Количка за близнаци - нова тема, септември 2010

• 49 331
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
Димяни , в този Хаук, който гледах аз много ме разочароваха облегалките  -  много меки, направо се огъват и при изправяне на облегалката отзад се пристяга с едно като ластик или въженце. Продавачката ми каза, че нейна приятелка е взела такава количка и това се е скъсало бързо, почнало е да "изпуска" и трябвало да се шие. Rolling Eyes Rolling Eyes Иначе е маневрена, а и симпатична на визия. Другото е, че цената е около 500-550 лв. без екстри. Отделно трябва да купуваш покривала, дъждобрани, портбебета... Незнам....
Аз тези полските хич не ги харесах на първо виждане, ама за 470 лв. количка с всичко необходимо си е супер цена. Само тия големи предни гуми newsm78 newsm78 newsm78
Може би ако я видя в някой цвят, в който да ми хареса това ще да е моята количка. А между другото забравих да кажа, че имаше някаква преграда между двете деца, ама незнам жената как ми я показа.... И допълнително имаше преден борд, който се слага после.. Най-много ми хареса, че мога да съм с лице към децата и да ги гледам, че като се разшвъкат по-нататък и хич незнам...
Иначе наличните им цветове бяха Crazy CrazyЩе чакам края на октомври да видя новите доставки... Димяни, виж в сайта в твоя град дали има магазин, където да ги продават.
Може да хвърлиш едно око и да прослушаш какво ще ти кажат продавачките за този модел....  Wink Wink

Да бях дала и линк ли...
http://baby.galix.bg/?step=module_action&modname=pricelist&a … cat=91&lang=2

# 31
На мен ми прилича на жива имитация на немския Хартан, само дето предните гуми не се вътрят и са по-големи... Даже моите като я видяха взека да викат "Нашата количка!"

http://www.hartan.de/produkte/kinderwagen.php?modell=zx-ii

И преди съм писала тези дъждобранти за какво са ви  newsm78 Аз моя (в Холандия дето вали непрекъснато) никога не съм го ползвала  Naughty

# 32
  • София
Айлан,на мен не ми допада тази...  офф...егати количките! Crazy

ФАта,ми аз с сина ми използвах редовно дъждобран при дъжд или вятър и пак си излизахме на разходка!

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 21:00 от ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥

# 33
Я се опитай да блъскаш близнашка количка с чадър в едната ръка  Mr. Green Stop

# 34
  • Русе
Я се опитай да блъскаш близнашка количка с чадър в едната ръка  Mr. Green Stop

newsm10

Така е, и аз нашия чадър съм го ползвала 5 пъти, оставям ги да се поопекат, но пък дъждобрана го ползвах няколко пъти и все на място, като ме запука силен дъжд. Но пък се надявам да го ползвам сега като вземе да става студено и да духа, мисля, че тогава ще е най-практичен, макар че количката има супер голямо покривало. А и както казах, дъждобрана не е голямо перо - 12-13 лв.

# 35
  • София
Фата,исках да напиша Дъждобран не чадър  Laughing поправих се де  hahaha

# 36

Грета  Hug, ти с кой модел на Крафт си?

С този.

# 37
 Нещо не ми излиза линка  Thinking, ще пробвам пак.
http://www.kraftbaby.com/urunler.asp?p=2&PID=35&CatID=9

# 38
 Здравейте момичета,

Миналата седмица ходих да разглеждам колички за близнаци и си харесах тази то не че имаше голям избор , но тази най-много ми хареса - с големи колела и лека  Thinking някой да има наблюдения върху този модел?

# 39
  • София
Айа,това е Хаук точно като този само с различни цвят:

Тази е модел 2009 г. а тази която ти си харесала е 2010 г. и правена за Еsprit  Peace
И двете са китайски!  Hug

# 40
  • София

модел 2010 е това                            а това е 2009

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 11:45 от ninkata80

# 41
  • гр.Добрич
Димяни, преди време ти бях обещала снимки на Ариата, но съм много сериозна.  Embarassed Сега бих казала, че не съм доволна от количката. Моите са слабички, но въпреки това много трудно я управлявам вече. С тези малки колелца е кошмар. Чувалчетата са доста отворени и за зимата няма да ми вършат много работа. Добре, че съм зиморничава и няма да ги извеждам много.
Така че си мислч, че най-леката количка не значи най-добър избор. Може би ако сега взимах щях да избера нещо тежко, но пък с големи гуми и по-плътна материя.

# 42
  • София
Спинки,аз отдавна се отказах от Перегото точно заради това както и Косатото Simple Smile е вярно лекаи са но не това е най-важно за мен! Ще си взема X landera само добри отзиви за нея чувам и знам,че няма да сбъркам пък и ми харесва и на вид!  Peace

# 43
ние излизахме вече 2 пъти с косатото и съм много доволна.чувалчетата са страхотни.отвътре са много мекички.с малки гуми е но е много маневрена и лекичка.щом каката е на 2 годинки и тя я буташе през цялото време а аз само управлявах  Mr. Green иначе на каката пег перегото като че ли беше по тежичка и по неманеврена.и наистина техните чували са много отворени и не стават за зимата.затова и аз се отказах от нея. Mr. Greenдимяни най добре отиди в някой магазин и ги разгледай всичките на живо и тогава реши.аз моята я взех от бебемола в люлин и там имаше почти всички видове колички.успех  Grinning

# 44
  • София
Препоръчвам Zooper Tango (http://www.zooper.com/Tango%20Products%20Zooper.html). Вече 9 месеца сме с такава и сме много доволни. Цената е 550 лв. и включва дъждобран, сенник/комарник, поставка за чаша, общо чувалче за двете деца; има няколко положения на гръбчето, включително пълно легнало. Голямо предимство е огромният кош за багаж, който често препълвам с покупки или просто с багажа на децата. Освен него има и два големи джоба на гърба на седалките. Самата количка е сравнително лека и се сгъва много лесно. Тапицерията се почиства за секунди с мокра кърпа и въобще не се е захабила за толкова време. Като недостатък отчитам големия размер дори в сгънато положение - трудно би се побрала в кола с по-малък багажник. Ако ви интересува още нещо или искате снимки съм насреща.

Общи условия

Активация на акаунт