Aşk-ı Memnu(Забранена любов) "Вай Вай Вай" ~ 12

• 33 037
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
# 121

КАФЕ ЗА НАС

ЧАЙ ЗА MAGOSNIWA

# 122
  • Варна
Нали знаеш че много те обичам   love001  love001  love001

# 123
Нали знаеш че много те обичам   love001  love001  love001

ЗНАМ ЗНАМ  smile3521 smile3521

# 124
тина Hug тъкмо щях да ти пращам серията ни ти си видяла линковете предполагам Laughing

# 125
  • в очите на дъщеря си
тина Hug тъкмо щях да ти пращам серията ни ти си видяла линковете предполагам Laughing

да Славенче мн ти благодаря

аз снощи реших да изгледам 160 епизод на листопада и да ви кажа хич не бях очарована  Close

# 126

аз снощи реших да изгледам 160 епизод на листопада и да ви кажа хич не бях очарована  Close

гадна сериика, но снощинищо не съм гледала моите мъже са грипави и нали знаеш само 1-2 мин от фатмето успях да си открадна

# 127
  • в очите на дъщеря си

аз снощи реших да изгледам 160 епизод на листопада и да ви кажа хич не бях очарована  Close

гадна сериика, но снощинищо не съм гледала моите мъже са грипави и нали знаеш само 1-2 мин от фатмето успях да си открадна

абе яка сапунерка стана то този али ръза вече мн ме дразни остана си пълен паразит  и Оуз в къщата си го прибра и се грижи за него а той само мучи и физиономии прави, и Лейлята и тя на каква се прави не знаеше ли че ще осъдят брат и че сега взела да ми изпада в истерии #2gunfire

# 128
Slawena Hug Hug Hug Бързо да се оправят децата.

# 129
Slawena Hug Hug Hug Бързо да се оправят децата.

мерси  bouquet но те са съпруга и малкото Sick

# 130
гадост и утре ще работим  tantrum  comp03 Rage Sneaky

# 131

изпращам Киво да гръмне някого

# 132
  • Варна
Още няма трейлър на Листопад  #2gunfire

# 133
  • Варна

абе яка сапунерка стана то този али ръза вече мн ме дразни остана си пълен паразит  и Оуз в къщата си го прибра и се грижи за него а той само мучи и физиономии прави, и Лейлята и тя на каква се прави не знаеше ли че ще осъдят брат и че сега взела да ми изпада в истерии #2gunfire
Наистина тоя Али Ръза много дразни  #Cussing out Не оценява че се грижат за него. Можеше да го оставят в някой старчески дом. Тоя човек сякаш не е от тоя свят и не мога да го разбера  Crazy

# 134
Добро Утро! Hug

Вълкът отишъл на реката и видял невестулката да мие кора от банан.

- Защо миеш тая кора?- Дай 1 лев и ще ти кажа. Дал вълкът 1 лев.

- Айде сега кажи ми защо я миеш.

- Ей така да е чиста.

- Ти си била много проста ма.

- Проста, проста ама изкарвам 30 лева на ден

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 08:44 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт