Жената ЛЪВ-37 част!

• 17 203
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Май да или поне на мен на такова ми го докара Mr. Green

Поли, пък защо толкова дълго мусакоправене бре newsm78 На мен ми е една от най-бързите манджи (готвя я в хубава тенджурка и не я запичам, щото моя заливки не обича и на мен ми е добре дошло hahaha).

Отивам и аз да наням вече Flutter

# 106
Честит празник на София! Честит имен дин на всички, носещи имената София, Вяра, Надежда и Любов!

# 107
ДобрЮтрУ.

Днес ли е Вяра, Надежда, Любов и майка им София? Аз съм забравила.

Е, да е вестит празника на всички с това име. Но май в темата няма именнички. Само моята племеница и на Вени нейната.
Лельо Вени, да почерпиш.

Схванах се тая нощ на дюшека. От неделя нататък ще търся още нещо омекотяващо да си метнем отдолу под нас.

# 108
Вени, да ти е жива и здрава малката племенница. Да я нацелуваш от нас! Стеф на твоята племенница пожелавам също да е много здрава и много любов. Нали вече е голяма.  Wink

# 109
Добро утро драги Hug

Честит празник на всички празнуващи, да им е живо и здраво името  bouquet

И още празнуващи: Вяра, Любов, Надежда, София, Вера, Драган, Драго, Люба, Любен, Любомир, Любомира, Нада, Надя

# 110
Казвам добро утро и 2-3 честитски на бързо и дим да ме няма, че изплезих език от 6  насам ooooh!....

Стеф, Венче, да са ви живи и здрави племенничките! Да са им святи имената и да им носят много късмет!  bouquet
Гудзи, честит имен ден и на теб! Дано се позавъртиш насам поне днес да почерпиш Crazybouquet
Хубав ден на всички! Hug

# 111
Честит празник на София и на софиянци!  Hug  bouquet

Честит Имен Ден на празнуващите днес!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 112
Честит празник на всички, които имат повод за празнуване!

Сега ми звънна детегледачката, дребната нямала Т, дишала по-добре, хапнала, весела била и правела маймунски физиономии и номера  Rolling Eyes  Hug Hug Hug за всички.

Аз ще бачкам здраво, че нали другата седмица мисля да съм отпуска вече.

# 113
Честит празник на именничките! Да им е живо името! Да си изкарат приятно празника с вкусотийки и други!   bouquet

Аз оставих за всеки случай дребния вкъщи, иначе спа спокойно, че предната нощ рева 3-4 пъти от сополите... ще походим по слънцето, да убием бацилите  Simple Smile

Брадатке, да кажа, че правих твойта патлиджанена манджа, ама с тиквички (че домашните ги предпочитат) и много се хареса   bouquet
Направих и една Бърза туршия от карфиол - вече я дегустирахме, а и от камби сложих. Ей, таз - за мързелани като мене... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=133260 - на АСС+

# 114
  • София
Здравейте!
Да са ни живи и здрави племенниците  Flutter! Честит празник и на всички, които празнуват днес!
Гудзи, именяче ли е днес? Желая й всичко най-хубаво   bouquet!

# 115
Честит имен ден на празнуващите!
Вени и Стеф - спеСиални поздрави ( за Вени - по скоро целувки, че то грехота да не я нацелуваш бебоШка Mr. Green )

Браво на Левски снощи  Mr. Green newsm18 Twisted Evil

Хаяси, много хубава ти е станала косата!!!  Peace Айде дано и малечка се оправи бързо  Hug Hug Hug Hug

Бягам, че телефона ПАК ЗВЪНИИИИ  smile3511

# 116
  • Бургас
И от мен bouquet и Hug за всички празнуващи, особено за Гудзилка Flutter

Радвам се, че измишльотинската ми манджичка се е харесала, макар и с променени съставки - ама нали и аз това казах "обиране на хладилника" му е майката Crazy

Отивам пак да пИчеля стинки - от вчера съм се зарибила и пИчеля ли пИчеля hahaha

# 117
Брадатке, дай малко мЪни и насам, бре. Money Money Money
М/у другото ти в кой квартал си? Може и да си споменавала, ама..

# 118
Върнах се от маникюра и разбира се още при излизането от колата си го развалих на средният пръст  Crossing Arms Ходих да си диря черен лак, че малко да пооправя цвекето дето ми го рисуваха............. забравих да си изтрия лака на краката и сега ше карам някое от децата да ми ги изтрие  Crazy Joy

Уча за 1-ви и на 3-ти клас в момента, единият е в едната стая др е в другата...... Crazy

Времето е разкош........

# 119
  • Пловдив
Честито на двете племенници и всички софиянки   bouquet!

Брееей, че първокласникът какво има да учи? Нашата вчера разправя, че нямала нищо за учене. Пък в тетрадката по писане - 2 реда има да попълва. Не, та не. Не била казала гУспУжата. "Пък можело и да е казала, аз много пъти ходих до тоалетната".
В 7 ч. се връщахме в училище за забравено яке - висеше си на оградата, където го е зарязала  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт