Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 371
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Somewhere far away
Аа за кражбата те са си виновни - детски работи са това! Кой ги кара да краднат бе?! Ами като са деца нека се учат. Парен супа духа!

Като нямаш пари - няма даси купуваш блузата и точка! Mr. Green

# 211
  • au bout du monde
"Маргарита,маргарита,тук шибой  Joy Къде избяга теменужка?"  hahaha Ставрев е страшен Mr. Green
Хареса ми епизода  Laughing

# 212
Прекрасен епизод, държа до края... Shocked

# 213
  • Somewhere far away
А Кокии... що ще заминава за тъпата Испания!? Не искам! Искам да си го гледам и в този сезон..той ако замине, кой ще ми е най-готиния барман, А!? Confused Sad

# 214
Пак силно начало! Браво! Peace Peace Peace Peace Peace
Но Ставреви са върха просто, особено той, направо направи серийката. Много свеж. Grinning Grinning Grinning Grinning
Въпреки, 4е съм фен на Блатечки, нещо не ми се връзва с лъснатата обстановка. И ме убива с тези цигари, не съм го гледала никъде без тях.
Малко ми стана гадно за Алекс и Хари. Сега кой знае какви ще ги забъркат. Thinking Thinking
Тая мръсница "Руса" Елена - немам думи каква майка е.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А Бубето и Супер Камен - когато има лИбов винаги съм За. Много си пасват милите.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПоследната сцена беше много добра.

# 215
"Може да няма ред, но трябва да се спазва"- този Ставрев ми оправи настроението Grinning.

# 216
Първо евакуираме хората, след това търсим пламъка, а накрая интервютата

а граса на майката на Сияна  Shocked Joy Joy Joy

# 217
"Всеки ритник отзад, е крачка напред" - пак Ставрев!

# 218
Хайде,новия епизод в Р2Р:

http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents

Ама много са експресни тия. Simple SmileЩе мога да го прегледам още веднъж тази вечер на спокойствие и без напрежение какво ще се случи.

# 219
Хайде,новия епизод в Р2Р:  http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents
Ама много са експресни тия. Simple SmileЩе мога да го прегледам още веднъж тази вечер на спокойствие и без напрежение какво ще се случи.
1. Торентът е готов предварително.
2. Коки никъде няма да ходи. ГЛАВЕН Е!!!
3. Знаех си, че на Старши не са му чисти сделките  Mr. Green

п.с. Като се сетех за Явор Бахаров, се сещах за брат му, Захари Бахаров. Оттам неминуемо за Робърт Янакиев. И се чудех , абе хайде бе, кога ще го видя в Стъклен дом.
И Пепи с кренвиршите, забравих му името, а може и да не съм го запомняла никога. Да ме прощава  Mr. Green

# 220
  • Somewhere far away
Което може само да ме радва!

# 221
Хайде,новия епизод в Р2Р:  http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents
1. Торентът е готов предварително.
3. Знаех си, че на Старши не са му чисти сделките  Mr. Green

Няма как да е готов предварително. Grinning Правиш запис,режеш рекламите и пускаш. Grinning И аз ги правя тези работи понякога.  Simple SmileНо обработката може да отнеме време...Както и да е.

А серийката беше уникална.Нямам търпение утре да видя продължението.Добре,че не ни оставиха да се мъчим до следващата неделя. Simple Smile

# 222
  • КиТ

Shocked,да беше много странен много писклив Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ето какво ни очаква утре:

"Искам си стария живот..."

В понеделник вечер във втория епизод от новия сезон Камен и Боряна най-накрая ще се чувстват щастливи, но ще се случи неизбежното... Утре вечер зрителите ще видят момента, в който Димитър Касабов се завръща в България и преобръща света на всички. Боряна ще бъде поставена в една от най-тежките ситуация в своя живот.

Междувременно Сиана Жекова вече е направила своя избор. Младото момиче ще вземе решение, от което не можеш да се откажеш. Какво ще се случи с нея и дали все пак някой е предусетил намеренията й ще стане ясно в епизода. 

Въпреки емоционалните си проблеми съдружниците в мола ще започнат да редят бизнес пъзела, а зрителите ще разберат още за загадъчния Чарли. Кои са неговите  съмишленици - нищо неподозиращи за нрава и миналото му.  Всичко това в епизод 2 на „Стъклен дом” – Време за истина.  Утре вечер от 20:00 ч. 

# 223
  • Велико Търново
като от гласовите менюта на мобилните оператори...  Mr. Green

# 224
Което може само да ме радва!
Дори и да зачезне за момент, ще се върне, но мисля си, че нещо ще се случи на партито, което ще го накара да остане в България. Най- вероятно срещата с баща му ахаха. Абе не може да е сред главните изпълнители в началото и края на надписите и да не е омесен с главните.  Mr. Green
значи в първи сезон имаше очевидна разлика в серията, която излъчваха и торента, който се пускаше веднага в замунда. Основна разлика.нали ми е хоби това титрите, та нямаше как да ми убегне.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт