Aşk-ı Memnu(Забранена любов) "Вай Вай Вай" ~ 12

• 33 087
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Slavena, аз съм раждана в Балчик, баща ми беше военен, а мойта майка е хърватка от Загреб - затова се харесваме. Живея - ясно от подписа къде.
А Magosniwa, да не си и ти като нас омесена?

# 601
  • Варна
Благодаря ви mariana51 и Славена за пожеланията и хубавата песен   bouquet  bouquet  bouquet

# 602
  • Варна

А Magosniwa, да не си и ти като нас омесена?

Доколкото знам не съм умесена  Laughing Но кой знае дали не е имало нещо омесено от някои пра роднини  Thinking

# 603

Едно усмихнато слънце дани стопли в този дъждовен ден!             

# 604
Ехоооооо,да не сте се скрили зад някой облак newsm78

# 605
# 606
  • Пловдив
В Пловдив вали и едно сиво, сиво - между другото много работа.
сега ще се поразходя из нета за новини.

# 607
В Пловдив вали и едно сиво, сиво - между другото много работа.
сега ще се поразходя из нета за новини.

Явно Къванч Татлъту е в Пловдив и доста се  е понамокрил от дъжда Wink

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 11:08 от Slawena

# 608
Magosniwa Hug Hug HugЧестит рожден ден   bouquetЖелая ти много здраве щастие и успехи в живота  bouquet

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 11:22 от anastasiq1

# 609
  • Варна
Magosniwa Hug Hug HugЧестит рожден ден   bouquetЖелая ти много здраве щастие и успехи в живота  bouquet
Благодаря  newsm51 Аз съм една щастлива рожденничка  Hug Hug Hug

love001  love001  love001
Какво прави Киво в Пловдив ааааа а аз го чакам във Варна да изскочи от тортата ми  Crossing Arms

# 610

Ето Къванч  идва при теб Magosniwa за да те поздрави и поднесе една червена роза Hug

# 611
 Честит Рожден Ден , Magosniwa !

Благодаря  newsm51 Аз съм една щастлива рожденничка  Hug Hug Hug

Какво прави Киво в Пловдив ааааа а аз го чакам във Варна да изскочи от тортата ми   Crossing Arms

Hug От тортата няма да изскочи/щял да се изцапа! Laughing/,но от кошницата с цветя-веднага! Специално за любимата му фенка! Hug

# 612
  • Пловдив
Ехо, дъждовно, заспало и никакви новини. Навсякъде пише / с превод от google/ за финалното участие на К.Т. в Ezel. Високия рейтинг на последните серии и чакат да видят какъв ще бъде без него.
Кажете нещо ново!....

# 613
Ехо, дъждовно, заспало и никакви новини. Навсякъде пише / с превод от google/ за финалното участие на К.Т. в Ezel. Високия рейтинг на последните серии и чакат да видят какъв ще бъде без него.
Кажете нещо ново!....

Ще видят че рейтинга на Езел пада без Киво и ще вземат да го върнат в сериала-я като призрак,я като спомен или излязъл от дълга кома с присадено сърце Rolling Eyes а и като видi белия тунел от отрицателен ще стане положителен герой тъй като ще бъде прероден-май по голяма глупост не можах да измисля Sick

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 14:26 от Slawena

# 614
  • Пловдив
Това коментираха и турците - дали е възможно след убийството да го върнат. За тях било почти невъзможно. Аз гледам турските сериали по Ddizi.com и там се вижда гледаемостта. Последните серии са много гледани, както и фатмагюл.
Ще видим....

Общи условия

Активация на акаунт