Количка за близнаци - нова тема, септември 2010

• 49 335
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Ето още една доста добра количка:

http://www.easywalker.nl/usa/duowalker.html

Ширината й е 78 см с гумите, има адаптори за столчета за кола, кошове за новородени, големи гуми Simple Smile Но и цената й е доста добра, имат дилъри в Гърция, вероятно доставка до България няма да е проблем Simple Smile

Момичета продават я и в България вече  Grinning Наистина е много хубава

# 256
  • Варна
Продават е, за скромната сума от две хиляди и нещо Simple Smile

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7881&cat=66

Аз ще ходя пак да гледам Х Лендъра, много ми харесва тази количка, а Макларън ще си купя втора употреба от английския ибей. Просто с Х Лендъра, ако съм сама, няма да мога да излезна, пък не мога през цялото време да завися от мъжа ми.

# 257
Защо не можеш да излезнеш сама с x-lander-a?

# 258
  • Варна
Живея в блок с малък асансьор и количката не се побира в асансьора. За сметка на това, колата е с голям багажник и мислех да държа количката там, а с кошниците да свалям бебетата. Обаче колата все пак се ползва, не можем да е застопорим пред блока. А за Макларан четох, че може в неизпънато състояние да влезе в малък асансьор. Дано разбра нещо от обясненията ми.

# 259
Аха, ясно. Аз пък съм на 2 ет. без асансьор - количката е в багажника на колата -свалям едното бебе в зимния кош, заключвам го в колата и се качвам за другото. После си я сглобявам пред блока Simple Smile няма как иначе. Предполагам че като порастнат ще правя същото само че с кошниците за кола Simple Smile

# 260
Присъединявам се, че малките колела не са удачни за количка за близнаци специално! Докато са малки може и да е ок, но като станат по 10 кг и като почнат да запецват колелата на всяка пукната плочка от тротоара (ако въобще се доберете с количката до тротоар). А на тази въпросната за 2000лв (2214, ако трябва да сме точни), която обсъждате, виждам един огромен недостатък - помпащи се гуми - пукат се и оставате без количка докато не ги оправите. Може да не ви се вярва, но помпащите се гуми се пукат, особено по нашите пътища. В Холандия наистина не би имало никакво значение Simple Smile Имала съм щастието да я разгледам за 1 седмица, просто там хората се придвижват толкова много с колела, че всичко е направено за тях, да не говорим, че повечето си возят бебетата на колелата или в приспособления, закачени за колелата и не винаги ползват колички.

# 261
  • София
Ние като се преместихме да живеем в друг блок най-голямото ми удобство беше това,че нямам нито едно стъпало,а вратата на асансжора е от автоматичните  и най-вече влиза там и има място за мен и сина ми  Mr. Green Laughing МНого съм доволна от X Landera   бутаме си я вече 5 месеца близо  Peace казаха нещо за седалките,че не се вдигали до напълно седнало но не смятам за чак толкова голям проблем /не съм видяла още до късде се вдига/ ще измислим с това нещо ако трябва да се приспособи!  Wink

# 262
Димяни, не знам от медицинска гледна точка дали децата трябва да са в изправено на гърба положение, когато пораснат и седят в количката, но моите постоянно висят напред и се опират на борда, облягат се само, когато задремват, но аз тогава си ги пускам легнали. Количката ми не е X Lander, но като вдигна облегалките максимално пак не е 90 градуса ъгъла.

# 263
  • София
Aз не казвам,че трябва да са напълно изправени но понеже  се коментира да не се взима заради това... сподеклих Grinning
инче хубаво е,че  x landera има бордове  Peace

# 264

И аз да споделя мнение за Zooper Tango - купихме червената - имам 2 момчета (понеже на синята не ни хареса цвета)! Количката е много хубава  Heart Eyes  вече я ползвах 1 седмица и нямам никакви проблеми с малките колела. Аз също бях против малки колела , но при тази количка няма проблеми  Peace

# 265
А някой има ли информация какъв трябва да е ъгълът при максимално изправена седалка -т.е до какъв ъгъл на сядане е здравословно - защото и аз мисля, че на другите колички също не е 90 градуса? Моля Ви споделете ако сте чели нещо по въпроса.

# 266
  • Варна
Aia, няколко пъти вече ходя да гледам и Зупър Танго, еми много си е хубава количката,  сенниците се въртят и децата могат да гледат към майката, изработката е чудесна и според мен като качество е по-добра от Хаук или Есприт. Само че дръжката ми е висока Sad и височината не може да се коригира. На вас да ви е честита и със здраве да си е ползвате!

# 267
Aia, проблемите идват като понатежат децата, за новородени близнаци или за едно дете, пък било то и по-голямо, няма кой знае какво значение. Но може и при тази количка някак да са ги направили по-добре управляеми. След година, година и нещо ще кажеш.

# 268
Aia, проблемите идват като понатежат децата, за новородени близнаци или за едно дете, пък било то и по-голямо, няма кой знае какво значение. Но може и при тази количка някак да са ги направили по-добре управляеми. След година, година и нещо ще кажеш.

И моята е с малки колела отпред и определено стана по-малко маневрена като порастнаха децата  Mr. Green

А на тази въпросната за 2000лв (2214, ако трябва да сме точни), която обсъждате, виждам един огромен недостатък - помпащи се гуми - пукат се и оставате без количка докато не ги оправите. Може да не ви се вярва, но помпащите се гуми се пукат, особено по нашите пътища. В Холандия наистина не би имало никакво значение Simple Smile Имала съм щастието да я разгледам за 1 седмица, просто там хората се придвижват толкова много с колела, че всичко е направено за тях, да не говорим, че повечето си возят бебетата на колелата или в приспособления, закачени за колелата и не винаги ползват колички.

Холандия - рай за близнашките колички!  Joy

Ама вярно си е така.

# 269
Amalleira благодаря  Hug успех с търсенето

elroy  на мен това ми е второ раждане и съм наясно с проблемите с количката   Peace  тази количка въпреки малките колела е удобна и не мисля, че ще имам проблем после, но лятото ще споделя.

Общи условия

Активация на акаунт