Къде в Бургас 24

• 62 461
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Намерих онлайн магазин с такива чайници - цък.
А дали в китайските магазини няма да има ...  newsm78

# 421

Намерих онлайн магазин с такива чайници - цък.
А дали в китайските магазини няма да има ...  newsm78
подобни на тези чайничета имаше в магазина на шоколадовата къща в мола , сега разбрах че е преместен в пряката на Александровска , ул."Марагидик"№2 ето този е нашя http://www.chocolatehouse-bg.com/catalogue/bg/products/view/category:8/325

# 422
Ооо, не се лъжете, много са афиф тези цедки, имала съм!

# 423
Здравейте,бихте ли ми препоръчали детски клуб за Рд на 3 г дете.Благодаря

# 424
  • Бургас
http://aukro.bg/item1302312831-strahotna-tunika-s-shapka-i-rkavi … hki-unikalna.html

Здравейте,
Някой да е виждал такава плетена туника със ръкави и шапка да се продава някъде в Бургас Hug

# 425
  • на морето
Здравейте, търся си велурените лакова на Moda(Moda Suede). За сега съм намерила във Ванесата, но там имат само два цвята.  Praynig

# 426
В Меден рудник има Simple Smile
А във Ванесата и аз знам, че са малко, някакви момичета изкупили последните останали разнообразни. Не разбирам само защо не ги зареждат.

# 427
  • Бургас
Здравейте. Търся професионален фотограф за бебешка фотосесия. Можете ли да ми препоръчате някой? Благодаря  Heart Eyes

# 428
  • Бургас
Здравейте. Търся професионален фотограф за бебешка фотосесия. Можете ли да ми препоръчате някой? Благодаря  Heart Eyes

Жечка, фото Гея, под х-л България.

# 429
  • Бургас

Жечка, фото Гея, под х-л България.

Мерси  Hug . Писах ти на лични  Simple Smile

# 430
Не знам като фотограф доколко е добра, но според мен фото Гея е прехвалено. Два пъти толкова зверски ми окепазяват снимките че просто няма на къде. Първия път си бях играла с една снимка да и правя рамка, да си я обработвам и надписвам. Исках я в голям формат за да я рамкирам и да я подаря за юбилея на татко. Ми то такива цветове ми бяха докарали, че ме беше срам да я покажа... Mr. Green
Втория път ходих да ми проявят към 200 снимки, купих си албум и мислех да си подредя снимките от раждането на Пламен до втората му годинка. Половината бяха директно за боклука по същата причина. Нескопосано изрязани, затъмнени, на петна ... отврат.
В Кодака за сега не съм имала никакви забележки. И за обслужване и за качество.
А за професионален фотограф и хубава фотосесия препоръчвам Калоян Спасов - http://www.360bg.net/contacts.php

# 431
  • Бургас
Ползвала съм услугите и на друго студио, но винаги се връщам при Жечка. Ползвам услугите й, повече от 12-13г., но такова нещо като накриво изрязване или петна, не ми се е случвало. А щом не ти харесват снимките винаги може да направиш рекламация, 200 снимки все пак не са малко, важното и качеството на апарата с който си снимала.

Моето мнение не е миродавно, така че Sesil, сама да си прецени. А и става дума за фото сесия, а не за проявяване на снимки.

# 432
Aз за това казах, че нямам мнение за фотографските и способности. Просто фотото ме е разочаровало много. Качеството на снимките ми е добро и апарата ми е добър. Същите снимки проявих в друго фото и бяха страхотни.

# 433
От Жечка и аз съм много доволна и е за мен един от най-добрите фотографи за сватба.
Възможно е да се случи това със снимките, може някое от момичетата да ги е правило и аз съм имала такъв проблем преди време, но след като им казах ми се извиниха и веднага ми ги изкараха отново.
От Калоян съм доволна, работила съм и с него по друг повод. Наистина също е много добър фотограф

# 434
  • Бургас
Благодаря Ви още веднъж, момичета   bouquet Ще отида и на двете места на място да поразпитам повече  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт