Aşk-ı Memnu(Забранена любов) "Вай Вай Вай" ~ 12

• 33 057
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив

Момчето пазарува

# 646
  • Пловдив
 Добро утро! Кажете, тая нощ е имало земетресения къде ли не. Как сте?

# 647
ДОБЪР ДЕН И ОТ МЕН Hug

А ЗЕМЕТРСЕНИЕ НЕ СЪМ УСЕТИЛА ЖИВЕЯ В ЦЕНТРАЛНА БЪЛГАРИЯ НО НЕ СЪМ И РАЗБРАЛА ЧАК СЕГА ПРОЧЕТОХ В НОВИНарските сайтове но Магоснива е от Варна тя ще каже повече ако е била вграда

# 648
  • Пловдив
Фенка ли си на Фатмагюл. Снощи го гледах. Бях и в темата.

# 649
Фенка ли си на Фатмагюл. Снощи го гледах. Бях и в темата.

Чак фенка не съм но ми харесва сериала и играта на Берен

# 650
Сега трябва да изчезна че малкия напира че е гладен feeding

# 651
  • Варна
Здравейте  Hug Hug Hug
Някой да има идеи за анкетка  Sunglasses
 Май съм ви изпуснала трябва да ви изчета  Grinning

# 652
Хареса ли ви изпълнението на КТ в ролята на Секиз?
Не вярвам да има отрицателни отговори Mr. Green

# 653
Здравейте  Hug Hug Hug
Някой да има идеи за анкетка  Sunglasses
 Май съм ви изпуснала трябва да ви изчета  Grinning

Hug

Нямаше те тези дни а и тина се е вяснала на балкона

# 654
  • Пловдив
Да, супер. Някъде бях чела с превода на гугъла - рейтинга е скочил много.
Ще видим К.Т. какво ще измисли оттук нанатък. Дано му предложат нещо, но по важно е той да го приеме. Има си агенция дето се грижи за работата му.
Хубаво играят всички.

# 655
  • в очите на дъщеря си
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

мн сте писали докато ме нямаше , ама сега и аз ще наваксам

# 656
  • Варна
но Магоснива е от Варна тя ще каже повече ако е била вграда
Ох не питай за вчера  ooooh! Кучето получи два гърча и аз от притеснение за него нищо не съм усетила от заметресението Sick

# 657
  • Варна
Момичета какво стана в сряда в Листопад по турската newsm78 Нещо интересно стана ри  Thinking Лейля не роди ли най сетне или още си ходи с възглавница да й топли корема  Mr. Green

# 658
Момичета какво стана в сряда в Листопад по турската newsm78 Нещо интересно стана ри  Thinking Лейля не роди ли най сетне или още си ходи с възглавница да й топли корема  Mr. Green

от малкото което успях да гледам Лейлята още не е родила тя като слоница ще го носи 20м ни вече наближава получава контакции от време на време,мен ако питаш след толкова контр да бе родила 3 пъти до сега  в темата за Листопад май я има разказана серията

# 659
Всички,като виждат,че на дъската пише "Оуз убиец" Хайрие започва да се кара на Али Ръза,как може да прави подобни неща и защо не е благодарен на Оуз че му е подсигурил и лекар.Айше слага ръчички на ушите на баща си,за да не чува коварните думи на Хайрие,но Хайрието тръгва да бие Айше и Митхат се намесва.На Али Ръза му става лошо и Хайрие му дава лекарство,но той се дърпа.Оуз и Хайрие искат да изведат Айше навън ,но тя се дърпа да остане при баща си и не ги слуша.
Лейля пита Оуз какво ще правят когато остават насаме.През това време на Оуз звъни Серхат (Али Сунал),но той му бие отказ.Серхат пък прилежно си е написъл на 1 листче имената на Текин(странно Неджля не фигурира в списъка) и обмисля варианти,за да разбере възможно ли е Шефкет да е истинският убиец. Оуз намира в касичката си паричките,които иска Серхат.
Митхат се обажда на Неджля,за да говори с нея,а тя през това време оглежда празни помещения.   
Оуз иска да прати Али Ръза в старчески дом,.Айше се разтрои и отиде да плаче в градината.Хайрие се опита да я успои,но не успя.Лейля отново получи болки.
Серхат оглежда местоработата на Ферхунде и когато си тръгна тя го видя и тръгна с колата ,за да го проследи,но той я забеляза и направи всичко възможно тя да ги изгуби от поглед.
Нурдан е на гости в Нехир и гледат списание с булченски рокли(явно за Седеф),тогава се прибират Седеф и тя води и Айше с нея.Айше разказва на Нехир,Седеф и Нурдан всичко.
Колата на Серхат минава на червено и Ферхунде се ядосва,че ги е изпуснала,но докато изчаква светофара,Серхат влиза в колата й.
Оуз и Лейля остават насаме,но Хайрие се опитва да ги подслушва,но Оуз я вижда.
Ферхунде и Серхат провеждат разговор(явно двамата ще се съюзят).Когато вечерят Оуз,Лейля,Айше и Хайрие ,на Хайрие се обажда Неджля,но майка й и бие отказ.След това Неджля звъни на Али,но телефонът му е изключен.Тахсин и семейството му се изнасят от къщата.На Дениз и е мъчно,че трябва да се раздели с гаджето си (аптекарчето).
Оуз дава пари на Айше за училище,но тя не ги иска.Ферхунде издебва когато Лейля и Оуз излизат и отива в къщата,през това време Али Ръза е в градината.Тя му казва,че ще направи всичко възможно да спаси Шефкет и че е невинен друго не разбрах от думите й.Лейля се обажда на майка си,че е забравила нещо и с Оуз се връщат.Оуз заварва Ферхунде.След това дават как Оуз ,Лейля и Хайрие настаняват Али Ръза в старчески дом.В стаята има камера,за да го наблюдават .
Когато Айше се връща от училище и вижда,че баща й го няма много се разстроива.

Общи условия

Активация на акаунт