цигарата докато къщата спи..... съм аз.

Приятен обяд и почивка!

# 678
  • Пловдив
Откъдето и както да га погледнеш - все е хубав.....

# 679
  • Пловдив

Браво на момчето!

# 680
mariana Hug

за момчето си права убавото си е убаво Grinning

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 19:21 от Slawena

# 681
  • Пловдив
Здрасти отново!
Slavena по цифровата ни т-я в неделя от 9 до 12 часа по Star tv-турска има едно папарашка предаване за живота на звездите. Ако хващате тая т-я, попадала ли си на него? Почти не пропускат нещо за наште любимци.

# 682
http://vbox7.com/play:003614a1

НЕЩО РОМАНТИЧНО И  КРАСИВО

# 683
  • Пловдив
Чета още един форум - Кътче на турското кино. Там се коментира, че филмът е закупен ат БТВ, І-ви сезон, а защо не го дават все още? В Турция реалити шоута ги дават след 10,30 вечер, а от 8,00 вечер обикновено дават семейни филми - такива които коментираме. Тия от телевизиите дали четат нашите форуми - с две думи, да го почват филма.
А за АНКЕТА - може да се измисли нещо от рода кой герой Ви допада и защо.

# 684
  • Пловдив

Колко е хубава Sedef на тази снимка.

# 685
  • Пловдив
Добро утро!

Журналиста е бил на вечеря със своя позната, когато в ресторанта влязъл Къванч с приятел. Седнали на една маса и той чул как К. се оплаква на приятеля си, че получавал толкова много сценарии, които вече стояли в тоалетната на рафта до тоалетните му принадлежности. Журналистът с възмущение отбелязва, че от личността на самия К. не е останала нищо, сякаш той се е превърнал в комбинация от Бехлюл и Секиз. Значи вкъщата му не е останало място за сценариите и вече ги държи в тоалетната, но може би ще дойде ден, в който ще си спомни, че именно на тях дължи своята популярност и ще ги сложи там където трябва. Или може би ще даде част от сценариите на младите си колеги, които чакат да получат роли в Cihangir Firuzağa, за да ги подкрепи по този начин и те да получат своя шанс. / този превод е от nevin от темата на Перлите/
Аз много не вярвам на такива писания /журналистически/, но ако е вярно дано си хареса някой сценарий и да го гледаме момчето.

# 686
  • Пловдив

Да си спомним!

http://www.youtube.com/watch?v=LkukNnn8-a0

# 687
Здравейте и от мен Hug

Журалиста е бил на вечеря със своя позната, когато в ресторанта влязъл Къванч с приятел. Седнали на една маса и той чул как К. се оплаква на приятеля си, че получавал толкова много сценарии, които вече стояли в тоалетната на рафта до тоалетните му принадлежности. Журналистът с възмущение отбелязва, че от личността на самия К. не е останала нищо, сякаш той се е превърнал в комбинация от Бехлюл и Секиз. Значи вкъщата му не е останало място за сценариите и вече ги държи в тоалетната, но може би ще дойде ден, в който ще си спомни, че именно на тях дължи своята популярност и ще ги сложи там където трябва. Или може би ще даде част от сценариите на младите си колеги, които чакат да получат роли в Cihangir Firuzağa, за да ги подкрепи по този начин и те да получат своя шанс.

е това ако е вярно е гадно, но може и да е жълт гаф

но де да знае човек може там да получава вдъхновение #Crazy или да е най продуктивен Mr. Green

# 688
  • Пловдив
Като знаем К.Т. какъв е по интервютата, пък и как обича да говори такива неща - склонна съм да мисля, че новината е жълта.

# 689
  • Пловдив
СЛАДУРИ

С ТАЗИ ВИЗИЯ Е НАЙ-ХУБАВ, А?

Общи условия

Активация на акаунт